Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Vad ca incepem sa ne adunam ,incet-incet si ma bucur.Un pt. toate http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput

O pt. fetele noi .http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

RalucaAlexa, BillyBilly, Doula, va multumesc din inima ca mi-ati raspuns la dilema... Acum, ca sa fiu sincera, principiile mancatului sanatos nu imi sunt straine, de cca 5 ani noi mancam fff rar carne rosie, mai des pui, fara piele, legume multe, fructe etc.
Majoritatea kg l-am pus in alte contexte, nu neaparat de la mancat irational (anticonceptionale,lasat de fumat, schimbat job- dela fff multa activitate fizica la birou, tratamente cu progesteron pt sarcina pierduta anul trecut-de la progesteron nu pot spune ca m-am ingrasat efectiv dar am retinut apa in tesuturi si nici acum nu si-a revenit pielea).
Nici acum nu am vreun apetit iesit din comun si nici nu imi scuza sarcina diverse pofte. Cat despre diete in timpul sarcinii-din ca am citit sunt ceva mai daunatoare decat excesul ponderal. Ma refer la dietele restricive la anumite grupe de alimente. O sa ma rezum la ceea ce consider eu mancat sanatos, cu cereale integrale, lactate, legume, fructe ( asa cum zice si Doula) si sper sa razbesc. Dupa aia mai vedem, ne mai luptam, sa aiba bebelu mamica sanatoasa si in forma
Dar ceva tot nu am aflat-pedalatul pe bicicleta de camera e permis sau nu?
Referitor la verisoara ta, BillyBilly, alcoolul in timpul sarcinii nu are musai efecte la nastere, oarecum ca si fumatul- peste cativa ani copii pot avea deficiente in dezvoltarea intelectuala...si ghici cum se explica?... Sper din inima sa nu fie cazul ei.
Cat despre arsuri..eu am avut, dar cred ca aveau legatura cu mancatul de ceapa verde-nu o agreeam inainte, dar acum a devenit interesanta si ma gandesc ca e si sanatoasa...
Paaaa, ma intorc la munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

BillyBilly, am facut trei teste de sarcina in ziua 28 si au iesit toate pozitive. Asta se intampla chiar cu o zi inainte sa vin in Ro (acum sunt in Ro pt trei saptamani). M-am cam stresat cu zborul, cu bagajele, zbor lung de aproape 17 ore, dar vad ca nu am avut nici o sangerare pana acum. Imi pun Utrogestan in fiecare zi si vineri o sa merg la ecograf, si apoi mai merg pe 14 mai cand o sa fiu in 6 saptamani. Fostul meu sef este medic ginecolog, mi-a spus ca ecograful pe care il are arata sarcina la patru zile de intarziere (sonda endovaginala). De fapt poti vedea saculetul si implicit daca sarcina este in uter (mi-e frica de o extrauterina). Apoi la sase saptamani sper sa ii aud si inimioara. Deocamdata imi iau prenatalele (vitamine), pun utrogestan si m-am lasat de fumat. Nu ma simt deosebit, ma mai doare burta din cand in cand, nu am greturi sau pofte, mi s-au marit un pic sanii si sunt durerosi.

Iti doresc o sarcina usoara, de fapt doresc tuturor fetelor o sarcina usoara si sa ne ajute Dumnezeu sa o ducem pana la capat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

si eu am o prietena buna care s-a ingrasat f mult, ea are probleme hormonale, glanda, etc. Anul trecut a avut primul copil. La sarcina nu s-a ingrasat aproape deloc, si a nascut un baietel sanatos de 2.800 in 20 de minute Ce n-as da sa nasc si eu asa usor!
Apropo de greturi... eu nu am deloc! Oare o fi prea devreme sa le am? Mai sunt sanse sa apara? Inafara de greturi am toate simptomele posibile: sani umflati si durerosi, burtica usor umflata, dureri de burtica din cand in cand, tensiune in burtica, pofta de. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca mi-e frig mai tot timpul! La inceput, cand am simtit ca am ramas insarcinata am avut chiar si febra de 37.1 cateva zile la rand. Nu mi-am mai masurat temperatura, dar tot timpul mi-e frig brrrrr

7+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

miereamara ,bine ai venit !Tu ,cat Utogestan iei pe zi?http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput

Doua, unul dimineata si unul seara (intravaginal). Oral am inteles ca dau niste reactii nasoale, greata, dureri de cap si absorbtia se face mai bine pe cale intravaginala.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Donna bicicleta de camera este permisa. Daca esti obisnuita inainte de sarcina atunci nu sunt nici un fel de restrictii. Dar daca vrei sa incepi acum pt prima data, atunci treptat. incepe cu cate 10 minute si de aici incetul cu incetul mai mult.
Acum pt lichidele retinute in tesuturi ceiurile de urzica si lamaia te pot ajuta. Poti sa pui in apa de baut de la cateva picaturi de zeama de lamaie pana la jum. lamaie la cana. Depinde daca iti place. Ceai de urzica poti sa incepi cu cate o cana pe zi bauta cu inghitituri mici pana la un litru de ceai pe zi. Si mancarica de urzici e fantastica si asta pt toate fetele. Urzica e plina de vit. si fier.

http://bd.lilypie.com/Nj2op3.png
4+
cea mai mare dorinta s-a indeplinit. acum pot sa ating si cerul si stelele si soarele si luna de bucurie.

Mergi la inceput

Ma intreb daca eu o sa mai pot alerga. Inainte de sarcina alergam in medie 3-4 km de doua-trei ori pe saptamana si jucam tenis aproape in fiecare zi, acum ma gandeam sa ma rezum la mers pe banda, intr-un ritm mai alert.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara
Doua, unul dimineata si unul seara (intravaginal). Oral am inteles ca dau niste reactii nasoale, greata, dureri de cap si absorbtia se face mai bine pe cale intravaginala.#8220;Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.#8221;Martin Luther King Jr.www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo AlbumMy baby
Eu iau utrogestan 4/zi (2 dim. si 2 seara) tot vaginal le pun ,pt.ca am incercat sa le beau si mi-a fost foarte rau.Am avut niste ameteli de nu puteam sa stau in picioare. Oricum in prospect spune ca ,pt. sustinerea sarcinii se recomanda numai administrarea vaginala.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput