PROBLEME GRAVE DE GLUTITIE-Help

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Buna Heer

Ma bucur ca ai venit cu un semn si ca sunteti mai bine.
Noi suntem destul de bine , Mdanicoleta s a mutat la Buc , poate isi instaleaza net si mai vb cu ea.
Sarbatori Fericite si voua

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

CRACIUN FERICIT!LA MULTI ANI!SI EU SPER SA AM UN NET NORMAL IN APROX O LUNA!VA PUPACIM SI NUMSAI BN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor!!!
sper ca ati avut sarbatori fericite, pt ca noi nu
am bagat net
sper sa mearga bine ca am dat multi bani pe el
va pupam si sper sa apuc sa scriu maine
astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Buna !
Am intrat doar ca sa citesc la celelalte subiecte si ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Si Heer a intrat , astept sa ii mearga netul bine si sa mai vorbim.
Chiar ma gandeam la voi.Sper ca sunteti bine cu totii.
Noi am incercat sa avem niste sarbatori frumoase , Alex a racit si i-am facut injectii dar una peste alta am avut un craciun reusit.Naspa ca acum avem deces in fam., unchiul sotului, un om de milioane, vine si revelionul , nu vrem sa stam acasa si este aiurea , trecem de la o stare la alta.
Vojta nu am mai facut , daca Alex a racit nu avea sens sa il stresez , inca se resimte dupa raceala, dupa revelion o sa fac macar de 2 ori pe zi , putin antrenament pt Dana.
La capitolul mancare a stat rau , m-am si speriat, ultima boala a fost enterocolita din vara unde am scos biberonul din dotare si asa a mancat , apoi chin cu lingurita, de data asta nu a mancat la lingurita , mamaaaaa cat m-am chinuit ca nu vroia si pace, acum am vazut cat de naspa este sa alimentezi un copil ca el la lingurita cand este bolnavior, sincer am crezut ca se intoarce la zilele de urlet.Si-a revenit dupa 4-5 zile, eu vesela si optimista.Acum baga in el la greu , dar tot pasat.
Oare va mesteca cum mestec eu ? Sau sa muste dintr-un mar de ex? Intrebarile astea doua ma tot bantuie, plus ca nu isi da drumul la vorbit.In afara de DA-care se aude ''mda'' nu prea ii iese nimic.
Astept vesti si va poooop.
-pt Ioana
-pt Adam

Mergi la inceput

Bunaaa!!!!

LA MULTI ANI !!!

Va doresc ce imi doresc si eu ,liniste in suflet , mai multi bani pt terapie , schimbari majore la copil macar sa zica mama -tata si sa mearga putin si multa sanatate pt toata familia.

Va pup.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Sa dea DOMNUL sa se indeplineasca.
am remarcat in ultima vreme ca ioana suge toata mancarea, ceea ce nu se intampla pana acum. oare a dat inapoi?
de cand am plecat la bucuresti iar a revenit constipatia. am gasit la billa in constanta zilele astea cerealele cu prune de care ziceai si se pare ca isi fac efectul.
gimnastica am facut doar la centrul nat robanescu din buc unde se face in dorul lelii..nu mi-a placut deloc dar o sa ma duc si luna asta si o sa incepem si particular...sper...curand
cica e o tipa acolo care face voita
in aprilie m-am programat la sibiu pt voita
va pupam si asteptam vesti

Mergi la inceput

Buna !

Am o stare proasta de toata frumusetea.Noroc ca sunt eu dragutza si stiu sa o maschez.
Am inceput kineto si este destul de frig, nu ma mir ca afara sunt max 2 grade.Deja azi am facut destul de urat ca l-a dezbracat de tot si de maine ii pun un body.Ma bucur ca de la Dana a venit ideea.I-am explicat frumos ca daca mai raceste odata ajung cu el in perfuzii la cat este de slab.
Dupa ultima raceala a slabit foarte rau.A mai si crescut putin dar l-am cantarit si la 3 ani si 5 luni are 10 kg, inainte de raceala avea 13kg si in vara inainte de enterocolita era la 15kg.O iau pe aratura serios.Arata copilul meu ca naiba , pot sa il duc linistita sa isi de-a studentii doctoratul la anatomie pe el.
De mancat mananca binisor dar i-am scos cerealele.Pt ca aveam alternativa in casa cand refuza mancarea ii faceam cereale asa ca am zis stop.Iar ma chinuie cu refuzurile si mananca in sila.Azi dupa kineto dupa ce ca eram plina de nervi ca a transpirat mult am mai fost si la dr de familie , normal ca a plecat mai devreme si am ajuns acasa cu tensiunea mare.Vreau sa ii fac analizele , sa imi de-a ceva pt pofta de mancare , vitamine , ceva pt imunitate si asta cat mai repede.Voi le-ati dat ceva la copii??
Dana mi-a zis ca lipsa poftei de mancare poate fi data si de un deficit de fier.
Asa ca domnul Alex mananca piure de cartofi care deja este pe foc cu lapte si branzica topita unut si cascaval, ciorbica de pui pasata , azi a fost in combinatie cu ou fiert( doar galbenus, albus nu vrea) si iaurt danonino iar seara lapte cu gris.Ma rog si ce se mai gaseste in casa fructe , tocanita ,ficatei, bla bla , important este sa manance cat mai sanatos si poate isi revine.Aseara la baie m-a luat plansul, pana si un copil din somalia ar rade de el.
Mdanicoleta sa sti ca suptul mancarii o are si Alex, la inceput am crezut ca nu vad bine , pur si simplu o suge din lingurita indiferent cat este de groasa, mai ales cand ii place.Nu ma deranjeaza, macar asa vad ca are si el o preferinta , tine ochii pe jumatate inchisi si mananca cu atata placere mama mama , asta era la cereale si crema din prajituri si il tin cu mine la masa si ii pun pe limba tot ce mancam noi , sta ca un caine cu limba scoasa si gusta din toate , de mestecat nu prea , inghite repede si plimba mancarea dar in acelas mod primitiv.Am mai observat ca ii plac cartofii prajiti, scot partea moale si o molfaie fara sa se mai inece.
Cam atat deocamdata , ma duc sa il trezesc ca doarme impachetat, tre sa fac vojta , halal viata .

Va poop si mai vorbim.Noroc cu acest forum ca altfel vorbeam la oglinda
Am pus 2-3 poze noi.

Mergi la inceput

buna fetelor
si eu la fel ma simt...
ma apuca disperarea cand o dezbrac si o vad cum arata. are 7.400 la un an si o luna dupa ce a avut la nastere 3.700. la buc am fost nevoiti sa-i facem vaccinurile obligatorii dar nu au fost cele gratuite ca cica nu sunt une si le-am cumparat. infanrix si prevenar si nu vroia sa i le faca nimeni ca cica sa ni le fac med de fam din cta. aia nu mi le-a facut ca cica poate o racesc pana la buc....in sfarsit , am reusit sa i le fac in buc la spital si a vazut-o si pediatra. a zis ca e slaba, nu da semne de rahitism nici de deshidratare. i-am zis eu ce vitamine ii dau dar pe ea o interesa ce contin si in ce cantitate.
eu ii dau alea de la forever care cica au si fier si calciu si minerale de toate tipurile. forever min si forever kids. sunt bune ca sunt multe si tot ii dau de vreo 2 luni. si mai continui si cu uleiul de peste. pediatra a zis sa-i dau ulei de masline la fiecare masa. o sa-i mai cumpar ca l-am lasat la oradea pe celalalt.
eu vad ca-si face efectul pruna , din cereale.
a mea, multumesc lu Dumnezeu ca nu a avut nici o raceala semnificativa. atusit putin si i-am dat stodal care e homeopat si i-a trecut in 2 zile si o raceala , adica ii curgea nasul putin. dar eu ti-am mai scris ca o tin cu oscilo de atunci si pe ea si pe baiat.
parca as mai vrea sa plec la oradea dar nu ma lasa sotul
sa ma duc sa fac vreo 3 cure ca cica asa se vad rezultatele
va pupam si daca va hotarati si voi sa ne anuntati sa mergem impreuna

Mergi la inceput

hello...

poate ne hotaram sa mergem si noi , macar sa vad cum este.Deocamdata vad ca da randament aici pe plan local.Deschide mainile , sprijin pe coate si da sa se ridice in 4 labe, nici nu mai urla chiar asa de rau, azi am invatat o pozitie noua, el de nervi si-a golit putin stomacul,iar acum vorbeste de ma dor creierii in cap, nu inteleg nimic, l-am lasat pe mihai sa stea cu el poate il adoarme ca mi-a facut capul calendar 2 ore.Eu ii dau ''licium'' tot de la forever si vad ca are limbarnita la greu , parca se mai aude un ''mda'' ''baa'' ''maa'' ptiu'' tei'' bazaconii din astea si executa orice ii zic , de ex eram in sufragerie si ca sa imi enervez sotul ca ma plictiseam , l-am trimis pe alex sa traga de firul de la incarcator si sa darame telefonul( telefoanele sunt viata lui alex), normal ca s a pus pe treaba vesel ca face si el ceva( merge cu carutul, carut normal , se ridica si ca un melc cu casa in spinare tropaie linistit).
De vitamine abea maine o sa vad ce imi da doctora, sunt bune cele de la forever dar nu mai pot lua acum , sunt prea scumpe si dana are adaos 30%, plus ca imi da mereu chestiile alea de baut din piersici , bla bla , iar Alex nu le ia never ever, am incercat si in mancare si in suc nimic nu merge varsa tot.
E super ca Ioana se face bine numai cu stodal, Alex a avut o raceala relativ usoara dar prea a zacut, chiar ia fost rau, ma gandesc sa ii iau si eu oscilo, macar unul pe sapt poate poate scapa de alte raceli, am si vaccinul antigripal la frigider dar tot nu l-am facut , mi-a fost frica sa nu faca reactia, anul trecut mi-a facut.Totul se invarte in jurul racelilor , febrei , daca se pricopseste cu ceva se face el bine dar ne afecteaza la MANCAT.Mereu acolo ajung cu el, uneori ma gandesc ca poate sunt eu prea nebuna, mi-a intrat in sange si deja nu mai vad luminita de la capatul tunelului.
Ulei de masline ii pun in fiecare mancare si vad ca iese mai bine.Mai ales de cand mananca piure de cartofi , chiar daca este imbunatatit cu ficatel , unt ,branzica, etc, il ajuta, cartofii fac purgatie.
Apropo de supt mancarea , la 22.30 a mancat gris cu lapte, a facut putine figuri cand a vazut ca nu sunt cerealele lui dar le-a papat cu placere.Mihai mi-a zis sa ii fac cate un castronel, sa nu pun si la frigider ca poate nu vrea peste zi alta mancare si sa nu ii dau , deja suntem disperati.
Gata , m-am racorit, ma duc la somn ca Alexutu tot nu tace si maine am kineto la 13 , macar sa doarma pana pe la 11.

Noapte buna

Mergi la inceput

buna ziua
ce pozitie noua ati facut? la voita? dana face combinat sau doar voita? dr mi-a zis ca e bine de dat cereale in loc de gris ca alea au si vitamine, grisul nu. sunt scumpe. ti-am zis ca eu m-am facut reprezentant si mi-au dat foi de comanda. nu stiu daca le poti folosi si tu ca ti le-as da si iti faci comanda de ce iti trebuie dar trebuie sa fie min. 60 euro. as face si eu la licium. am vrut sa iau cand am auzit-o pe dana dar ii luasem deja vitaminele si nu mai erau finante. oscilo nu e asa de scump. cam 190.000 si are 6 doze deci 6 sapt esti asigurata. nici ioanei nu i-a placut nectarul si nu i-am mai luat.
despre mancare....mananca dar parca ii dau otrava. o apuca plansul. la 4 ore . daca ii dau mai rar e mai bine.
ma bucur fff tare pt orice progres a lui alex. ma gandesc ca si ioana va fi bine .
si noi avem niste perioade urate de tot dar trebuie sa trecem ca nu se poate altfel
va pupam

Mergi la inceput