Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am si eu probleme cu perii - sint cam ofilite frunzele. Cita apa le-o trebui? Ud mult gradina, chiar azi a venit si plata...
Rosiile mele sint prea dese, acum c-au crescut sint unele peste altele. Cred ca si de asta nu prea au rod.
Speed, daca au apa multa plantele se ofilesc. E inselatoare chestia, le vezi amarite si ai impresia ca n-au destula apa. Udindu-le le faci si mai mult rau.
Daniela, cum fu in vacanta? Bine ca fac flori plantutele tale, iti plac surprizele?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ramona sa stii ca sunt boli la pomi care ofilesc, rasucesc sau pateaza frunzele de zici ca-s in suferinta din lipsa de apa...
Pe de alta parte, pomii tineri care nu au radacinile asa dezvoltate, au nevoie sa fie udati. Care e cazul tau, nu stiu

Mergi la inceput

Ai mei sint tineri, plantati in primavara asta. Initial am observat chestia asta la unul dintre ei, acum si celalalt are aceeasi problema. Sint plantati in zone diferite in gradina si sint de soiuri diferite - nu stiu daca o avea vreo legatura. Mai am trei piersici si un corcodus - cu astia nu e nici o problema. Nu stiu nici eu ce sa fie. Stiu ca "in tinerete" trebuie udati mai mult, sa-si formeze radacinile. Cred ca scot cartile la studiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by olympia

Azi am cules coacazele, se pregatesc visinele! Nu stiu ce sa fac cu coacazele. Asa crude mananc doar eu, copiii zic pas din motive de seminte. Anul trecut le-am pus la fermentat si am facut o chestie ciudatica din care am si baut si am pus si la salate. Acu' stau in dubiu, mai aveti vreo idee?

Ai incercat sa faci suc?Sunt miraculoase datorita vitaminelor si mineralelor;poti sa le dregi gustul cu miere.

Mergi la inceput

Fetelor pregatiti poze cu gradinile voastre frumoase ca este concurs intr-o revista(nu spun care una de-a noastra),aveti cu ce va mandri!
Luati premiu la revista si poate si aici, ca eu am propus mai demult adminilor un concurs pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Am o floare (nu stiu cum ii zice) care e plina cu pui de buburuza! Initial era sa dau cu insecticid, apoi mi-am dat seama ca sint buburuze!

Mergi la inceput

Ramona afla cum ii zice florii,musai,ca eu doresc f. mult sa atrag buburuze in gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Mi-au mai murit 2 cercelusi de la Bakker, bonus - mi-au murit si 2 ai mei, ca s-au imbolnavit si ei. In consecinta, din 9 buc. mai am 3, care arata ca vai de ei, i-am stropit cu fungicid, dar arata tot mai rau, poate le trebuie si insecticid.
Cam asta cu Bakker, trimit plante bolnave

Mergi la inceput

B.nica o sa fac poza si o pun la album, ca habar n-am.

Mergi la inceput

Unde au disparut toti gradinarii?
Am descoperit de ce nu am floricele, desi am pus seminte intr-o disperare. S-a intilnit Alexandru cu iepurica, la noi in curte. Papa tot ce e mai fraged, pe alese. Acum nu stiu cum scapam de el, cica s-a ascuns dupa casuta copiilor.
Of, tot n-am pus poze de Iunie si acusi e gata luna.

Mergi la inceput