Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
...bai, deci voi ma innebuniti cu listele voastre de spital...eu nu am pregatit pt spital decat halat, papuci....si ATAT!!!!..offfffffff
...bine...mi-am cumparat si geanta....
pustai
vias spune:
...si pana acum am vb cu Bujo la telefon...si din discutie am mai si ras...ca dupa ce ca mi-am luat doar halat si papuci, mi-am mai luat si flausat...atat papucii cat si halatul...dar de, erau aceasi culoare, se potriveau...erau roz....
pustai
map spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
map, imi dai ceva sperante ca daca ajung la cutit ma voi reface la fel de bine ca dupa Daria... cu toate ca ce povestiti voi, cele care nu mai stati in Romania, nu prea se aplica aici. in plus, eu mai am o spaima vis-a-vis de cezariana: avand un copil care va avea aproapre 1 an si 10 luni cand nasc, mi-e groaza ca Daria va vrea s-o iau in brate, s-o aint asa cum e obisnuita, sau ma va lovi fara sa vrea la operatie... si atunci sa te tii!!! as vrea ca eu sa ma comport cat mai afectiv si cu ea cand vin din spital, lucru pe care nu-l voi putea face daca voi avea cezariana.
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
Draga Roxana te inteleg cat se poate de bine pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. Si Robert va avea la fel un an si 10-11 luni si el este cat se poate de dependent de mine. Vine la mine in brate si atata se mai gudura si ma mai iubeste. Stiu de la o prietena care-a nascut acum, tot prin cezariana a doua oara desi a incercat normal si nu-a mers nici a doua oara , ca cel mai greu a fost si este ca nu l-a putut ridica in brate pe cel mic. La mine se pare ca este cel mai bine sa fac cezariana de la inceput. Sansele sa ajung iar acolo-s mult prea mari. La prima nastere am pierdut 1 l de sange si a fost aiurea. Acum daca voi face cezariana pe fondul unui uter fara contractii am sansa sa nu pierd atata sange (altfel se pare ca miomul meu care-i cam urias mai nou poate da ceva complicatii). Am stat de vorba cu mai multi medici si cam toti m-au indrumat spre asta. Merg la spital pe 26 si vad ce parere au si ei. Eu urasc cel mai mult in viata asta statul la spital si normal ca as vrea sa nasc azi si maine daca se poate sa fiu acasa
Monica 30+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
catilin2008 spune:
buna buna,
m-am intors de la plimbare...afara incepe sa ploua si binenteles ca nu am umbrela la mine acasa am vreo 4..ca am tot cumparat...multumiri pentru lista pentru spital...chiar ma gandeam sa va cer celor care mai aveti ingerasi...
bebicul meu e cam nazdravan azi..cred ca de la vreme i se trage...nu prea ma lasa sa stau pe scaun..imi da ghionturi
deocamdata atat, va pup, revin cu alt mesaj curand....ca sa se faca cele 12 mai repede
25s+
map spune:
quote:
Originally posted by maryb
dragele mele, m-am intors de la dr cu un mare kk de bitest....care m-a terminat......
deci mi-a iesit risc mare de sindrom down, adica 1/167.
prin urmare sunt programata la amniocenteza pe 16 mai.
parca zici ca sunt blestemata, am pierdut o sarcina, acum risc mare de SD....nu stiu ce sa mai cred....oare voi fii in stare sa fac si eu un copil ???
maryb 14+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Fruntea sus, si eu am prietena al carei rezultat la triplu test a iesit cat se poate de aiurea si totul a fost perfect. Asteptam sa vii cu vesti cat mai bune de la amniocenteza.
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
oanasm sunt cam 4 marimi pe aici de saci parca. Noi la inceput am avut unul dat cadou de clinica si era cam de 60 cred. Nu trebuie la inceput sa fie asa mare ca se pierde bebe in el Clar ca depinde cat este bb de maricel. Apoi am avut un sac de cam 70-75 de cm cred si cu el am dus-o destul de multicel. Urmatoarele marimi au fost 90 si 110 parca (sa fie mai lejer cand creste bebe ca sa se poata intoarce bine in el). Am avut mai multe tipuri de sac dar din experienta cele mai practice au fost cele cu breteluta pe umar care se inchid cu capse sau nasturel si fermoarul pe-o parte (cu cele cu fermoar pe mijloc ne-am impacat bine pana pe la 8 luni numai). O prietena a mea i-a luat copilului un sac cu puf de nu stiu ce dar groaznic de scump, cam 100 de euro cred si eu il gasesc mult prea gros. Eu am avut saci normali la 10-15 euro si ne-am descurcat de minune. A dar ce am uitat sa spun ca baiatelul nostru adormea mereu fara sac si operatiunea de punere in sac urma apoi altfel nu-l accepta cand a crescut
Craciun si Rev
catilin2008 spune:
la revedere, burtici...
s-a terminat programul de lucru in sfarsit..apropos, o mai fi in vigoare legea cu 6 ore in loc de 8 pentru gravide?...era o idee... oricum..revin maine...am pierdut numaratoarea mesajelor..dar cred ca ma apropii de cifra magica
va pup pe toate, aveti grija de voi si de bebei
25s+
map spune:
quote:
Originally posted by Kimmy
In plus,de 3 zile paraca e bagata in priza mititica mea,imi lateste burtica in toate directiile,zici ca e alien,si asta nu doar cand ma intind sau stau linistita,ci inclusiv cand ma plimb!
Aaa si am fost ieri cu prietena mea cea mai buna la primul control,am vazut punctuletzul de 6 saptamani si mi-am amintit si de punctuletul meu drag.Ce emotiiii!Si am intrebat-o pe dr daca e normal sa sughita fata mea cam de 2-3 ori pe zi,si mi-a zis ca nu sughite,ca sunt ceva miscari intestinale perfect normale.Mai bine nu intrebam nimic,ca mie-mi placea gandul ca sughite printesa mea
Kimmy32+Erika AMR 8 saptamani
Bebele familiei
eu cred a bebele chiar sughite, nu inceta sa crezi asta. Si la mine si acum si la prima sarcina sughitea de zor, sunt miscari ritmice si-s altfel decat cele intestinale, dureaza ce dureaza apoi trec. Si de mult am citit ca bebele sughite si astfel face exercitii de respiratie.
Craciun si Rev
tiberica spune:
Pup fetele!
Ce listute aici! pana acum eu am cumparat doar pt bb trebuie sa incep sa iau si pentru mine...dar daca nasc la particular iti dau ei tot, sa vedem.
Am venit de la echo, sunt foarte bucuroasa, bb e bine are 1299 gr, IR-urile sunt 0,45 cu 0,43. Colul 4 cm. In rest, mi s-a modificat DPN -ul pe 23 iulie. A zis Dr Iosup ca e grasunica...si se misca intruna.
Deci, fetelor, imi schimb semnatura adica 29 + nu pot sa cred...mai am 10 sapt.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 28 +
Dai Vointa , Iei Putere!
Ingry spune:
Dragi mamicute,
Va citesc de ceva vreme...dar acum imi doresc tare mult sa ma alatur voua, mai ales ca se apropir cu pasi repezi si punctul culminant.
Va imbratisez pe toate.