PROBLEME GRAVE DE GLUTITIE-Help
Raspunsuri - Pagina 13
mdanicoleta spune:
buna
ce fel de bicicleta?nu reusesc sa-mi dau seama daca ai mai scris ceva de ea si nu am citit eu?
si pe ioana vad ca o incearca ceva, avea de dim un ochi umflat. azi era ziua din sapt de oscilo. sper sa nu fi luat ceva ca am fost la nasi aseara si era racit el cobza. nu s-a apropiat dar am stat in aceeasi incapere. nici nu aveam bani de dana sapt asta si oricum cred ca s-a suparat ca nu am luat produse de la forever de la ea...ciudata chestie. ..sa stii ca nu barfesc ci relatez un fapt: am fost sapt trecuta la homeopata, ne-a dat de la forever o groaza de chestii ( pe care am dar 3 mil) si oscilo pt gripa. asta puteam sa-i iau si eu. eu am intrat pe net si m-am inscris singura si urma daca am o comanda de min 60 euro sa o trimit. asta fiind mare am trimis-o.
m-a sunat unul si mi-a zis ca o sa-mi vina comanda la usa. in ziua cand asteptam sa vina ma suna laura, de la gimn, mama lui matei , sa ma intrebe unde am facut comanda ca i-a spus dr ca mi-a dat multe produse si ea a intrebat-o si pe dana si nu am facut comanda nici la ea. i-am explicat faza cu netul . a zis ca alta data sa fac la ea ca nu-mi ia comision. i-am zis ca nu-i mai cumpar ca sunt scumpe dar daca e nevoie de ceva voi apela la ea.
m-a cam socat dar ...ajung la gimn si dana imi spune ca a sunat-o dr homeopata sa intrebe daca am facut comanda la ea de produse. i-am explicat si ei faza cu netul si a zis ceva de genul...ati considerat ca e mai bine decat sa faceti la noi, nu?
i-am zis si eu ca da. pe urma ma intreaba cand facem sapt viitoare, adica asta...si i-am zis ca plecam. la care dana...pai nu ati zis ca plecati in noiembrie pe 4?
asa ca poate are si ea zile mai proaste ca sincera sa fiu nu as putea sa stau in atatea tipete zilnic, an de an.
pe mine ma enerveaza ioana mea juma de ora de 2 ori pe sapt dar altii...
eu i-am dat ioanei ieri mancare la borcanel. surpriza, a iesit fata mea afara in timpul mesei. nu mult, dar aiesit. am impresia ca avea mancarea mult ulei. si erau legume fara fir de carne.
sincer, sotul meu te admira...zice ca nu stie cum faci fata ca eu fac cateodata niste crize si ma razbun pe el ca nu a vrut sa fac cezariana.
cand era mai mica ioana faceam mai des. si dana zicea ca atunci cand am mers prima data eram...dusa. i-am zis ca si acum am zile....
crezi ca ioana ar avea nevoie de toxina? cand am fost la robanescu la 5 luni, dana i-a cerut parerea de orteze si dr . robanescu a zis ca nu e cazul ca ea nu e spastica.
va pupam
wnimra spune:
adresa mea de mail si asa poti intra si la mess: jianumadalina@yahoo.co.uk
Daca vrei sa intri si sa mai vorbim.
In legatura cu produsele de la forever , nu iti mai face atatea probleme.Ii cumperi cand ai bani si cand poti.Nu trebuie sa dai explicatii nimanui.Ii poti spune Danei ca le-ai luat mai ieftin si fiecare ban in plus conteaza.Eu nu ii mai cumpar, chiar azi ma intrebat, nu mai vreau ,nu am vazut nici un efect si vreau sa ii dau cele doua cutii de risatarun care mi-au mai ramas.Este groaznic sa ii administrez medicamente , vitamine , abea le ia , varsa , plange , scuipa, face mai rau la masa.Nu stiu ce cred altii dar eu vreau sa il am linistit si cu asta basta.O sa merg la pediatrul lui Alex sa imi de-a ceva pt sezonul rece, atat vitamina cat si pt imunizare , nu mai stau cu sticle , sticlute , cutiute si sa ii dau de 2-3-4 ori pe zi ca o iau pe aratura.
Pt constipat am gasit de la nestle, cereale cu prune.Au un efect foarte bun.Azi imi aduce Mihai o cutie sa incercam.
Sa sti ca si eu am crize muuulte, abea mi-am mai revenit, cad in depresii si am impresia ca nimeni nu ma intelege.Imi ingreunez ziua cu stari naspa si abea mai fac fatza cu Alex.La fel ca si tine ma cert cu Mihai din toate prostiile si nervii mei se sparg in capul lui.O singura data i-am reprosat ca trebuia sa intre peste doctora si sa vada ce dracu imi facea , ca eu ii sunam si le ziceam ca ma simt rau, asa ca daca interveneau poate faceam cezariana si nu ne mai chinuiam atat.Dar cand am aruncat placinta ( era perioada cand Alex urla si papa cu biberonul) si am vazut ce fatza a facut mi-am regretat vorbele .Mi-a zis ca sufera la fel ca mine chiar daca nu l-a nascut el si ca mereu va fi alaturi de mine si va avea grija de noi.Nu am cuvinte sa expirim ce am vazut pe fatza lui.Cata durere i-au provocat vorbele mele.
Incearca sa nu ii mai reprosezi.Pur si simplu s a intamplat si nu mai aveati ce face decat sa mergeti inainte.Si pe mine m-a impresionat ca te ajuta destul de mult cu cea mica.Iar voi mai aveti un copil, este minunat.Ioana o sa recupereze incet incet.Sunteti o familie tare frumoasa.Este adevarat ca te ia cu disperare cand te gandesti la cat ai de tras, ca trebuiesc multi bani si incepi sa iti faci calculele in functie de terapie.Totul se reduce la copilul cu probleme.
Asa este si la noi dar ne dorim cu disperare inca un bebe.Cand nu stiu ca ma lasa mijlocul de la atata carat si daca Alex nu o sa mearga macar in 4 labe ce ma fac.Pe la 5-6 luni de sarcina cine il mai cara?
Ieri am facut 8 ani de cand ne-am casatorit si stateam amandoi si chiar am zis ca acum 8 ani nici prin cap nu ne-ar fi trecut ca o sa aveam atata foc in suflet cu copilul nostru.Dar ne-am incurajat ca viata merge inainte si trebuie sa fac fatza.Sunt foarte mandra de fam mea , multi care au tot ce isi doresc de la sanatate si pana la bani , dau cu piciorul si se alege praful.Asa ca insist sa fiu fericita.Nu de mult am primit un exemplu de viata care ma lovit fix in frunte.Nu se merita sa fim numai nervi , disperare , sa avem mereu cearta in casa.Sa ne mai si bucuram din cand in cand.
M-am intins ca o placinta.Daca o sa intri pe mess-ul meu o sa iti trimit cum mananca Alex, asa ca sa nu ziceti ca nu ati vazut filme de groaza.
A!!! Bicicleta normala pt copii, din aia care o impingi si el merge, dar este un model mai bun pt Alex, ceva mai stabila, ii leg picioarele si il plimb prin casa.
Va pooop
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
mdanicoleta spune:
buna
maine plecam....risata...ce e asta?si eu m-am saturat de pastile. au fost sapt cand nu aveam sa-i dau nimic si parca nu aveam rost...
darceu uleiul de peste il amestec cu mancare si cu ulei de bucatarie. nu cred ca l-ar fi luat altfel.
neuroloaga ne-a zis ca daca vrem sa-i facem cerebrolizyn sa-i facem, daca nu, nu.
cand venim de la oradea tb sa facem vaccinarea de 1 an si pe urma o luna pauza si o sa-i fac injectiile. oare or fi bune ca tasu nu vrea sa o intepam
sebi e doar al meu din alta casatorie. saracul, el era lumina ochilor mei si acum...oricum simte ca cineva m-a luat de langa el dar acum si toata lumea se invarte in jurul ioanei....si cu toate astea e topit dupa ea
va pupam si asteptam vesti super bune si de la voi si de la adam
o sa scriu mai multe pe mail cand ne intoarcem
mdanicoleta spune:
am citit ieri un articol aici pe site in care spunea cat de important e acidul dha continut de uleiul de peste pt dezvoltarea creierului copilului intre 0 si 7 ani.
poate incerci sa il dai in mancare...sa nu te superi pe mine ca nu vreau raul nimanui, dar poate chiar o fi bun daca spun mai multi
de data asta ma duc sa fac bagajele
pupici
ne auzim pe 8 sau 7 noiembrie
heer, astept vesti bune
wnimra spune:
Bunaa
Nu ma supar , stai linistita.O sa incerc sa ii dau iar si sper macar sa ii imbunatateasca tranzitul.S a chinuit o zi intreaga ca sa iasa afara.
Iti doresc drum bun , aveti grija de voi si va astept cu rezultate.
wnimra spune:
Buna!
HEER ai venit ? Sper ca sunteti bine si poate ne dai niste vesti.
Pupici lui Adam
Mdanicoleta abea astept sa va intoarceti si poate dau si astia drumul la caldura pana atunci.Este cancer la Dana si Alex deja mi-a facut laringita, iti dai seama sa urle la 19 grade.Pup
De mancat parca e mai bine, chiar in seara asta a halit cereale cu lapte,gros facute, fara nici un fel de opuneri.Deschidea gura si papa.Din pacate este singurul fel de mancare pe care il savureaza.M-am pus serios cu mancarea pe el ca a slabit foarte mult, ii ies oasele infiorator, asa ca mancare gatita, piure , peste,etc.
mdanicoleta spune:
buna, am ajuns!!!
am trecut de la caldura din sanatoriu la frigul din casa si la cat era de cald in oradea... doamne ce frig in bucuresti si constanta. .parca e alta lume acolo
abia astept sa ma odihnesc si sa scriu despre aventura
pupici
copii cu extra, 2 am vazut , vorbesc
wnimra spune:
ieeeee ai venit
Am controlat subiectul in ultimile doua zile de am inebunit.Chiar vroiam sa ma bag la nani.Este super tarziu dar sotul meu este la un curs de vanzari si daca stam separati parca ne bate cineva in cap, nu dormim , nu mancam , asa ca am vb la tel de ma doare urechea.Cu un ochi inchis am facut o ultima incercare sa vad daca ai venit si surprize surprize .Abea astept sa ne povestesti tot tot tot.Si ma culc fericita ca ai zis de copiii cu extra.Odihna placuta si bun venit acasa unde este frig si bine.
Heer .... nu ai mai dat nici un semn , sunteti bine?
mdanicoleta spune:
buna ziua
am venit , nu stiu cat de bine e ioana pt ca nu isi tine capul si nici spatele drept cum era cand am plecat. cica rezultatele le vedem dupa 2 sapt , pana mai dispare oboseala. e foarte obositor si departe de cta. in rest, toti care se duc acolo stau acolo 3 sapt si 3 acsa si zic ca se vede si merita sacrificiul. normal ca pt copil faci orice.
ce mi se pare mie la ioana mai bine este ca mesteca mai bine sau nu mai scoate cu limba mancarea afara cum facea acasa si parca prinde mai bine si tine mainile mai bine deschise si incearca sa ia din spate jucarii.
acolo , in ultimile zile am vazut un copil de 14 ani in scaun care avea extrapiramidal. arata groaznic ca avea miscari nelalocul lor dar vorbea si eu intelegeam ce zice. mama lui era pt prima oara la oradea, au fost prin alte locuri, si spunea ca se tine si merge pe langa bara. era clasa a opta si dadea testelenationale iar coef lui de inteligenta era peste medie. cum ai spus si tu ca sunt destepti. i s-a recomandat sa-l duca la o clasa normala de la o svoala dar mamei i-a fost rusine. avea invatamant la domiciliu si scria pe calc toate temele, lectiile, tot.
altul mergea, avea 17 ani si era venit singur dar nu prea intelegeam ce vorbeste si nu mi se parea asa destept ca asta de 14.
eu zic ca fiind de la tara mama lui nu stia preamulte si nici gimnastica nu a facut regulat. daca il vedeai fara sa il asculti ti se parea ca e rau de tot. pe fisa luyi scria doar de probleme locomotorii si de psihic normal. nu imi placea cum arata fizic dar zic ca avem timp de recuperat.
erau si cu tetra care aveai 7 ani si de 7 ani se recuperau si vorbeau sau mergeau pe langa bara sau de mana. dar vorbeau.
a fost o experienta. am multe de povestit...nu am timp. o sa ne mutam la buc cat de curand. sotul pleaca sapt viitoare si noi dupa el cat mai repede ( in functie de cum gasim de inchiriat)
voita ati facut? acolo era o caldura de innebuneai si acaa ne incalzim doar noaptea..
va pupam
heer, da-ne un semn de viata sa stim ce face adam si daca i-a priit ucraina
wnimra spune:
Buna !
Abea astept sa povestesti tot.Ma bucur nespus pt ioana ca a facut progrese , o sa vezi ca dupa ce dispare oboseala se vor vedea rezultate.Ma bucur si pt ca va mutati in capitala, mai aproape de Oradea, cred ca se merita sa mergeti mai des.O sa se recupereze frumos.Peste 3-4 ani o sa iti aduci aminte de mine ca tot iti repetam asta.
Faza cu mestecatul e super.Daca mai recupereaza cat de cat poate va tine singura un biscuite sa il molfaie.
La capitolul asta stam si noi bine.Neasteptat de bine.Azi de ex dupa kineto i-am facut piure cu unt si branzica( tot la blendar) dar la papat rapid, max 10 min.Fara scandal, tuse , voma, nimic, astept momentul in sa ii fac mancarea pasata cu furculita, deja branzica cu fructe o papa bine, sunt si bucatele de fructe in ea.Acum daca merg undeva si se mananca ceva dulce este ok , iau lingurita lui in geanta si putina frisca , crema mananca.Merge tinut de o manuta , destul de greu dar merge, are un echilibru mai bun , asta si dupa toxina sa vazut.Deja sta pe toata talpa fata ghetute dar trebuie sa vb cu el incontinuu sa ii zic ce sa faca.
Si Ioana si Alex au facut progrese.
Va pooop si astept continuarea povestii.
De la Alex pt Ioana