Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
Am ajuns si eu in sfarsit la calculator. Dimineata s-a repetat povestea. Urletele de rigoare, dar azi n-am mai sunat sa vad ce face ca am fost la firma sa vad ce ma asteapta si cam de cand. LA pranz am fost s-o iau. La fel... liniste. Cand mi-a auzit vocea a inceput concertul. Cand s-a vazut la mine in brate a tacut, de parca am apasat pe buton. Azi a mancat, dar mi-au dat la pachet hainute ude, ca a bagat body in olita si l-a udat. A durat putin pina mi-au dat-o. Nu stiu daca atunci au schimbat-o sau era la masa si de aceea a durat. Am sa vad. Bineinteles ca dupa ce am schimbat-o s-a dus si si-a facut rondul pe la birouri si bucatarie, etc... si nu se mai dadea dusa acasa. Vad ca azi n-a mai tresarit in somn si nu s-a mai trezit urland, dar sa vad cum s-o trezi, ca doarme de mai bine de doua ore.
Si sa nu uit, aseara canta in legea ei si batea din palme si se invartea prin casa. La masa sa ne smulga lingura din mana, ca vrea sa manance ea. S-a mai intamplat si inainte, dar nu asa vehement ca aseara. Sper sa-i fie bine.
Deea, dianarus, radu.anca, multumim pentru ca va ganditi la noi.... "cei inrolati in armata", cum zice tati. Daca a-ti vedea-o dimineata cand suna ceasul cum se ridica si pica la loc... sau cand merge spre baie cu periuta deja atarnata intr-un colt de gura si cu prosopelul pe umar si ochisorii aproape inchisi. Ii e tare greu dimineata, draga de ea.....
madaluta, ca e joi, ca e vineri... nu conteaza, important e sa fiti sanatoase! tinem pumnii sa fie ok. Nastere usoara, daca o fi sa nasti acum.
Danita sanatate mamei tale! Sa ne dai vesti cand poti.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Laura13 spune:
am incercat cu piure de legume in borcanas, a luat o gura, dar a scuipat-o. azi nu a mai vrut nimic dupa faza asta. acum au plecat afara, eu incerc sa maI invat ceva.
sunt, again, f ingrijorata. e fff nervos, isi da palme peste fata, pumni in cap si se da cu capul de jos (parchet, gresie, unde il apuca). azi l-a apucat pur si simplu din senin, ne jucam si a inceput sa se tranteasca si sa planga si nu stiu ce e cu el. si face atat de urat. si se love4ste f tare, are un semn rosu in frunte. am incercat sa ii vorbesc, sa il calmez, sa il pup .... nimic, urla. am incercat, recunosc, sa tip....daca tip mai tare decat el se linisteste, dar nu vreau sa folosesc metoda asta. am incercat sa plec din camera, sa il las singur, se linisteste si vine si ma cauta si ma pupa, dar nici as anu vreau. vreau sa inteleaga ca il iubesc, nu ca il las singur cand e suparat. CE FAC?
imi pare tare rau ca va bombardez cu problemele mele, dati ignor, daca sunt prea sacaitoare.
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Buna dimineata! Vorba vine, ca de fapt imi cad ochii in gura, trebuie sa mai fug putin la somn ca altfel nu rezist toata ziua.
Fuga, fuga, o foare si o imbratisare pentru danita, da-ne vesti, te rog, si majoretele pentru madaluta, sa fii curajoasa si sa ai incredere ca totul va fi bine!
Dedicatie pentru chinico: tot un fel de zoo
Dedicatie pentru asiza: ne fac astia cetateni, dar trebuie sa avem bunavointa sa invatam ceva si apoi luni vom da testul.
Am admirat poze frumoase (da' putine ) cu Luchita cel frumos inconjurat de gagici si cu Alessia ca un iepuras in iarba, pupam fetita frumoasa sa ii treaca repede bubita.
Laura, cand Roxana a intrat in greva foamei la legume, i-am dat carnea cu fruct, blenduita foarte fin. Manca pui cu mar ras cu mare placere.
Despre platfus, consultand diversi doctori pentru Roxana, mi s-a spus si mie ca mai devreme de 3 (in Canada) sau 4 ani (in Romania) nu se face nimic, nici macar nu se diagnosticheaza.
Dia de ce n-a mai scris nimic de ceva timp? Sper ca sunteti bine!
V-am pupat, poate mai am timp sa revin
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Aseara am cedat nervos .. fost o zi de cosmar.. 5 kk, unul mai urat ca altul.. 2-3 erau mai mult apa.. Plus greva la baut apa; asta ma termina.
Caci, din cauza c-am jignit profund conu acu cateva zile oferindu-i ceai de menta in biberonul de apa; acu nici nu mai vrea sa puna gura pe dumnealui. Si nu mai bea apa.. nici din cana Avent, nici din cana normala, pahar, de unica folosinta.. nema. Si de la nimeni. Nici din lingurita nu accepta mai mult de 2-3 inghitituri. Bine ca mai serveste lapte HN.. si cum azi a refuzat total orezul+morcovi, l-am tinut numai cu lapte HN preparat cu mucilagiu un pic diluat. Bine e ca in lapte ascundem si medicamentul.
Vazut azi dna dr; inca nu e deshidratat; dar vizibil si masurabil afectat. Burtica nu mai e; perimetrul abdominal e cu muuulti cm mai mic decat acu cateva luni. N-am curaj sa-l cantaresc.
Daca in urmatoarele 24 ore nu se potoleste, trecem pe antibiotic.
Donia, cu cele 12 ore fara pipi mi-a zis asa: daca 12 ore nu are diureza (=nu face pipi) se administreaza saruri de rehidratare. Daca peste alte 4 ore inca n-a facut pipi => perfuzii.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
N-am prea citit mai nimic; da apucat ieri de vazut poze cu Raza de soare si dalba Alba ca zapada&piticul din dotare. Ptiu, ptiu ca frumoase mai sunteti, ptiu.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Laura13 spune:
ruxandra
1. imi pare tare tare rau ca aveti probleme. fii tare, trebuie sa poti!
2. incearca sa ii dai apa direct dintr-o sticla de jumate, la dani are succes nebun
3. cand am avut diaree, dc ne-a interzis laptele, chiar si cel HN. cereale, fara lapte. pana nu am scos laptele nu am vazut nici o imbunatatire.
4. dupa ce am scos laptele am vazut imbunatatiri, dar tot nu trecea si abia dupa ce am luat antibiotic (sorry, dar nu mai stiu de care) a trecut.
5. multa multa sanatate, tin pumnii sa va faceti bine repede.
6. multi
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
daphna spune:
RUXANDRA,k fapt divers...ati fost cumva in predeal d 1 mai?intreb ptr k si baietelul unor prieteni are pb asemanatoare,(a fost si el cu noi la munte)o fi fost ceva in aer....offfff,multa sanatate!!
Da mai fetelor,inca tuseste si acum haraie si mucii nu-i dau deloc pace.bine k nu face deloc febra.
Si colac peste pupaza ultimul canin vrea sa iasa si vreau sa zic k la nici un dinte sau masea nu a facut cum face acum.nu pot sa cred.tranteste,da din picioare,musca,da din cap,arunca ce-i iese in cale....offf,sa iasa o data.
v-am pupat.
a_deju spune:
ruxandra, off..tare rau imi pare uite-asa e si motanu' meu, sa nu care cumva sa amestec biberoanele sau continuturile asociate lor, ca e jale.... pe de alta parte, ceaiul, mai ales de menta..nu l-ar refuza in veci :)) ma gandesc ca ideea laurei, cu sticla de jumate, e chiar buna, s-ar putea sa tina. incearca eventual o sticla de-aia cu tuturoi, speciala pt copii, stii tu.. (ia un tedi play la jumate, goleste-l, si pastreaza sticla cu tot cu eticheta, poate i se pare funny..zic si io...). smecta nu luati? sau n-are treaba smecta cu suferinta boiereasca?... of of si iar of.. sa treaca repede!!!
laura, dragii de voi... sincera sa fiu, nu stiu a-ti spune decat ce am facut si eu, cand era si eric in maxima infruntare cu gresia, peretii si toate usile si dulapurile : pur si simplu am ignorat. si crede-ma ca la un moment dat incepuse sa faca si pe-afara, daca i se punea pata pe ceva, nu neaparat fin'ca era suparat, ba chiar si-n momente de maxima bucurie..jap..se lasa-n genunchi si-si infigea cornu'-n cementus.... si l-am lasat in pace, sa-si faca damblaua, fara sa fac niciun caz din asta, eventual il intrebam zambind daca doare buba, si cu asta basta (asta afara, ca in casa ma faceam ca nici nu vad).. in cateva zile a inceput sa dea mai cu grija , si se uita cu coada ochiului sa vada ce fata am :)) dupa care..a sarit schema din program, pur si simplu :) la voi poate-s mai multe la mijloc, in ideea ca el stie ca nu sta numai cu tine/voi, ca a fost bolnavior si vrea si-n continuare aceeasi atentie, nu stiu sa zic.... din punctul meu de vedere, daca as fi in locul tau, si am vazut ca se linisteste daca ies din camera si-n las in ale lui, asta as face si-n continuare. chestiile negative au, in general, importanta pe care le-o dam noi asta asa, ca fortune cookie de seara :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
daca va era dor, poze de cand era copilul bine, vesel, sanatos
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
la cererea publicului
a deju cu ignor am scapat de tipete. dar, acum ma doare sufletul rau de tot cand il vad cum se loveste. dar voi incerca, ii voi spune bonei sa faca la fel. sarut mana de sfat
pupici la toata gasca si n buna
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi