PROBLEME GRAVE DE GLUTITIE-Help

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Heer da macar un semn .
Asteptam vesti de la voi.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna!!!
azi nu am avut timp sa stam de vorba ca trebuia sa ajungem urgent la o intalnire.
eu nu sunt incantata de rezultatele de acolo si nu cred ca ma mai duc. ei incercau sa ma faca sa vad ce nu era...dar eu nu sunt asa.
incerc sa vad partea roz, adica ce face ea putin mai bine sau poate facea si acasa si nu vedeam eu.
imi pare bine sa aud de alex ca e mai bine. oricum , din cati kineto am vazut eu, dana stie cel mai bine. si eu ma gandesc ca la buc vom avea mai multe oportunitati dar nu o mai avem pe ea, asa scumpa cum e...
poate da rezultate doar cand te dduci din 3 in 3 sapt. kineto nu fac nimic deosebit decat dana, voita in plus. bazin 3 zile pe sapt, parafina 2 zile, gradinita in fiecare zi, masaj in fiecare zi si cam asta era programul nostru zilnic, de luni pana vineri.
parerea tuturor e ca trebuie facuta gimnastica zilnic.si eu sunt de acord. am cam neglijat-o pe ioana.
va pupam
heer, sper ca nu esti suparata de atunci cu wnimra

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu ai fost incantata de Oradea.Dar macar va duceti in capitala, poate o sa faci kineto cu cineva cunoscut de Dana.La particular sunt preturi mai mari ca in constanta.Am niste prieteni in Buc si mi-au zis ca o sedinta de 40 sau 45 min costa 80 de lei.
Si eu l-am neglijat pe alex , acum cu vojta ca vreau sau nu trebuie sa fac cu el.Imi doresc mult rezultate.
Am luat de la Dana licium si un nectar cu piersici.Sper ca ii mearga bine , ca le va lua zi de zi.
Sper si eu ca Heer nu este suparata , chiar nu am avut nici un fel de intentie sa zic ceva nepotrivit.

va poop si ne mai auzim

Mergi la inceput

Mdanicoleta m-am exprimat gresit.Cand am zis particular m-am referit direct la cabinet , exact ca la Dana, iar ca sa vina terapeut acasa tot de la prietenii mei stiu, 50 de lei.Personal mi sa parut putin cam scump.Totusi este Buc si sunt destui kineto, nu ca la noi.

Am uitat sa iti zic , a mancat alex tocanita pt prima oara in viata lui.Mai eram si cu mintea plecata razna asa ca am facut-o sarata dar ia placut.Cand ii dau o mancare noua il amagesc cu tel mobil.Ii pun muzica si sta cuminte si mananca.Nici acum nu imi vine sa cred cat de rau facea si dintr-o data a inceput sa manance linistit.

Mergi la inceput

buna!!
sa-ti reamintesc de zilele cand erai disperata?? nu e cazul, nu? cica atunci cand ne e bine uitam ce a fost neplacut. ma bucur pt voi si ma bucur ca alex merge de manuta. copilul de la oradea abia la 15 ani facea chestia asta. mie toate vestile de la voi imi dau sperante pt noi si ioana. cand sotul a acceptat bucurestiul a facut-o pt ioana. am auzit si eu ca e ceva mai scump dar m-am gandit poate prind si eu budimex, obrejia, alexandrescu ambulator si sa nu platesc nimic 2 sapt. chiriile sunt infiorator de mari...
poate auzi pe cineva care vrea sa inchirieze in cta sa ne mai scoatem si noi o parte din chiria de acolo.
sa stii ca ioana la oradea manca tocanita, supa de acolo, pisata, normal dar avea la ulei si la sare...si facea zilnic caca. de atunci ii torn si eu mai mult ulei in mancare si vad ca iese bine.
astept si eu voita la dana si sa fac mai mult acs cu ea si bine ca e tasu plecat ca zice ca ii terorizez fata.
te rog sa-mi spui cam care ar fi actele pt dosar daca ii fac ioanei si care sunt pasii
va pupam

Mergi la inceput

Buna seara!

Azi am cazut in borcanul cu melancolie, dar m-am gandit totusi cu drag prin cate am trecut si am reusit sa nu plang si sa zambesc.Poti sa imi amintesti de zilele acelea -o iau drept terapie.Ma uit in urma si vad ca am facut poteca.Inca mai sunt disperata dar o fac cu stil, intre timp am mai crescut si vad altfel lucrurile, incerc pe cat posibil sa ma bucur pt ce am.Abea astept sarbatorile de iarna, la mine acasa erau minunate, in doi super, in trei a fost tragic primul craciun, Alex nu isi tinea capul iar cand i-am ''dat'' cadoul a inceput sa planga si noi odata cu el.Azi abea astept, brad , cadou , emotii.Intelege mult mai bine si macar o sa am sadisfactia ca va trage de toate globuletele.
I-am dat sa manance si l-am bagat la somn.Ma uit la el cum papa si imi vine sa zbor ca la reclama cu red bull.Pana o sa ajung la faza cu pisatul manacarii la furculita va mai trece apa pe dunare, sau pana va lua cu manuta lui, dar am rabdare.

Si noi abea asteptam sa intram in paine cu vojta,la mai zbuciumat Dana un pic de control.De maine va fi vojta pe paine.Sincer nu vreau sa se faca ''maine''.Speram ca poate nu suna pt programari.Sunt curioasa de rezultate , mi-am pus baza in terapia asta.O sa fac cu el, chiar daca imi este greu sa il lucrez, schimb program , tot , numai sa fie bine.Abea astept sa o vad si pe Ioana, la cum arata ea acum nu cred ca va trece foarte mult timp pana se va ridica in 4 labe.Evolueaza foarte bine.Sti de cand il am pe Alex am vazut la copii cu probleme intr-o veselie, ma uit la ei si imi imaginez cum vor arata peste niste ani.Din pacate Alex nu va fi recuperat complet niciodata, sper din tot sufletul meu sa ramana cat mai putin, dar sunt si foarte realista, in schimb pe Ioana o vad un copil normal, cu scoala, prieteni, prieten.Cine stie ce ne mai rezerva viitorul.

Nu stiu pe nimeni care sa vrea sa inchirieze dar daca aud iti zic.Este super ca pana gasesti un kineto bun , bun si la pret , sa faci la Obregia, Budimex...etc.Ma bucur ca mananca bine si are un tranzit bun.Eu pun si sare si ulei degeaba, tot greu iese.

Pt dosar am fost la neuropsihiatru,la Mataranga eram atunci, si ea mi-a eliberat un certificat care cuprindea o mica evaluare si diagnostic, dr are si parafa asa ca nu a mai fost nevoie sa mai umblu prin spital.Dupa am fost la medicul de fam si mi-a eliberat doua hartiute,una cu diagnosticul copilului si una ca eu sunt capabila sa am grija de el, copie dupa buletin, acte medicale, certificat de nastere, parca atat, apoi am fost la protectia copilului(chiar langa casa de pensii),au vazut actele , am completat niste chestii, l-au vazut si dupa doua sapt s-a eliberat certificatul, trei exemplare(un exemplar -2 foi), unul l-am depus la casa de pensii pt alocatie, unul la gara pt alocatia de handicap si unul sa il ai in original pt tine, daca iti mai cere pe undeva faci copie.Apoi am facut dosarul pt mine, asistent personal, la fel , copii de acte, adeverinta ca sunt ok ca sa am grija de el, se depune jos in piata ovidiu si de aici nu mai stiu ce naiba am facut .Cand se face anul cu o luna doua inainte , il reanoiesti si este mult mai simplu , iti semnezi contractul de munca , mergi la evaluare ca sa ii de-a gradul de handicap si gata.Sper ca te-am lamurit.
Va pooop si bafta la ''terorizat'', asa zice si scumpul meu sot dar sapt care vine fac o programare seara pe la 8 ca sa vina si el sa vada cu ce se mananca,sunt sigura ca pt el va fi film de groaza .
pooop

Mergi la inceput

buna
heer cred ca ai ajuns acasa. da-ne si noua un semn de viata si spune-ne ca adam e bine
wnimra, sper sa reusesc sa incep sa fac ceva la dosarul ioanei dar fara acordul lui taica-su..greu pt ca trebuie sa ia acea hartie din buc de la med ioanei. eu nu pot sta cu ioana acasa dupa cei 2 ani. pierd mult la bani si fara bani nu o pot ajuta. sa vad cum fac cu dosarul si dupa un an poate o luam pe mama la buc.
oricum, alex a evoluat mult si in ultima luna.
voita da rezultate din ce am vazut la oradea, facuse voita la sibiu , dar trebuie mult lucrat cu ei acasa. eu nu am reusit pe pat la sanatoriu. si acasa imi va trebui o masa speciala pt ea.
sa stii ca la mancare asa ii puneam si eu ulei dar acolo exagerau si sa stii ca am pus si eu putin mai mult decat de obicei si vad ca iese zilnic. despre alea de la forever mi-0a zissi mie dana. acum trebuie sa-i fac vaccinurile de un an. infanrix si prevenar si ne costa cam 5 mil si nu am cum sa le iau. dupa ii voi face cerebrolizin si pe urma o sa incerc si cu astea. intre timp caut cerebrum care cica e homeopat si e fff bun. cica la noi nu se gaseste. e produs in elvetia.sa vad ce reolv cu toate astea
va pupam ca astepam clienti la casa

Mergi la inceput

buna dimineata
nu ma descurc cu vojta...nu-mi iese faza cu calcaiul. nu face nici o miscare, decat urla..
voi cum va descurcati?

Mergi la inceput

Bunaa

Abea m-am trezit ametita si trasa de par , Alex nu doarme si ma luat la paruit ca sa ma trezesc.E 1 noapteaaaa.
Vojta am facut ieri, cu fatza in sus , degetul intre coaste si sub barbie, la margine de pat imi ridica picioarele, pe burta l-am pus dar plange si plang si eu , asa ca nu pot sa zic mai multe decat ca sunt praf .Toata rabdarea si elanul meu sau dus departeeee.De luni o luam de la capat si poate reusesc sa nu ma mai impresionez.Mi-a placut de el vineri ca a raspuns chiar neasteptat de bine cu Dana.
O sa il stimulez sub barbie pt ca ajuta mult la masticatie.Macar de mi-ar face o surpriza si sa pape pasat la furculita.
Voi cand plecati mai exact?
Am lasat adresa mea de mess pe una din pagini, cand pui net poate vb asa.
A!! cum reactioneaza sotul cand ii faci vojta? Eu l-am filmat la kineto si i-am aratat acasa , nu a putut sa se uite.

Va pooop si bafta la stimulari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

salutari!va pupam pe toti!suntem bn,iar la casa noastra.nu pot intra pe net,greu de tot.adam e un pic mai bn,nu foarte.slava domnului si de ata .sper ca sunteti bn !nici nu am timp sa citesc ce ati mai scris.multi pupici de la noi si sarbatori fericite!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput