Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, dupa dulce incearca si ceva sarat! Ceva mic-mic..

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, te iubesc prea mult, asa ca iti las tie ceva mic-mic si sarat, ...chiar, la ce te-ai gandit? ce e mic si sarat?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, te iubesc prea mult, asa ca iti las tie ceva mic-mic si sarat, ...chiar, la ce te-ai gandit? ce e mic si sarat?

un yacht in mijlocul Mediteranei...

i-am zis intr-o zi lui Meri ca-i promit pe cand mai creste si va intelege Lumea, ca mergem intr-o croaziera pe un ocean....

Editez sa intreb ceva: voi mergeti noaptea la copii sa-i verificati? Daca respira, daca dorm, daca sunt acoperiti? Io fac asta si de 20 de ori pe noapte. Parca-s telegidata pana la patutul ei... (stiu ca asta fac mamele la primul copil, imediat dupa nastere, dar Meri nu mai e mica...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

ii raspund lui Tzuni si scriu mai mult maine - ma iertati dar sunt tare obosita si bolnava...

So, Tzuni, dupa ce am facut lucrul asta o vreme - dat jos din pat, verificat, intors - de vreo 20 de ori pe noapte, am cedat. Acum doarme cu mine in pat ca sa pot sa verific mai usor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

am actualizat lista si avem asa:

-multe semne de intrebare, nu va speriati, cum dati raportul, modific in lista
-porcusorii sunt multi,
-avem si fete care au reusit sa slabeasca, felicitari: Claudia, Onitza, Gabrielama si Sabina, .

_

Mergi la inceput

Tzuni, mic, sarat si de mancare...numai la vapoare ti-e gandul, .
ca sa-ti raspund: io dorm cu Teo, si ii simt orice miscare/respiratie.
Iustin doarme cu taica-su.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: cu rusine admit ca pentru mine somnul e sfant - putin dar macar de calitate si neintrrupt. Carina a dormit cu noi in camera dar in patul ei pana la 9 luni si de atunci la ea in camera fara vizite. Daca e bolnavioara o tin cu noi in pat. Altfel, fiecare cu somnul lui. Noaptea daca ii trebuie la baie merge singura (de pe la 3 ani).
Ma duc la baie si la somn. Ne auzim maine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, primesc felicitarile si floricica cu placere, multumesc!
Tzuni, stai linsitita ca si noi faceam ture din astea...zic faceam ca acum nu mai e nevoie, Marc se trezeste in fiecare noapte si vine intre noi, iar Luca se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte si ma striga sau vine dupa mine!
Cand sunt bolnavi, fara discutii la noi in pat, sau eu la Luca!

Ma duc sa ma spal pe dinti si plec la nani!
somn usor!

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri, fetelor!

Meri doarme singura in camera ei. Rar dormim impreuna. Vreau s-o invat sa-si iubeasca locul in care sta si sa nu se simta singura, sa nu-i fie frica de intuneric... Ea bine-merci doarme de sparge! De cand o am nu s-a trezit niciodata noaptea din somn, nu m-a strigat, nu plange. Doarme si sforaie. Hai ca i-am facut si o poza in patut. O vedeti cum doarme aici:

Meri in pozitie kung-fu ...da'doarme, sa stiti!

Somn usor celor care va culcati acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Na ca nu m-am dus la somn. Tot bantui pe aici, ma vait ca-s rupta, dar parca nici sa dorm nu pot.

Tzuni, si eu dorm cu Marc in pat si are 5 ani jumate Acum nu ma mai tem, nu-l mai verific, dar mi-e drag.Cand era mic...cred ca pana la 3 ani il vericam de fiecare sfert de ora. Faza e ca a dormit singur pana pe la 10 luni(super verificat) si intr-o noapte,din sanatos tun toata vietisoara lui, a facut laringita urata, l-am auzit horcaind si l-am gasit albastru..spitale..tot tacamul.Dar de atunci doarme la mine pentru ca eu sunt ca porcul, cand adorm tragi cu tunul pe mine, dorm nu gluma...dooorm asa de adanc ca nu cred ca l-as auzi nici cu mine in pat, dar macar psihologic ma simt in siguranta. Nu mai are problema asta de vreo 2 ani, dar obiceiul a ramas.
Noua ne place.
Editez aici sa-ti zic ca dorm ca in coma de cand a crescut Marc...cat era mic dormeam iepureste, ma trezeam cand misca un deget si fara sa-mi dau seama m-am trezit pe la 2-3 ani ca mi s-a diminuat serios tipul ala de atentie.

Delidana...vreau si eu la turci...unde ai fost? Eu am fost acu 3 ani in Alania, 3 saptamani, numai cu fi-meu....sufletul mi-a ramas acolo, in restaurant si-n piscina ma referAm fost la sfarasitul lui iunie-iulie si am mancat pepeni pe crapate, la modul serios, cei mai buni posibil.

Carina...stiu ce spui cu obisnuitul...cand am liber tot ma gandesc, Ma, oare chiar n-am sarit vreo programare ?

Carmen...o aluna?un covrigel ceva? Glumesc desigur,nu te supara.

Zuzi, spor la alergatura. Eu as face orice in afara de jogging, nu pot si pace, dupa 20 de metri imi vine sa vomit...normal ca si gafai rau, ma inteapa toate alea...neh, nu-i sportul meu.Mie imi place la sala, la bicicleta...chestii din astea. O sa ma duc, ma jur ca ma duc in iunie,dupa examen.

Asa ma uit in oglinda si ma vad asa de imbatranita si obosita...mi se pare ca m-am schimbat enorm in ultimii doi-trei ani. Nici nu ma ingrijesc,nu dau cu o crema, nu ma demachiez seara...dar nu e vorba numai de asta, ci de expresie, de trasaturi...m-am facut fumeie oameni buni

Vikinga, unde, ce ai postat de au ras fetele?
Te-ai mai uitat la topmodel? Ai primit pm-ul meu?

Va pup, ma duc de-acum...

Mergi la inceput