Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adriana, Sun, merci de raspunsuri. Eu asa zic, ca si voi, dar nasa zice sa intreb si preotul, ca sa fie totul in regula :). Aici o sa facem botezul, si nasa e romanca si ea, dar na, e catolica :).

Eu nu stiu ce naiba am, un soi de insomnie, ca m-am sculat sa merg la pipi si nu mai imi era somn . Azi am o zi plina (ca toate de cand sunt in concediu) : trebuie sa merg sa caut un cadou pentru al meu sotz ca e ziua lui si sa merg la macelarie sa cumpar carne ca vreau sa fac mici joi, cand il sarbatorim in jurul unui barbec.

Vicky 32+ si Maya
AMR -8 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani sotului tau, Vic! Sa fie sanatos si sa aiba 2 fete perfect sanatoase langa el! Sa fiti fericiti!
Si da, sa stii, mai bine intrebi si preotul..ca mai exista si "gica contra".

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci Sun . Sunt sigura ca preotul roman ar fi gica contra, dar noi facem la greci (sau la rusi), si sper ca astia sa fie ceva mai deschisi la minte. Daca nu, si nu, o sa tina gagiu-su copilul in brate, dar eu o vreau pe ea .

Vicky 32+ si Maya
AMR -8 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ella botezul de la targoviste a fost la restaurantul Belvedere, foarte frumos mi-a placut mult.
Mary b nu mai gandi asa ,trebuie sa ai incredere ca o sa fie bine cu bebe al tau,ai incredere si nu te lasa prada disperarii.
Ana xena ce frumoasa este Maria ,m-am impresionat toata.
Aseara am vazut si eu emisiunea prima zi si m-au apucat gandurile iar despre nastere,ma gandesc ca daca deja mi-a recomandat medicul cezariana ,o sa ma simt ca naiba dupa ,eu nu am stat niciodata in spital si nu am avut nici o interventie,imi e frica de mor,dar incerc sa imi fac curaj singura dar imi e teama ca atunci voi ceda nervois de frica,ca tare mai sunt fricoasa chiar panicoasa.
Salutari Anka laura, Sun,Nati Atb, Bujo,Boticelina.Oana sm.
Caprioara ce mai faci????? Pe unde umbli????
Camy cum te mai simti????
Pupici tuturor fetelor.

30+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Imi savurez cafelutza cu muuulta frisca si citesc ce ati mai scris!!!
Irinuca, foarte frumoasa burtica!!! Si ce vesela esti!!!
Mada ce o face???Ieri nu am vazut-o pe forum, nu de alta, dar nu ii sta in fire sa lipseasca ...

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

ma simt mult mai bine..de multe ori ma intreb daca nu am aceste dureri din cauza ca stau prea mult la birou...zilnic macar 10 ore pe scaun......cred ca se cere concediu..

Dana81...nu stiu de aceasta clinica unde se naste in apa...poate stie Bujo...eu nu vreau sa spun prostii...nu am auzit de clinica asta...sau o fi la clinica la care nasc eu????...nu...nu cred...cred ca alta este, dar nu stiu despre care este vb..imi pare rau..
Anaxena...am vazut pozele cu grasunica mica.....frumusica foc....sa-ti traiasca!!
mcoca nasa fetitei mele este prietena mea din copilarie...nu este casatorita...dar nici macar nu m-am intrebat daca o va lasa sa o boteze...mmmm..sa o trimit eu pe mama la manastire sa intrbe....dar in mod normal nu vad unde ar fi problema...
Nati te asteptam sa vi cu vesti bune azi de la doctor...bafta multa!!
Bujo..azi ne vedem, da???...ca-ti sunt datoare cu o cinste

Cami 29s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare natziune!
annababy chiar asa o fi la Bacau,..doar 2 epidurale!!?? imi greu sa cred..ca nu e un orasel mic, are totusi spre 200.000de locuitori...ce naiba!?
didi, boti felicitari pt prefix!!! mama....abia astept sa rasara pepenasii!!!!!!
boti pthiu da' draga-mi mai esti!!!! cum ai luat tu de toate pt Garga...dupa cum o fi voia ei! ..si io as lua si de aia si de aia si ...si.. noroc cu sotu ca ma mai franeaza! legat de coafor....traim in romania! sper sa ai mai multa bafta azi! auzi..unde s-a ajuns sa-ti ureze cineva bafta cand mergi la tuns
anaco si eu exact acelasi lucru il simt legate de trecerea timpului..si cand ma gandesc ca la incept, cand am vazut testul II, imi parea ca zilele stau in loc
bujolino welcome back!!!! asa e..unde e lume multa e maiobositor o leac'..legat de burtoi..."moaaaaaaama ce burtoi ai!!!! " yeeeehh..sun abine bine bine!!! fara numar, fara numar
map bien ai revenit!!! merci de parerea cu sacu' de dormit! si ala de care sa fie!? adica..e pe marimi..banuiesc...ce marime sa iau ca sa-i fie bun si acum..si o leac' mai incolo..
ella de ce risti tu nastere prematura!?
camy esti mai bine!?? au trecut durerile?
diana merci de vestile legate de Irda! ce cretineala cu dr ala...adica ea merge la control si ala vrea nastere indusa? uoouuu...ce crimy!!! faina nastere..faina poveste..asa sa tot nasti!? legat de invelit..adica si patura si sac de dormit...dar nu deodata!?..nu!? si io ma mir ce intrebari cretinele pun uneori..legate de bb...soryyyyy
sunu tzuc blanosu-lanos ..aa...mananci ciudat!? io asa mananc mereu..si before si after... concluzia o fi ca sunt o ciudata!?
maryb cum sa fi blestemata!?? hai te rog nu te mai gandi la de astea! testele astea sunt asa....dau multe erori! cum a iesit pliul nucal!? desi sunt sigura ca bb e bine si sanatos!!!!!!
irinuca moama...ce dulce esti!!!!!! esti bestiala!!! zau...tare-mi place de tine
ana faina MARIA....n-am ce zice!!!! are niste buze..mmm...
biri pt povestea pozitiva cu nasterea!!! vedeti fetelor ca nu e asa horror!!!!
Catilin bine ai venit !!! primele 12 mesaje sunt moderate..asa ca nu apar in timp real..scrie repejor acest nr de mesaje sa vorbim si noi mai LIVE!
diarux ho maica..ca nu ramane nimeni singur aici!!!!!! si io tot 23..da..adica maine fac 24...pe aproape..s-apoi...daca ma uit la statistica...doar 5% din gravide nasc la DPN!!! so..
ankalaura io cred ca am lipsit din peisaj cand ziceai tu de perna...mai spui odata..si la mula de mine..cum e perna ta..adica ai vreo poza..ceva, ca asa nu inteleg prea bine
nati aha...am inteles! si daca papi cereale integrale..si chestii de astea integrale...nici asa nu vrea sa iasa!? tinem pumnii pe maine la dr!...aa...ce tort vrei sa faci!?
mcoca sa-ti traisaca La Multi Ani sotiorul!!! fercit langa fetele lui !!!
dara cum sa cedezi nervos meyy cand nasti!??? na...hai sa facem o "spirala" virtuala, ceva... sa triumfeze gandurile pozitive legate de nscare!
chiar asa, mada..pi undi umbli!??
danangie tu ce mai faci???

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, va multumesc pentru sustinere. Pliul nucal a iesit bine, a fost masurat de 2 ori. O data la dr mea a iesit 1.29 mm si a doua oara la iosup si a iesit 1.12. Chiar am intrebat-o pe dr ca daca toate masuratorile si pliul nucal au iesit bine cum e posibil sa-mi iasa la bitest risc mare de SD ? Si nu a putut sa-mi dea un raspuns convingator decat ca nu doar alea conteaza, ca s-au coroborat si cu valorile din sange si cu ce am completat eu pe formularul ala....asta este, o sa fac si nenorocita aia de amnio de care imi este frica de mor si cu Dumnezeu inainte !!!

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aaaa.....si oricum nu mai am timp sa refac DT sau TT in alta parte. Oricum nu ar iesi rezultatul inainte de amnio care o am vinerea viitoare.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

oanasm, nu merge cu cereale, ar merge cu iaurt daca mananc toata ziua, dar imi da niste arsuri de la iaurt ce nu am vazut.
Mai mananc niste mancare chinezeasca, si cum asta e cam uleioasa, ma mai scot cat de cat, si sucul de prune, alt remediu nici nu mai incerc, ca cine stie cat astept pana se intampla fericirea.
Referitor la tort, m-am prostit azi, si am incercat blat de pandispan, nu mi-a placut cum a iesit, dar l-am lasat asa.
Am facut o crema de unt cu alune,nuci, migdale pisate, si am umplut.Deasupra l-am acoperit cu frisca si ciocolata rasa si gata.
Nu e cine stie ce, dar mai bine sa fac eu acasa, decat sa cumpar de la magazin.

Merg sa mananc ceva ca ma scurg de pe scaun, am facut o groaza de treaba azi, curat la parter, spalat podeaua in bucatarie, holurile,plus camera unde stau jivinele.
Ma dor mainile si bratele de la atata frecat, de parca as avea casa plina cu copii.

33+

Spor la treburi fetele!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput