Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Azi mi-a luat mama un hibiscus de gradina pe care l-am plantat langa trandafiri.Sper sa se inteleaga bine ca hibiscusul e atat de frumos cu flori violete(va avea la anul, anul asta nu cred ca mai infloreste, sau?) si as suferi enorm daca s-ar ofili.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Ma alatur si eu cu bucurie grupului gradinanilor amatori...iubesc enorm florile si sunt fericita ca am o gradina (pe care anul asta am neglijat-o...dar am avut un motiv intemeiat: sustinerea licentei) si foarte mandra atunci cand munca mea este rasplatita de bogatia culorilor si miresmelor.
Anul asta am avut lalele foarte frumoase, pe care m-am hotarat sa nu le mai scot din pamant toamna, asa cum am facut in anii anteriori. Oricum, foarte putini bulbi replantati au inflorit si vreau sa vad daca aplicand aceasta noua schema voi avea mai multe flori. Voi ce ma sfatuiti sa fac?
In rest, mi-am propus ca in anul urmator sa seman lavanda. Am inteles ca este foarte usor de ingrijit. In prezent ma bucur de cateva gladiole superbe. Am si iarba decorativa in doua culori (dungi verticale, alb cu verde), care umple foarte bine gradina si se inmulteste foarte repede.
Blackpanterro, am si eu un hibiscus de gradina, are deja 2 ani de cand l-am plantat. L-am cumparat cand avea cam 20cm si era plantat intr-un ghiveci. Te asigur ca nu iti va parea rau, este foarte frumos, creste repede si infloreste tare fain. Este usor de ingrijit, eu nu il acopar nici cand da gerul. Iarna ii cad toate frunzele, sa nu te sperii!

Pentru toate colegele . Va salut cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit, felicitari pentru licenta si pentru gradina!
Din cite stiu eu lavanda creste greu initial, asa ca iti trebuie rabdare. In rest cred ca-i usor cu ea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Sint in urma rau cu albumul. Am pus pozele din Iunie. In Iulie cred ca nici n-am facut poze, zau ca-i prea cald. Intre timp au mai inflorit, zinii, petunii.
http://home-and-garden.webshots.com/album/564693185EMpXBt

Blackpanterro, in poza 3 se vad niste shamrocks din care ai si tu.

Mergi la inceput

Ramona, ce gradina frumoasa aveti!!! Foarte frumos.Copacelul ala seamana tare bine cu oleandrul.Am vazut si shamrock-ul :) .Hortensia e superba!! Si aveti si pomi fructiferi, wow! Super! Si casa imi place ca e de caramida si nu de carton cum au altii prin US :)

Mihaelk, am mai avut hibiscus dar de interior si a fost superb pana l-am lasat afara peste iarna(am crezut ca poate e de gradina) si s-a uscat :(.
De cel de gradina stiu ca ii pica frunzele iarna, au vecinii mei :).De invidie l-am luat si eu pe al meu :)
Chiar azi am vazut o tufa matura plina cu flori violete si mi-a parut tare bine ca l-am luat.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Multumesc. Avem si leandru, in iunie nu i-am mai facut poze ca au trecut florile. Am avut in lunile trecute, cred ca a inflorit prin Aprilie initial.
Spre deosebire de alte locuri, pe aici majoritatea caselor sint din lemn. Mie tot astea cu caramida imi plac.

Mergi la inceput

Mihaelk, ma zuitai, bulbii ii poti lasa linistita in pamant, o sa creasca in fiecare an.Nemtii pe aici asa fac.Au aceleasi flori minunate in fiecare primavara.Pe marginea drumurilor din orasul nostru e la fel.In fiecare primavara e plin de lalele, narcise si se vede clar ca nu sunt proaspat puse ca nu e rascolit pamantul

Despre lavanda stiu numai ca creste mare mare.Am vazut tufe la vecinii mei ce ajung la umar! Nu stiu cat e de greu de crescut si intretinut dar infloreste numai 2-3 saptamani pe an, merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gradinareselor, deschideti capitolul urmator.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, ai o curte superba (si casa imi place, ca e din caramida)!!! Jos palaria pentru un asa rezultat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Ramona, e minunata gradina ta. E aproape ca una facuta de profesionisti. Mi-a placut foarte mult ca ai facut poze si locului de relaxare si obiectelor decorative (bufnita haioasa). Chiar superb.
Astept si eu azi sa-mi monteze o coprtina la terasa, am luat si mobilier de gradina (sunt niste reduceri uluitoare acum) si abia astept sa pun si eu poze, ca deocamdata e varza gradina, terasa etc.

Mergi la inceput