Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

yubi, tu iei multivitamine? eu am observat ca daca le iau dimineata, nu le tolerez, in sensul ca ma apuca greturile. Daca nu le iau, n-am nimic...sau ma rog, am o stare mai altfel, dar nu asa intensa ca dupa multivitamine. Daca le iau seara, inainte de culcare sau le iau in combinatie cu mancare, n-am nimic. N-am facut corelatia, pana n-am citit pe un site ca anumite stari de greata vin si de la multivitaminele prenatale, pe care nu le tolereaza toata lumea la fel.

Catalina

5+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Nu iau decat acid folic (si pe asta abia il mai inghit) ,Elevitul da stari de greata si nu il mai iau de mult. Am luat doar 2-3 pastile de Elevit si apoi le-am intrerupt pt. ca stiam ca da greata.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

si eu am patit la fel cu multivitaminele. M-a luat o greata de toata frumosetea. Asta cateva zile la rand. Apoi am facut o pauza si am luat doar acidul folic, si de atunci nu mai am nimic. Acum cateva zile am luat totusi o pastila dupa masa de amiaza, si nu mi-a fost rau.
Voi ce mai faceti fetelor? Uite ca eu nu prea am nici un simptom special, doar ca mi-e un frig de mor. Si ma tine de cand am ramas Kinder cu surprize

7+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

buna,

Mergi la inceput

Buna,
sunt si eu proaspat 4+ si sper sa fim impreuna pana la 40 sapt. DN 18.09.1973, UM 09.04.2008, DPN 13.01.2009
Sanatate voua si bebeilor de pe drum!

Mergi la inceput

Povestea mea, in cazul in care are cineva rabdare sa o citeasca suna cam asa: 20 oct. 2007 inseminare care a iesit din prima si ulterior s-a oprit in evolute pe la 10 sapt. si 4 zile si s-a dus...in luna martie 27 mai exact, am facut o alta inseminare dar, de aceasta data nu a fost sa fie si surpriza natural in luna aprilie, CM 09.04.2008, in urma unui test de sarcina pozitiv evident ca mi-am facut si un betaHcg pe data de 07.05.2008cu valoarea de 506,8 si repetir 09.05.2008 cu valoarea de 1618, valori normae dealtfel dar ceea ce ma nelinisteste este faptul ca in afara ca sanii nu ma dor decat f. slab si asta numai la palpare, am de 2 zile o scurgere maronie ba mai deschisa ba mai inchisa,ba se opreste, ba incepe iar; evident ca am inceput trat. cu utrogestan 2x2/zi si no-spa 2x2/zi dar nimic; poate careva dintre voi fetelor sa-mi spuna daca s-a confruntat cu asa ceva?
Multumesc si sanatate maxima tuturor
Tuchi1234+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

tuchiiiiiii....felicitari !!!!!
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Stii ca noi amandoua eram la odiseea de iulie-august si am pierdut sarcinile

dar acum este motiv de bucurie pentru tine, tu esti graviduta din nou, eu la fel numai ca eu acvum ma confrunt cu o problema care imi macina nervii....mi-a iesit la DT risc de sindrom down de 1/167 si vinerea viitoare sunt programata la amniocenteza, pe care nu mai stiu daca sa ma duc s-o fac sau nu. Ma gandeam ca daca maine reusesc sa-mi fac o eco saimi fac maine sau daca nu reusesc sa ajung luni TT si marti as avea rezultatul....insa faptul ca am pierdut o sarcina, faptul ca am 29 de ani si jumate si ca am mai multe kg in plus mi-au dat un risc mare de SD...nu stiu ce legatura or avea kg cu SD....in fine...voi vedea ce voi face pana la urma...

inca o data felicitari si sa auzim numai de bine.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, la mine nu s-a vazut nimic la eco, asta la 10 zile de intarziere (intr-adevar ciclul meu este destul de neregulat 25-34 de zile). BetaHCG-ul a fost de 790, deci sunt insarcinata, numai ca este o valoare foarte mica fata de estimarea mea initiala. Doctorul a spus ca probabil am avut o ovulatie foarte tarzie si sarcina este de max 3-4 saptamani. O sa mai fac luni o ecografie si un alt test de sange.

Sunt cam suparata si ingrijorata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

tuchi123 bine ai venit!! sarcina usoara si bebelus sanatos sa ai! la mine a debutat totul cu sani sensibili si balonari usoare...in rest de-abia prin sapt 5 am inceput sa am mai multe simptome

miereamara la eco se vede ceva dupa ce bhcg-ul trece de 1500 de unitati. Parca asa imi aduc aminte, dar mai verific. Daca ai avut un ciclu lung, este pos sa fi fost ovulatie tarzie si este o situatie normala. Dar daca bhcg-ul nu creste corespunzator atunci este pos ca sarcina sa nu evolueze cum trebuie. Totusi doctorul meu nu ma descuraja nici cand cresterea de bhcg nu era tocmai ideala...il interesa mai mult daca creste, si mai putin ritmul. Tot doctorul meu ma sfatuia sa nu gandesc mai mult decat trebuie, mai ales in lipsa diagnosticului. So, tinem pumnii sa fie totul bine!!

eu stau cu nodul in gat toata ziua, orice miros ma deranjeaza, din cand in cand am arsuri in piept, sunt pofticioasa, ce n-am fost eu niciodata, totul imi face cu ochiul...cred ca m-am ingrasat deja cu cateva kg, sanii ma dor din ce in ce mai mult, am bufeuri de caldura si stari in care tremur varga...trec de la una la alta. Astazi am fost intr-un complex comercial si din cauza aglomeratiei si mirosurilor, aerului inchis si toate cele am iesit la aer val-vartej, pt ca imi venea sa vomit. Dorm in fiecare zi 2 ore la pranz pt ca altfel cad de somn si am o lene pe mine de nu va spun. Imi vine sa vegetez pur si simplu, sa citesc o carte mi se pare o provocare! Asa, si am scurgeri vaginale, albe, laptoase...n-am mai auzit pe nimeni de astea..voi aveti?

Pupici multi la toata lumea!!

Catalina

5+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by tuchi123
Povestea mea, in cazul in care are cineva rabdare sa o citeasca suna cam asa: 20 oct. 2007 inseminare care a iesit din prima si ulterior s-a oprit in evolute pe la 10 sapt. si 4 zile si s-a dus...in luna martie 27 mai exact, am facut o alta inseminare dar, de aceasta data nu a fost sa fie si surpriza natural in luna aprilie, CM 09.04.2008, in urma unui test de sarcina pozitiv evident ca mi-am facut si un betaHcg pe data de 07.05.2008cu valoarea de 506,8 si repetir 09.05.2008 cu valoarea de 1618, valori normae dealtfel dar ceea ce ma nelinisteste este faptul ca in afara ca sanii nu ma dor decat f. slab si asta numai la palpare, am de 2 zile o scurgere maronie ba mai deschisa ba mai inchisa,ba se opreste, ba incepe iar; evident ca am inceput trat. cu utrogestan 2x2/zi si no-spa 2x2/zi dar nimic; poate careva dintre voi fetelor sa-mi spuna daca s-a confruntat cu asa ceva?Multumesc si sanatate maxima tuturorTuchi1234+
Eu am avut o secretie maronie si apoi rozalie in ziua in care trebuia sa imi vina ciclul ,dar a fost in cantitate f. mica.Eu iau utrogestan 4/zi si nu mai am probleme.Am fost f. speriata pt. ca mai avusesem un avort menstrual in ianuarie.Eu mi-am luat concediu medical si stau numai in pat.Sanatate multa http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput