Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

Azi facem 8 luni . M-a apucat nostalgia, am fost si am cumparat un carnetel sa il fac jurnal. Mi-ar placea sa i-l dau cadou la nunta (daca se marita la o varsta rezonabila, ca daca si ea ca si maica-sa tot pe la 30, nu stiu de mai sunt in viata ).
Incepe sa misune, in fiecare zi face ceva nou, haios (ex: frica de iarba verde; azi i-am pus pe manuta 2 gandacei de-aia rosii cu buline negre si incerca disperata sa ii urmareasca/prinda cu un degetel..) M-am gandit sa nu le uit, ca ar fi pacat ... (no, sa vedem cat ma tine chestia asta

papanasha Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, la multe lunite inainte. Sa fiti fericiti si sanatosi!!! Wow, nu imi vine sa cred ce repede trece vremea!!! Parca mai ieri intrebam pe aici de contractii...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hello dragi mamici,

Noi am avut cateva zile libere si am fost plecati intr-o mini excursie si apoi in vizita la o baza marina americana.
Nu mai am timp de nimic de cand cu Erika umblareatza.De citit la zi nici nu se mai pune problema,asa ca ma scuzati daca sunt in urma cu ceva evenimente.Nu este cu intentie.
Am vazut costume de baie super ale Sabinei...masura 34 zici???Pai io's am 38-40 de cand ma stiu...ma rog,de pe la 17-18 ani.
Am vazut poze cu o fetita dulcica foc Sara si mamica ei slabuta si frumoasa.
Am citit de gandacei pe manute,bafta cu jurnalul.Eu incerc sa il tin...macar lunar sa scriu in el...cand face majoratu' sa il dau...ca deja atunci sigur isi i-a lumea-n cap:)
am vazut ca Annisia pleaca teteleu!Distractie palxcuta gagico...deabia astept sa vad poze.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Sabina, sa porti sanatoasa noile achizitii!

Amironeanu, eu la ora 17 ii dau Antoniei iaurt cu cereale. De vreo 2 zile, ii mai pun si 2-3 lingurite de fructe in el.

Am admirat-o pe frumusica cu palarii Sara de Gabriela, morosanul vestit Darius si tortuletul lui si pe puiutii dragalasi ai lui Gabitz.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
ma oftic...iar e innorat,dar poate totusi n-o sa ploua ca vreau sa ies nitel cu maraita mea!
in rest, n-avem noutati, doar ca vineri plecam la munte, avem un cumul de evenimente de sarbatorit!abia astept sa vad cum o sa se comporte gaza la prima ei iesire departe de casa.
pupici dulci tuturor si multa sanatate!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata si Hristos a Inviat!Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru implinirea celor 7 luni si uram si noi tuturor bebeilor sa creasca mari ,sanatosi si voinici. Multumiri speciale pentru Luy ,ale carei urari ne-au umplut mereu inima de bucurie .
Am crescut,iepuras inca nu suntem ,dermatita atopica ne-a dat mult de furca ,dar am reusit sa o potolim cu tratament homeopat pe care nu l-am terminat inca (sper sa o tinem sub control),papam bine , dormim toata noaptea si cam atat despre noi.
Daca doriti sa vedeti poze noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Inceput ziua cu 2 fetite frumoase, Sara de Gabriela si Antonia de LoredanaG!

LoredanaG, ce tratament homeopat ati facut pentru dermatita?

Azi nu prea am timp de forum, am de munca, de invatat, si de mers la infrumusetari. Deh, ma pregatesc de plecare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Andries, sunt foc si para cu bona. Imprumut nu pupa ea, dar acu nah ca vrea conced. Nu are bani de intretinere dar in conced pleaca. Ma rog...Cat despre rochii, sunt negre, dar vin bine la balene ca mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Am inteles partea cu bona, e o nesimtita, s-a prins ca aveti ceva bani si se gandeste sa-si maximizeze veniturile, daca ma intrebi pe mine nu se duce in nici un concediu ci va face altceva, eventual se duce la interviu!!

Nu esti draga balena, esti o femeie bine, ai putea sa incerci si niste culori mai "colorate" dar nu pastel, ci rosu- grena, turcoise, mov, verde (verdelee la putere sezonul asta), eu stiu asta de la sor-mea care la 150cm are 60kg, arata "apetisant" si se imbraca in colorii f vii.

Eu prefer rosu aprins ...in orice pozitie

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,
Gabitz, dau de baut, azi am un motiv important de sarbatorit.

Vazut printesa Sara cu palarie de mami Gabriela si pe frumoasa Antonia de mami Loredana....ma faceti sa poftesc o fetita.....

Am vazut si puiul de morosan, mami Rodica dar te-ai intrecut pe tine, chiar asa, ai facut tort( si ce tort) si nu ne-ai chemat si pe noi?

Roxana o zi usoara.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Andries, faza asta cu schimbatul o am de cand eram mica. Chiar imi povestea mama ca primul meu cuvant spus cu adevarat a fost "nu" si se adresa hainelor pe care mi le punea ea. Intotdeauna vroiam sa fiu asortata din cap pana-n picioare... Si am ramas cu naravul asta. Am foarte multe rochii de ocazie si e pacat de ele sa nu le port, nu?! Mai frumos e ca atunci cand eram in mare forma, purtam si peruci de nu mai stia lumea care-i treaba. Ii si ziceau lui B: bravo sefule, te-am vazut ieri cu o bruneta, azi cu o blonda, saptamana trecuta cu o roscata. Pungasul meu nu zicea nimic, cum ca e tot una.
In fine, ca sa-ti raspund mai pe sleau, cred ca fumurile mele din cap sunt de vina. Orice am fost pe lumea asta, numai modesta nu... Ha-haha-hahaha....

Micul Yannis creste mare

modestia nu e o virtute intotdeauna ba chiar dauneaza in unele situatii, dar la haine ?? eu nu sunt genul strangator, eu cumpar trei, patru tinute pe sezon pe care le port in dusmanie si dupa un an le dau de pomana (daca mai sunt purtabile) si imi iau altele, toate hainele mele incap intr-un sifonier cu doua usi!! Cred ca rochii de ocazie am doar doua, singura care am pastrat-o e rochia de mireasa ca num-am indurat de ea s-o dau.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

Andries o zi usoara,azi cum a fost traficul la 8.30

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

traficul a fost atat de minunat ca am parcat masina pe un trotuar si am luat metroul.

Andries

Mergi la inceput