Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by MissParker
In caz de risc mare, eu v-as recomanda sa faceti amniocenteza doar daca v-ati hotarat 100% ce masuri ati lua daca ati primi un rezultat pozitiv de sindrom Down. Intelegeti ce vreau sa spun, da?Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
da, de fapt asta-i provocarea: descoperi ca bb-ul are SD, te lasa inima sa-l dai afara, dupa ce s-a lipit de tine ca o stampila timp de 16 sapt sau mai mult, stiind ca este pos sa aiba zile daca l-ai lasa?
Eu am suferit si la 8 sapt, cand s-a oprit din evolutie dar la 16??Catalina
5+Bebelusa
tuchi123 spune:
Fetelor, am repetat la alte 48h beta hCG-ul si de la 1618 joi, azi este 4360, valoarea este buna, dar simptome ioc, durer de sani ioc....Doamne Dumnezeule iarta-ne pacatele si ajuta-ne sa ducem toate sarcina cu bine pana la sfarsit!
De ce nu ma feneaza sanii si de ce am scurgerile acestea maronii cu tot cu trat. cu utrogestan 4/zi si no-spa 4/zi?
Poate stiti si voi?
Tuchi123
4+
tuchi123 spune:
Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin
MissParker spune:
Da, BillyBilly, decizia nu e deloc usoara, tocmai de aceea eu nu as recomanda amnio decat acelora care s-au gandit mult inainte, care au cantarit bine pro si contra si stiu exact ce vor face in cazul unui rezultat nefavorabil. Altfel nu are rost sa te expui la un risc, fie el si de 0,5-1% cat e la amnio.
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
flori76 spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Fetelor, am repetat la alte 48h beta hCG-ul si de la 1618 joi, azi este 4360, valoarea este buna, dar simptome ioc, durer de sani ioc....Doamne Dumnezeule iarta-ne pacatele si ajuta-ne sa ducem toate sarcina cu bine pana la sfarsit!
De ce nu ma feneaza sanii si de ce am scurgerile acestea maronii cu tot cu trat. cu utrogestan 4/zi si no-spa 4/zi?
Poate stiti si voi?
Tuchi1234+
Uite asa am patit si eu pana ieri cand am fost la eco.Simteam ca o iau razna,pentru ca eu nu aveam simptome de nici un fel si citeam la fete de stari de greata si tot tacamul.Pe mine nici acum nu ma dor sanii decat vaag,doar ca s-au mai marit.
Si starile de greata au inceput cam de ieri,azi mai nasol.Asa ca stai linistita ca o sa vina ele,vad ca ai doar 4sapt.
Te pup si sarcina usoara si la termen!

Flori
6+
Alina1976 spune:
Hello fetele,
Am intrat sa va salut si sa va citesc ![]()
Yubi, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine...sper sa nu fie nevoie sa te internezi ca o sa-mi fie dor de tine 
Te rog sa ne tii la curent si chiar daca te internezi sa ne scrii imediat ce ajungi acasa..
Incearca sa mananci niste seminte de dovleac. Cica contin nu stiu ce chestie care taie greata. Eu am verificat pe mine si tine!
Ma incearca si pe mine greturile...dar nu foarte tare si nu in aceeasi zi la fel de intens. Mi-e pofta de pufuleti de as manca in fiecare zi cate doua pungi 

Pup fetele 

6+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor,
Ce v-a apucat acum sa vorbim de SD??
De ce trebuie sa ne gandim la asta? Trebuie sa gandim pozitiv.
Daca Doamne Fereste o fi sa fie atunci o sa dezbatem si o sa vedem ce e de facut...dar pana una alta...
Eu nici nu concep asa ceva si nici nu vreau sa ma gandesc ce as face in cazul in care as afla ca BB are SD!! REFUZ sa ma gandesc la asta inainte de a stii cum sta treaba.
Deci, lasati statisticile in pace ca e pacat sa va faceti griji daca nu e cazul.
6+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
szmonic spune:
Alina, gand la gand cu bucurie
Nu am mancat pufuleti de vreo 10 ani, si de cateva saptamani pap cate 2 pungi pe zi![]()
Si parerea mea e ca este pacat sa ne alarmam singure si sa ne facem griji pt o boala care apare foarte rar. Mai bine sa gandim pozitiv, sa ne gandim la bebeii nostri sanatosi si frumosi care fac tumbe in burtica.
Apropo, voi simtiti daca e baiat sau fetita? Eu am tot zis in primele doua saptamani ca simt ca e baietel(desi as vrea fetita), dar de atunci doua babute mi-au `spus` ca sunt insarcinata si voi avea fetita. Una m-a pus sa ridic un batic de pe jos, alta doar s-a uital la mine si a zis ca sunt mamica de fetita... Acum sunt tare curioasa ce va iesi
, as vrea sa stiu sa am timp sa ma gandesc la nume![]()
7+ (mai e muuult pana la 40)
catalina2307 spune:
Draga BillyBilly eu nu fac parte din odiseea voastra ci din cea de nov-dec dar imi place sa citesc si sa invat din experientele tuturor mamicilor si gravidutelor.Am ajuns si la voi si am ramas socata. Nu am putut rezista sa nu intru si sa spun cateva cuvinte.
Ce inseamna un copil cu SD? Inseamna un copil care nu va fi niciodata copil. Nu isi va trai copilaria,adolescenta, maturitatea, nu va fi parinte, va avea in permanenta un retard care-l va dosebi nu in sensul pozitiv de ceilalti copii care oricum nu-l vor accepta,nu va trai emotiile primului sarut, nu se va bucura de frumusetea unei carti. SI NU IN ULTIMUL RAND VA DEPINDE INTOTDEAUNA DE ALTCINEVA. Ce se va intampla cand parintii nu vor mai fi? Refuzul amniocentezei din cauza fricii unui rezultat pozitiv este egoism. Sa accepti sa aduci un copil cu SD pe lume pt ca este dureros pt mama sa faca intrerupere de sarcina la 16 saptamani mi se pare un egoism si mai mare.Si macar de am trai intr-o tara unde persoanele cu handicap sunt acceptate si ajutate de catre stat. Si nu ma refer la aspectele materiale. Nu fiti egoiste fetelor. Ganditi-va la binele bebeului vostru inca din burtica. Sa fii mama nu inseamna sa aduci pe lume un copil care niciodata nu va putea traversa strada fara sa fie tinut de manuta.
Este decizia fiecareia...eu mi-am permis sa expun pct. de vedere al unei femei care si-a dorit copii extraordinar de mult. Daca voi pierde aceasta ocazie nu se va mai intampla sa pot ramane din nou insarcinata. Dar voi face amniocenteza indiferent de DD ,TD si fereasca Dumnezeu sa se intample ceva, dar decizia de a chinui un copil numai pt ca asa vreau eu sa fiu mama nu o voi lua niciodata.
Va doresc o sarcina usoara si copii sanatosi.
9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama