Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am revenit si eu de la dentist,bine ca nu ma vedeti ..

Papanash multa sanatate la toti trei!

Greyeras nici mie nu-mi pare grasa Aduta ta,eu zic ca e bine si sa nu-ti faci griji..

micutilor sarbatoriti azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

stati mai, ca uitam... Sabina, stiu ca tu nu esti suparacioasa. I-am facut ieri lui Gheo o poezie, la implinirea frumoasei varste...

Caruciorul meu cel tare
Ne-a cam rupt la buzunare,
Insa toti or sa ma vada
Cand ma plimb tantos pe strada.

Cu surioara mea mai mare
Toata lumea-i la picioare.
Frumusei si istetei
Suntem ca doi soricei.

Si mamica mea, Sabina,
Si-a deschis de astazi firma:
ALAPTATUL S.R.L.;
Apelati cu-ncRDR!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

SPunem si noi cate ceva despre strabism, ca doar ne luptam cu el de la aproape 4 luni. Cand ma gandesc cat de frumos se uita fluturasul cu ochisorii lui cei mari, ma apuca boceala. Noi avem istorie spasmele si medicii au spus ca sedativele sunt de vina ptr strabismul lui Andrei.
Noi cand am sesizat ca a inceput sa se uite aiurea, am si plecat la medic. Aculo, desi avea aproape 4 luni, i-au pus atropina in ochisori si dupa jumatate de ora au consultat. Noi eram tare speriati ptr ca el parea nu numai ca s euita aiurea, dar ca nici nu ne vede. Asadar, fundul ochiului curat, deci vede f bine, insa strabismul care ptr ca este la amandoi ochisorii, sigur se va corecta. Asa a spus dr de aici. In America ne-au facut si acolo consult si acelasi verdict: pana la 1 an sigur se corecteaza. Daca se uita doar cu un ochisor, era de acoperit cel corect si fortat cel "lenes" sa fie pus la treaba.
Daca pana la 1 an nu se corecteaza, avem alternativa ochelarasi sau laser. Sigur vom opta ptr laser ptr ca mami stie ce inseamna ca porti ochelari, mai ales cand esti copil.
Pana atunci, nu pot decat sa ma necajesc de fiecare data cand se uita stramb, desi el saracutul este tare vesel si haios.
Sa fie el sanatos ca asta se rezolva.
Pupici.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

stati mai, ca uitam... Sabina, stiu ca tu nu esti suparacioasa. I-am facut ieri lui Gheo o poezie, la implinirea frumoasei varste...

Caruciorul meu cel tare
Ne-a cam rupt la buzunare,
Insa toata lumea o sa vada
Cand iese Gheo pe strada.

Cu surioara mea mai mare
Toata lumea-i la picioare.
Frumusei si istetei
Suntem ca doi soricei.

Si mamica mea, Sabina,
Si-a deschis de astazi firma:
ALAPTATUL S.R.L.;
Apelati cu-ncRDR!!!!

Micul Yannis creste mare

phuaaa, am ras cu lacrimi!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
am aparut si eu, azi am avut o gramada de treaba la serv si nu am apucat sa intru
am ajuns acasa plina de nervi, cred ca traficul asta o sa ma faca sa ma sinucid am facut de la Armeneasca la Universitate doar jumatate de ora si pe langa ca era f aglomerat se mai gasise cineva sa-si lase masina pe banda 2 pe avarii, offf

in rest suntem binisor, Miru s-a obisnuit deja cu mamaie, dar seara cand intru in casa nu trebuie sa dispar din vizor ca tipa
eu sunt cam zombi, zilele astea tot pe la 12-1 m-am culcat si la 6 jumate trezirea plus 2-3 treziri pe noapte, mai iese acum un ditisor si poate se mai linisteste, ca se trezeste tipand si nu vrea papa, acum am facut putina curatenie , papa pe maine am pt Miru si o sa incerc sa ma culc cel tarziu la 10, ca altfel cred ca clachez

La multi ani! sarbatoritilor de azi
Annisia ai scris f frumos , ar trebui sa o faci mai des

am vazut dulceata De Gabriela si papanashul Darius e mortal cu cravata aia , a si sa nu uit nici pe Eliza de Gabitz

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

la babypoint au si scaun prorifix(cu isofix incorporat) cu cel putin 100 de euroi mai ieftin ca la miniblu!

http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=169

asta e grupa 9-18 kile.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

LoredanaG fetita ta are dermatita atopica?Fetita mea de 6 luni si 3 saptamani are o astfel de conditie si din pacate aici in irlanda nu se poate trata deloc,intr-o luna venim cu ea acasa si ma gandeam ca daca sti vreun doctor bun in Ploiesti(de acolo e sotul si o sa stam la ai lui)?Ast raspuns fie aici or pe PM.

quote:
Originally posted by LoredanaG

Roxana , am cumparat cate un tubulet de VIOLA TRICOLOR, APIS si CALCAREA CARBONICA
-viola tricolor -cate 3 granule dimineata la 3 zile
-apis-cate 3 granule la pranz la 4 zile
-calcarea carbonica- cate 3 granule seara o data pe saptamana
Facem tratamentul cam de 4 luni si mai apar sporadic buchetele de dermatita pe corp dar trec in maxim 2 zile.
La baita folosim ulei-lapte pentru baie Stelatopia de la Mustela si masajul il fac cu Trixera.

LoredanaG
de Antonia Theodora 5.10.2007
http://good-times.webshots.com/album/560997622JTJoQt

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, facem schimb sa testezi si traficul in directia mea?

La noi nimic nou, bona nu se tine de programul baiatului de somn, motiv pentru care e cam ameteala si e cam nervos. In rest...papa de stinge. Si pe mine ma batea gandul sa ii dau papa de 8 luni, ma gandeam eu sa nu ajunga ca sora-sa sa manance blenduit pana la un an juma. Dar mai astept. Chiar ma gandeam ce sa comand la babypoint, daca ma reprofilez pe 8 luni sau nu. Deci nu.

La babypoint am luat fructe, chiar si la cutie. Cam de toate, mai putin din cele cu fructe de padure si capsuni. Si nu am luat din cele cu cereale. Toate Hipp. Felul luat si legume si maniuri cu carne, cam de toate. Greu de zis care sunt favorite, de regula cele cu legume si orez. Am luat si carne simpla si ii mai pun eu in amestec cu borcanelele cu legume. Sunt multumita de ei si o sa mai comand. Iti aduc coletele acasa si platesti la primire.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Andriesu, ia uite peste ce am dat!

http://www. babypoint .ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=479
poate ii place mai mult decat ce bea acuma? daca tot e fan Milupa.da e scumop rau, recunosc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

prisi traficul este infernal peste tot, daca as lucra in centru eu numai metroul l-as folosi.

azi am avut surpriza sa fac aproape o ora din Dr. Taberei / Favorit pana pe splai la inst Cantacuzino, pur si simplu intersectia de la Razoare era blocata si nu se putea trece, pana nu a venit politia nu s-a rezolvat.

imi era frica sa nu ajung mai tarziu de 9:30 si sa nu mai pot preda proba!!! m-am umplut de nervi, de obicei eu sunt relativ relaxata in trafic pt ca vb mult la telefon si rezolv la tel o gramada de probleme de serviciu si mai am si marea bafta ca imi organizez singura munca, nu ma alearga nimeni sa semnez condica la ora 9 ca altfel imi dadeam demisia de mult!!

Andries

Mergi la inceput