Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Sabina daca imi aratai formulele de lapte HA, delactozate si pregominul (pregominul e 190 roni cutia la noi, Doamne Fereste sa ai nevoie!!) sa stii ca le-am studiat si eu.
Doar ca:
astept analizele (13mai);
astept inca doua saptamani cu formula fara lactoza si cu biotics;
daca nu se reglementeaza ii mai fac o analiza (coprocitograma sau asa ceva) sa depistam daca nu e ceva chiar grav cu matzele lui;
introduc (inecerc cel putin) cate o masura de lapte HA amestecata in cel fara lactoza;
daca e ok,merg pe combinatie;
daca nu e ok, revin la fara lactoza si astept;
cica in 3 sau 4 luni am sanse sa-si revina.
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pregomin iti aratam, la 26 euro, adica cca 95/2 lei!
deci hotie curata Romania asta.....Da Doamne sa n-ai nevoie si sa nu stii sa te informezi. Eu pt pret ti-am aratat, ca eram precisa ca stii tot ce misca in domeniu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
Anisia, cred ca trebuie sa scrii poezii mai des, ca prea sunt frumoase, iar cea pentru Yanisucu m-a terminat.....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
slippers76 spune:
Time out pentru capitol nou.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
merg sa pregatesc baioatul de baita si apoi nani, a papat in seara asta ca un micx ursulet....
Legat de greutatea bebicilor, Cristi are peste 9 kg nu l-am mai cantarit, eu sunt tare mandra de cum arata baiatul meu.....dar sa va spun ce patesc azi in Auchan.Ma uitam la lapte formula si vb cu tati ca nu aveau Humana,drept pt care imi sar ochii pe milumilu, se intoarce o tipa care avea un bb in brate si-mi zice sa nu-i mai dati milu mil ca ingrasa, la care se uita la Cristi care statea in carut si analiza o carticica cu animale....eee puteti sa-i dati ca e cam slabut, la care eu am facut o fata...si zic, cum sa fie slabut, are peste 9 kg si azi face 8 luni, tipa....eeeeee slab fata mea are 9 kg la 4 luni( arata groaznic bietul copil, scuzati ca spun asta dar nu ma pot abtine).....eu zic si credeti ca e bine sa aiba 9 kg la 4 luni??????nu e cam mult.....ea: da e mult, acum nu-i mai dau milumil, dar nici slabanoaga nu o vreau.....am plecat ca imi venea sa-i mai zic vre-o doua.........asa ca fetele Cristi este un slabanoggggggggg
gata ma striga, ma-me
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze