Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
chinico spune:
salutare salutare. nu de la mare. dar tot salutare.
Madaluta!!! SA-TI TRAIASCA FETITA!!!! nu-mi vine sa cred!!! iaca in primavara scot capul primii din tura 2!!!!
am o dispozitie mova rau...asa ca repede...
multumesc de poze, nu am apucat sa le vad pe ale laurei,pe ale lui danutz si pe ale tovarasei flore, dar recuperez, nu ma las..
am de spus urmatorele:
Asizule esti o slabanoaga, Denisul se face tot mai barbat, de ce nu ploua mai la voi, misto carutul e ala nou? ....
Donia esti o slabanoaga, Cristinelul are un mot de zici ca-i dat cu gel (nu e,stiu, ca de citit am citit..)si a recuperat obrajiorii rotunzi, Roxana imi pare a fi o fire sensibila,o adevarat domnisoara e deja, poze cu casa!!poze cu casa!!! - pomul cu robini e cumva salcie d'aia pitica? ai gasit ghiocei?
Raluca esti o slabanoaga!te-ai tuns!! (de mult???...oi fi ratat eu, cu ochii mei de soim...)..adinuta s-o musti de obraji de drag, nu alta! (imi plac tenisii verzi de mor!!)
Dianocica esti o slabanoaga!!! (din inertie...) bine ca ai revenit. detalii. repede. multe.
aia cu reactionatul...habar nu am, nu am fost in situatia respectiva, noi interactionam din pacate cu putini copii..pot sa-ti spun insa cum reactinez cand un adult vrea jucaria din bratele beei daca vrei jap, jap ....
Ruxandra multa multa multa sanatate boierilor, in special aluia mai mic....capul sus. Tu esti tare, ce, te doboara un virus amarat???? bucile vin ele inapoi!!
acusi vine si concediul, si o sa va relaxati, si o sa va delectati cu soare si mare...
mai putin si ma duc acasa. cica vine un mosafir de seama... cica l-am asteptat si ieri si n-a mai venit!!! ..si am baut berea numa' in doi
a-dejului, desi cred ca a incercat de mult...aseara i-am dat beii un bibe plin ochi cu lapte caldut in care am amestecat o lingurita de miere de albine. l-a inhalat.
mai era ceva, mai era ceva...
pe vaccinul anticapuse il cheama vaccin anticapuse. sau FSME. Frühsommerlichemeningoencefalitis.
aaa.
problem.
spalat pe cap. e ingrozitor. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, nu mai stim ce sa inventam sa o linistim si sa o convingem ca nu pateste nimic. e o chestie noua, cred ca mama, fara intentii rele insa, a clatit-o cu dusul, ei i-a curs apa pe fata si de aici dezastrul..e absolut terorizata...si noi, tari ca piatra iute ca sageata, ne dam de ceasul mortii langa ea si ne cacaim o ora pana reusim sa ii clatim buclele..off...facut circ pe langa ea, incercat galetusa/stropitoare/jucarii de baie...
daca aveti idei..va rog. orice.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
acs, si eu i-am explicat ca merge la copii sa se joace, ca dupa ce papa supica vine mami sa mergem acasa, dar e grea despartirea de mami. E un baietel pe care il aduce surioara lui de 8 ani, ca sa nu planga dupa mami.
carla, asa m-am distrat cand am citit mesajul tau. Cred ca era tare dragalasa.
diana, nu stiu care din cele doua variante pe care le-ai spus tu ar fi mai buna. Uneori mi se pare ca prima ar fi buna, ca sa stie la ce sa se astepte, alteori merg si eu tot pe ce de a doua. Nu se potriveste mereu aceeasi varianta. Cel putin, eu asa vad lucrurile.
In ceea ce priveste intrebarea despre jucarie, nu stiu cum as reactiona, inca n-am foat pusa in situatia asta. Am sa ma gandesc.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
chinico, nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa nu aiba mama ta nici o vina. Eu Stefaniei ii fac baie singura, si nimeni altcineva nu i-a facut ceva si de vreo luna incoace, urla cand ii dau cu apa pe capsor. Isi i-a singura prosopul de baie, vine singura in baie, se baga in cadita, se da cu buretele dar cand ajungem la spalat capsorul e jale. Daca ne da cineva o solutie.... sa scapam de plansul asta. Si la fina mea a fost la fel. La un moment dat n-a mai acceptat sa o spele pe cap.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
a_deju spune:
chinicule, exista o sapca de baie, speciala pt spalat pe cap.. iete aici : http://www.bebelusul XXX tau.ro/detalii.php?cod=LI123 (scaote Xii si spatiile). noi o avem, intacta, sigilata, ca n-a fost never nevoie... l-am obisnuit cu o canuta, si cand am vazut ca-si toarna singur in cap, chiar nu mi-am mai facut probleme si bag direct si dusul uneori... in rest..nu prea ai ce face, ca apa in ochi oricum ai da-o, tot ajunge.. sau poate reusiti s-o tineti pe spate la clatit (eric nu mai sta pe spate in cada nici lipit cu superglue :)) ).
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
chinico, nema solutii la spalatul pe cap. ingrozitor si la noi. revine din timp in timp teroarea, chiar dc o data-de 2 ori-de 3 ori e ok (pacalita cu ceva, evident :))... numai cand ii pun mana uda pe plete incepe sa tipe si sa lase colturile gurii in jos. nici o explicatiune nu functioneste. si la noi nu e din cauza de apa pe fata. ci pur si simplu nu suporta sa-i umbli in par (nici cu peria, nici cu apa, nici cu agrafa/elastic, nici cu nimic) asa c nu suporta nici apa/samponul pe cap. eu asa cred. ca ea se stropeste cu nonsalanta pe fata, chiar isi baga fata complet in vana. deci asta n-o sperie. daca va fi tot asa treaba si cand venim de la mare, o s-o tund cu masina si ii trag o mana uda pe cap si gata, am terminat cu spalatul pe cap :)). glumesc, dar zau ca nu stiu nici eu ce sa fac, la noi situatia dureaza cam de juma de an :((
si ca un ps: cica toti copiii trec prin faza asta la un moment dat. zau ca nu ma consoleaza, dar macar n-o duc la psihiatru
daphna spune:
Hop si noi in clubul fetitelor care nu vor sa-si spele coditele.Fara vreo intamplare anume,deodata nu mai vrea si gata.eu de obicei asta cu spalatul parului o fac la sfarsitul baitei,dupa care repede iesim.Ce ne-om face la vara,insa????Baie pe cap nu,par strans in codite nu.....
DIANOCICA,eu intotdeauna ii spun sa imparta,sa dea....evident k nu tine...tipa,urla,nu vrea.Dar la ea simtul proprietatii e fantastic,ea nu suporta sa ma atinga cineva pe mine,nu suporta k bunicul ei sa tina un alt copil in brate si ex continua.
daphna spune:
A deju, nu tine nici cu sepcuta aia,si-o da jos imediat.desi la inceput vreo 2-3 spalari parea k am rezolvat problema,dar iete k nu a fost asa.
roxanica2006 spune:
Danita, deja ma ingijorezi, hai da-ne vesti despre mama ta!!
Ruxandra, sunteti mai bine?? Uite, am uitat sa-ti spun, cand David refuza lichidele si era necesar sa le consume, il tineam in brate, ne uitam impreuna pe geam la oameni, caini, porumbei, motorete si tot ii dadeam cate-o gura din canutza cu cioc. sarurile de rehidratare numai cu lingurita le accepta. putin si des. ma gandesc la voi si va doresc multa, multa sanatate!
Daphna, bafta la dr. sper sa nu fie nimic grav.
Acs, bine-ai revenit. Asa faina era prima parte a povestii, cu pensiunea, cu florile si pisicile si apoi buf, boala. Asta ma ingrijoreaza si pe mine cand imi fac planuri de concediu, uf. Ce dragi imi sunt copiii tai, ce simpatici sunt cu nelamuririle lor existentiale...
Chinico, nu pot sa te ajut cu spalatul pe cap, noi avem atat de putin parutz, incat scapam repejor.Petrecere faina cu musafirul de vaza!
Dianocicooooooooo , bine-ai revenit!! Salutari si lui D! Referitor la tema propusa de tine, ce sa-ti zic, ne-am confruntat cu siuatia asta de n-shpe mii de ori in parc. Si sincera sa fiu primul impuls era acela de a apara eu personal, cu si mai multa indarjire decat David,care era de-a dreptul disperat, jucaria din bratele lui. Apoi mi-am adus aminte brusc ca traim intr-o lume civilizata, ca si copilasul din fata noastra e la fel de protejat si de adorat de mama lui, ca i-ar face si lui placere sa se joace cu minunata jucarie si mai ales ca mi-ar cadea si mie bine ca David al meu sa intampine zambete si bunavointa cand i se pune pata pe jucaria din mana altui copil. Apoi mai cred ca numai dandu-i un asemenea exemplu lui David pot avea pretentia sa fie si el sociabil, prietenos, nu mereu incruntat si singuratic, strangandu-si temator jucariile in jurul lui.Asa ca , chiar daca cu inima stransa, am inceput sa-l rog frumos pe David sa incercam sa-i dam si copilasului jucaria pt. cateva clipe, asta numai daca intr-adevar se creeaza o adevarata lupta pe viata si pe moarte pt. respectiva minge sau nu stiu mai ce, ca altfel nici vorba sa renuntam la ceva ce e al nostru. dar daca respectivul copilas chiar se da cu capu de pamant, plange cu disperare, nu ma lasa inima sa nu incerc sa-l conving pe david sa renunte pt. o scurta vreme la jucarie. Uneori imi iese , alteori nu.
Cand e vorba de jucariile pt. nisip david merge pasnic cu lopatica lui intr-o mana, o intinde altui copilas si asteapta sa primeasca in schimb alta jucarie.Asta e valabil numai la nisip.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
a_deju spune:
iulia-stefy, daca vrei si crezi ca v-ar ajuta, iti trimit pachet sapca de care ziceam mai sus, ca oricum la noi locuieste degeaba prin dulap... pe bune! trimite-mi adresa pe pm, si luni se rezolva :) da' vorba fetelor, bine-ar fi sa o si tina pe cap :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
asiza spune:
quote:[b]
Originally posted by chinico
Asizule esti o slabanoaga, Denisul se face tot mai barbat, de ce nu ploua mai la voi, misto carutul e ala nou? ....
las' c-a plouat destul p-aci!!! Acum ne bucuram de vremea buna...da, da, ala e carutul nou, care era cat p-aci sa-mi para rau ca l-am cumparat ca domnul Denis facea figuri cand l-am asezat in el...dar vad ca incet incet se da pe brazda si incepe sa-i placa...[b/]
Dianocica esti o slabanoaga!!! (din inertie...)bine ca ai revenit. detalii. repede. multe.
...cica "din inertie"
pe vaccinul anticapuse il cheama vaccin anticapuse. sau FSME. Frühsommerlichemeningoencefalitis.
Zau?? Bine ca m-ai lamurit...no, te tzuc ca esti tare de treaba...m-am mai lamurit si eu intre timp dupa ce am asudat vreo 2 ceasuri in fata computerului ca sa aflu cum ii zice la capusa in engleza
![]()
aaa.
problem.
spalat pe cap. e ingrozitor. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, nu mai stim ce sa inventam sa o linistim si sa o convingem ca nu pateste nimic. e o chestie noua, cred ca mama, fara intentii rele insa, a clatit-o cu dusul, ei i-a curs apa pe fata si de aici dezastrul..e absolut terorizata...si noi, tari ca piatra iute ca sageata, ne dam de ceasul mortii langa ea si ne cacaim o ora pana reusim sa ii clatim buclele..off...facut circ pe langa ea, incercat galetusa/stropitoare/jucarii de baie...
daca aveti idei..va rog. orice.
Ca sa te linistesc...sau nu...si noi facem urat la spalatul pe cap...acum cat de cat l-am invatat sa-si lase capsorul pe spate si in felul asta nu-i mai intra apa in ochi (ca de fapt, cred ca asta era the big issue) si nu mai face chiar asa urat...dar...se iegzista un cozoroc special pentru baie, il fixezi pe capsor si nu le mai curge apa pe fatza...nu-mi cere sa ti-l arat ca inca n-am sapat destul pentru el...aaa, si noi i-am mai aratat cum ne spalam noi pe cap, eu si tat'su si ne-am dat cu apa pe cap in ochi, am ras, i-am explicat ca nu-i mare lucru si nu se intampla nimic si parca s-a mai calmat de atunci...dar INCA mai maraie...
Beatrice (13.12.2006)
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!