Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
diarux spune:
Salutare de la Moldova!
ma bucur ca lumea face bine in general. M-am delectat cititndu-va, ca nu ratez nicio pagina. Atata doar ca nu mai fac fatza sa mai scriu cate as mai vrea ca pierd firul.
SUN,BUJO- ms mult pt rabdarea de a-mi raspunde.Ce mi-ar mai placea si mie sa nasc in apa!!!Am auzit ca e mult mai usoara.
ANAXENA- super bebe!!!!verde, verde, de e a ta! sa va traiasca!
ANNABABY- abia astept sa merg si eu la doctoreasa sa mai vad ce face shtrumful. Nu prea inteleg eu toate masuratorile astea, dar atata vreme cat e bine...sunt linistita.
BOTI- utila lista. Ru tot salvez tot ce prind ca nu se stie ...M-au distrat chilotii- gogosari. dar daca trebuie, trebuie...
ESTRELLA80-si eu mai am momente cand ma deranjeaza gingiile. Parca mi se desprind de tot! asa ca daca afli vreun remediu eficient....let me know!
CRISTINA P- Saru'mana de info despre BH. Eu nu stiu imnca sa fi simtit asta...daca nu imi dau seama? Si nu mi-e clara treaba cu sughitul. de unde stiu ca e sughit si nu e alta miscare pe acolo?
Ma duc sa ma relaxez ca saptamana asta a fost super obositoare. Am sa fac si o baitza. revin
puuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiici
bebe Andrei
Ruxandra 23+ si Andrei Tudor
diarux spune:
INGRY-bine ni te-ai alaturat!!!!
mai intai scrie repede 11-12 mesaje ca sa nu mai treaca prin filtru la moderate si cand vei putea scrie in timp real...va fi mai usorr. Apoi sa scrii datele tale personale(data nasterii, UM, DPN) ca sa te treaca fetele in listutza. Te asteptam sa revii
bebe Andrei
Ruxandra 23+ si Andrei Tudor
SunSmile spune:
Indry bun venit si sarcina usoara! Scrie repede-repede inca 10 mesaje, ca sa scapi de moderare!
Catilin hai ca mai ai nitel si scapi si tu de moderare. Evident ca-ti poti lua program de 6 ore...
Estrella nasol cu gingivita. Poti incerca un periaj foarte fin, o apa de gura care sa mai ajute si o pasta de dinti la fel (eu folosesc parodontax dar am auzit si medici , culmea ginecologi, care nu o recomanda). In rest nu prea ai ce face...e si asta o consecinta a sarcinii dar va trece!
Didi sosetele groase sunt recomandate de toata lumea. Dupa nastere mai toate mamicile sufera de frig si tremurat, asa ca, indiferent de canicula, sunt bune! Io am explicat profan asha, dar stiu si explicatia medicala a "frigurilor post-partum":).
Tiberica bravo pt puiuta sanatoasa si frumoasa! Sa stii, cu riscul de a te supara, ca asta cu modificat de semnatura si dpn dupa fiecare ecograf, nu e tocmai in regula. Dar evident, fiecare face cum vrea...si oricum, bebeii vin cand vor ei! Sanatosi sa ne fie!
Vad ca va intreceti in pus listute...bravo!
Eu o sa incep cumparaturile pt "farmacia de acasa", saptamana viitoare si apoi ma apuc si de spalat, calcat si asezat hainutele si lenjeriile bebelinei si cam gata! Vreau ca in sapt 36-37 sa fie totul pus la punct.
Pfuuu...ma duc sa mai mananc niste caise de suparare...acum 22 de ani eram asa mica si pe un stadion atat de mare si deja fan al echipei mele de suflet...si traiam o imensa bucurie. Azi....
SUN 33+
anaxena spune:
Boti sa nu-ti vina ideea sa-ti cumperi nuantator de la kallos,la urmatoarea vopsire rishti sa-ti iasa cu tenta de verde
ce vorbaretz e Iosup cu voi,cu mine nu schitzeaza nimik,ba chiar ma streseaza...si asha m-a tzinut foarte putzin acum ca de eram reprogramata!!!
Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 44 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Tecky spune:
Ingry bine ai venit!
Dupa ce am vazut lista postata de Boti am realizat ca nu am vata cumparata si am dat fuga la farmacie sa-mi cumpar! Mii de multumiri Boti pt listuta.
Azi mama a cumparat o pereche de cercelusi cu pietricele alb cu roz pt fetita mea Raluca,sunt atat de frumosi,nu mai pot de dragul lor.Sotul m-a amagit spunandu-mi: si daca o sa fie baietel ce facem cu cerceii?Si eu i-a zis: ii voi purta eu..Sincera sa fiu o sa traiesc cu o mica frica pana la nastere,sa nu i se schimbe sexul intre timp.
Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt
Kimmy spune:
Chestia cu DPN-ul e un subiect recent discutat cu dr mea.Deci ma apuc eu sa-i explic ca DPN-ul initial era de 28 iunie,dar ca la eco de 28 sapt bebe are mare de tot si ca aparatul arata DPN 15 iunie,deci zic probabil o sa vina mai repede.Nici nu am apucat sa zic bine ca m-a "luminat" dr ca DPN nu se schimba,doar ca e bebe mai mic sau mai mare
Azi am dat si eu o raita pe la farmacie,si cred ca de aveam inca vreo 2 chestii de cumparat,goleam rafturile .Si culmea ca tot mai am multe de luat,desi am puricat listele si am decis sa iau chiar cele strict necesare.
Vineri dau comanda pentru comoda,o vreau mai speciala si nu am gasit in magazine.Imi trebuie ceva mai practic pentru ca am foarte putin spatiu.Am facut o schita si o dau unei cunostinte,care a facut si patutul.Ieri am cumparat si salteluta de infasat ca sa pot sa fac comoda cumva sa vina la fix peste ea.Abia astept sa fie gata sa va trimit si pozici.
Va pupic si mai revin
Kimmy32+Erika AMR 8 saptamani
Bebele familiei
atb spune:
Vicky, La Multi ani cu sanatate multa sotului tau!!! Ce i-ai cumparat frumos?
Kimmy, dar unde vrei sa nasti, la ce clinica???
Mada, ca de obicei Ari e o bombonica!
Sun, imi pare rau pt.dezamagire... cu toate ca sunt clujeanca, nu ma bucur deloc ca a castigat CFR-ul, desi acum vreo 2 ani am fost mare fan CFR. Cumnatul meu (fratele sotului) a jucat la CFR vreo 2 ani, dar a fost inlaturat, asa, fara scrupule, ca doar trebuia conducerea sa faca loc strainilor, altfel cum sa-si spele ei banii? OFFF, nu mai zic nimic....Dar de cand am aflat dedesubturile si mafia ce se ascunde in spatele echipei, gata, m-am lecuit! Si doamne, ce-mi mai placea si mie pe stadion, mi-e asa de dor de atmosfera aia, dar acu chiar nu mai am cu cine sa tin... mi-e sila de ambele echipe clujene, de fapt mi-e sila de tot ce se intampla in fotbalul romanesc... Pacat de Steaua, chiar meritau sa castige... Pup fata sa-i treaca. Lasa, sunt sigura ca o sa ajunga si ei in Champion's League si ca o sa faca mult mai multe decat cfr-istii.
Scuze fetele, ca am bagat putin off topic...
Adriana 26+
SunSmile spune:
Chiar...Boti blondaaaaa? Imi trebuie poze ca sa mi te inchipui, altfel mi-e greu!
Ana cred ca depinde de toanele lui...desi multa lume il descrie drept tacut...
Tecky felicitari pt cercelusi! Sa-i poarte Ralucuta sanatoasa si frumoasa! Stai tu linistita ca e fetita 100% ! Ah, cu intalnirea nu stiu ce sa zic...stabiliti voi cand si unde puteti si ma pliez si eu daca reusesc. Cred ca in weekend mergem pana la socri, ca i-am sarit de sarbatori. Dar nu stiu daca sambata sau duminica...
Kim hai ca mai e nitel si o sa ai si tu toate cele pregatite pt Erika si o sa ne arati si pozici!
Narciiiis?
Adri saru'mana din suflet. Ehhh, bravo lor, au castigat! Or sa mearga in CL si sper sa faca ceva..ca o fac pe punctele castigate de noi! Imi pare rau de cumnat...
SUN 33+
Ingry spune:
Va multumesc la toate pentru calduroasa primire in mijlocul vostru. Am avut multe de invatat de la voi si sunt sigura ca voi avea in continuare.
Va pup si abia astept sa trec de perioada asta de "11 mesaje".
tiberica spune:
SUNULe cum mama sa ma supar eu pe tine...tocmai pe tine...ufff ce vorbe mari...da,sunt constienta ca nu putem modifica DPN dar eu sunt fericita ca e printesa ok si in rest cand o vrea Dumnezeu si printesa sa vina eu o astept dar dupa 36 sapt...in schimb la mine e cezariana fiindca pe prima o am tot cezariana. Acum sunt suparata ca CMU inca nu si-au deschis clinica din Baneasa si cred ca nu o s-o deschida pana nasc. Eu vreau cu dr mea sa nasc...e exceptionala. Ce sport ai facut? Sotul meu a facut kaiac-canoe, m-a inebunit cu cumparatul padae -lor si barcilor...
Ingry bine ai venit!sa ai un bb sanatos si frumos !
Si cu mine a discutat dr Iosup mult si e foarte glumet , m-a intrebat, bineinteles, cate kg am luat si cand i-am zis 9 kg nu a prea avut ce sa-mi zica...na sic! dar m-a intrebat despre job, chiar am barfit si pe unde stau...ca trebuie sa-i mai fac sotului un baietel ca suntem in casa 3 fete si un barbat eu i-am zis ca si-a luat un catel si ca nu e singurul mascul...si tot asa...chiar e foarte dragut !Anaxena, nici la mine nu a stat mult pentru ca era in intarziere cu 30 min...
MADA unde esti ca nu te-am mai zarit sau cum nu am intrat eu prea des mi-a scapat...
BIRI ai scapat de raceala?
Mai stiti ceva de ELLA ?
BOBITAMICA te pupic , stiu ca esti ocupata!
BOTI sa ne dai de veste cand pui poza cu tunsoarea ca si eu sunt curioasa sa vad o burtica dragalasa.
PUP toate fetele!!!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 29 +
Dai Vointa , Iei Putere!