Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
neata mamici si bebei frumosi
multumim de primire, va citim cu sufletul la gura, mai ales ca vrem sa incepem si noi diversificarea, ca asta micu' e tare prapadit si nu mai vrea sa suga... asa ca trebuie sa-i scot laptic si sa-i dau si completare de lapte praf...
dar cum peste 2 zile avem 5 luni, nu cred ca e asa mare tragedie, desi mi-ar fi placut sa suga mai mult timp...
asa ca daca o sa va bombardez cu intrebari sa nu va suparati
o zi frumoasa tuturor si plimbari placute !!!!
pupici!
Aralia, Eric e un copil zambaret, de ceva vreme rade cu pofta si stie de joaca, e tare smecher si ne provoaca sa ne 'prostim' cu el... e un dulce...
am vazut ce bine doarme piti a ta in centrul de joaca... si noi avem un centru de genu ala, dar al meu nu sta mai mult de o ora acolo, si asta daca sta cineva cu el...
acu vrea domnu' sa stea doar in fundic si vrea chiar sa se ridice in picioare... daca nu il ridic face urat... deh, are personalitate...
pupici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
cristi07 spune:
La multi ani, MAria Sophia !
La multi ani, Kara!
La multi ani, Iustin Cristian!
La multi ani, Andreea Stefania!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
ancadragoman spune:
felicitam si noi puiutii nascuti azi
Andreea asteptam intrebarile
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
popbianca spune:
buna ziua...
am revenit ...dupa o lunga absenta
am fost la ski la Kaprun....am prins niste zile extraordinare, cu soare, caldura(ma ars soarelele pa fata cu ochelari...eram de rasul lumii)dar nimic nu mai conta... eram la ski.
Am facut si cumparaturi atat pentru noi cat si pentru Ana noastra,dar de data asta mai mult pt. noi....era si cazul
Marti dupa Paste ne-am intors si joi de 1 mai eu am plecat la Arieseni, la munte, fara sot (a venit doar vineri seara), fara copil...cu toata trupa de prieteni, unde ne-am chefuit, am petrecut, am jucat rummy la greu cate 7 ore/zi.... am prins si o raceala de toata frumusetea asa ca Ana mea e tot la parintii mei deci din 24 aprilie pana azi ,cand vine acasa....ca nu se mai poate,nu mai sta 2 min singura oriunde ai aseza-o(efect advers de sta la bunici)
M-am relaxat la greu, am avut niste zile "ca-n tinerete" si trebuie sa recunosc ca mi-au priit aceste zile fara grija copilului
M-am relaxat pt. ca am vazut ca nu se intampla nimic daca copilul sta cateva zile fara mine...si bunicii o iubesc ca pe ochii din cap si o ingrijesc cum pot si stiu eu mai bine....cand ne-am intors din Austria ,ii cauta din priviri pe parintii mei desi era la mine in brate....cam neplacut pt. o mama dar asta e ...trece
acum macar stiu ca pot sa-mi fac si eu program de sfarsit de saptamana de ex. ....nu ma tot gandesc ca ce se face Ana fara mine, la o adica si pe mine m-au crescut bunici, parinti mei faceau naveta , si oricum nu puteau veni in fiecare zi sa ma vada
nu cred ca mai apuc sa recuperez cap. pierdute mai ales ca acum vine fata acasa si e o rasfatata....oricum sper din tot sufletul ca toate sunt bune si frumoase , ca nu s-au intamplat decat lucruri bune atata cat am lipsit
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
vali_delide spune:
Buna dimineata!
Ancad, Cristina, Roxx, multumim mult pt. urari!
La multe lunite tuturor puiutilor nostri, sa ne fie sanatosi!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by dany26
seara buna dragi mamici!
noi suntem bine dar si f rasfatati....daca nu stau cu el mereu si cu multe giugiuleli etc...bb meu plange,maraie...etc .....de aceea nu mai am timp de DC....
in rest e ok desi avem aceleasi pb cu voma si constipatia ...
Creem mersi pt urare
azi nu a mai vrut deloc piureul de legume bb-ele meu...iar de 2 sapt le manca doar cu f multa zeama si cam in sila...
am si eu 3 intrebare:vreau sa incep cu carnitza :ce e mai bine piept sau pula de pui si, Daca pun carne in piureul de leg. il mai pot pastra 24 ore la frigider???Cat timp sa ii fierb bucatica de carne: 1 ora?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
"...ce e mai bine piept sau pula de pui..." dany te refereai la pulpa, nu???
TE ROG SA NU TE SUPERI PE MINE!!!!
AM RAS CU O POFTA DE AM TREZIT-O PE IASMI!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
VAIIIIIIIIIIIII CE RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IMI ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
SCUZATI-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
UITE CE AM AJUNS DIN CAUZA LUI FI-MIU CARE NU MA LASA NICI SA RESPIR....D'APOI SA MAI SCRIU SI EU PE DC CA PE VREMURI
14 Noiembrie 2007
Aralia spune:
quote:
Originally posted by cristi07
aralia, ca tot vorbeam de catei...uite:
http://good-times.webshots.com/photo/2773276620103303905iKkbdX
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Cata bucurie se citeste pe fata lui Raducu! Mai ales in urmatoarea poza, cea in care o atinge pe frunte pe Kaya!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
popbianca spune:
in legatura cu Ana , e tot in patru labe si pe burta dar inca nu a reusit sa avanseze, decat se leagana ,isi ia avant, de mancat nu prea mananca decat foarte putin,e cam constipata....in fiecare zi primeste mar sau para ,nu avem nici urma de dintisori...ma asteptam
isi iubeste suzeta ....cae e la ea prinsa cu lant din ala...si se joaca cu ea si vorbeste cu ea de mama focului , o pune singura in gurita, o scoate...peste 2 min o cauta iar....
ce mai... e o dulce si o iubesc cum nu se poate mai mult!!!
nu in ultimul rand vreau sa felitit toti copii carora iepurasul le-a adus in dar cate un dintisor(sau pe al doi-lea, al trei-lea...), vreau sa urez tuturor copiilor multa sanatate si sa creasaca mari, cu ocazia zilelor lor de nastere din 24 aprilie pana azi in 7 mai
am plecat acum la mama mea sa-mi vad copila si sa o pregatesc de venit acasa.....haine, vanita . centru de activitate...etc., un port-bagaj de masina plin are in dotare
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Amy26 spune:
Multumim frumos pt. urari!
Si eu vreau sa urez micutilor nascuti azi ...LA MULTI ANI!
MARIA SOPHIA
KARA
ANDREEA STEFANIA
Bianca, bine ai revenit! ma bucur ca ti-a priit iesirea asta.....vreau si eu.....mi-e dor (recunosc) sa am cateva zile doar pt. mine.
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
dany26 spune:
ARALIA si PET COST mersi de raspuns!
offff chiar nu e felul meu sa folosesc acel cuvant.....PE CUVANT....nici macar cand sunt f nervoasa......
14 Noiembrie 2007