Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

nu mai reusesc sa trec sa citesc sau sa postez, trec printr-o perioada grea si agitata.

Carmen, trece-ma deocamdata la mentinere. Oscilez acum intre 67 si 68 kg.

Sper sa mai am timp din cand in cand sa va salut.

Pupici tuturor,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tzuni eu mai bantui pe aici. Am pazit cartofii din cuptor.
Poza cu Meri este superba. Doamne ce carliontata este! Un ingeras....

Acum chiar ma duc sa dorm ca maine sunt om al muncii.

Pupici si noapte buna

P.S.: Carmen ai dreptate, cam multi porcusori. Dar nu-i nimic, vom reveni noi la greutatile anterioare. Apropo, am mai rontait ceva: mieji de seminte de floarea soarelui fara ulei si putin sarati. Asta este daca bantui pe aici...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, te pup si...forta! Tin pumnii sa treaca repede si bine!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

,Neata fetelor!
E chiar prea dimineata; sunt treaza de la 5, si ieri la fel; ma doare in gat rau, si am o stare proasta in general, de aceea nu prea pot sa dorm! In schimb azi am zi de shopping (ce-i trebuie chelului? tichie de margaritar!)
Miercurea aici in Izmir e cel mai mare bazar, undeva in partea cealalta a orasului, unde se gasesc chestii super dragute la preturi bune. Si-au luat fetele de pe aici saptamana trecuta niste cate ceva, si normal ca vreau si eu. Asa ca moarta, coapta, (pe Andrei il ia taica-su la servici), ma infiintez acolo!
Mephala, pe mine poti sa ma treci cu stagnare. Am vreo 200gr. in plus, dar nu-i declar oficial!
Cum spuneai si tu; nu-mi gasesc echilibrul inca! Si la mine merg una dupa alta: dulce- sarat, sarat-dulce. ba mai merge si cate un acrisor printre ele! ! Tot sper sa-mi revin/ inainte de Paste, ajunsesem sa fiu foarte echilibrata!
Tzuni, ai sa razi, dar si eu dormeam la fel cand eram mica! Mi se parea atat de odihnitor...!!!!
Pupa pe Meri din partea mea!
Delidana, da, io sunt " gagica in costum de baie negru cu alb din poze "
da' nu-s chiar asa de !
Am ales si eu niste poze mai frumoase!
Inca mai astept si eu pozele de la Istanbul! Si povestea!
Gusta, pai sa-ti traiasca strumful! da' tu baga-te la concurs ca sa ai un motiv sa nu dai iama in torturi si prajituri! Io daca-s in concurs, ma gandesc de 2 ori inainte sa bag in gura! De aia vreau concurs!
Deci: cine se inscrie la concurs, incepand de martea viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nu dieta,nu exercitii ci doar

Power plate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Laura75 multumim de site. De maine Atkins scrie pe mine. Auzi, da de ce asa rarut pe la noi?

Luna75

persoana controversata - unde apar /lumea dispare desi nu eu sunt de vina ci... stelele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Editez sa intreb ceva: voi mergeti noaptea la copii sa-i verificati? Daca respira, daca dorm, daca sunt acoperiti? Io fac asta si de 20 de ori pe noapte.

de imediat patru ani - de nu ma trezesc are grija "fata" sa ma scoale caci i se pare ca am disparut
oricum eu m-am hotarat - cand va fi studenta deschid camin pentru studente + mama (eu bodyguard) si am grija nu numai sa nu vina baietii pe geam,dar si de altele - sa nu manance chips - sa nu bea Cola,wisky,vodka,sa faca exercitii si dimineata si seara - sa ia nota 10 cu steluta la toate materiile - indiferent ca o va ajuta sau nu cu ceva in viata
da,eu sunt mama perfecta (nu Pamela Anderson - 32 B) - cu indulgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata chicas

Am venit sa va las www.welt.de/multimedia/archive/00334/kaffee_BM_Berlin_Pa_334981g.jpg" target="_blank">cafea si ceai

Eu ma duc la si mai tarziu la servici

O zi frumoasa tuturor

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Alina, in ro nu distribuie, numai in germania si austria, daca vrei urmaresc, insa nu promit nimica ca de cand mi l-am luat al meu cred ca numai o data mai vazusem insa nr mic, apoi au aparut altele! insa daca vrei, urmaresc si daca e sa avem noroc, iti iau si ti-l trimit!

Multumesc de intentie Claudia, insa nu vreau sa te deranjez.
Voiam mai mult sa "sparg gheata" pt comenzi on-line si sa platesc cu cardul :(( nu l-am folosit niciodata ,habar nu am !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Si sa aveti o zi buna si minunata si cu atat de putina mancare si atat de mult sport cat vreti voi.

Eu tot bolnava sunt, parca mai rau decat acum 2 zile, desi inghit medicamente; probabil functioneaza zicala cu "daca iei medicamente dureaza 7 zile, daca nu iei, o saptamana".

Tlaura, vad ca si tu racesti; iti doresc sanatate!

Ieri la pranz am mancat pui fajitas - adica, potrivit retetei de la restaurantul de la noi din cladire, pui cu sos de rosii si ardei, putin picant, cu salata de varza.

Din pacate, dupa-amiaza, am stat prea multe ore in sedinta si pe la 6 m-am aruncat disperata pe o placinta cu mere. Nu e chiar cel mai rau dulce, dar era marisoara....

Seara - o rosie cu baranza si un biscuite. Fara sport, ca eram prea obosita.

La Bucuresti, "for a change", iar sunt nori si sta sa ploua. Am avut soare prea mult timp....

Ca sa dezvolt subiectul cu dormitul - Mara mea este un copil nedormitor; asa a fost de cand s-a nascut si asa este si acum (de altfel, de-a lungul timpului, am deschis nenumarate subiecte cerand sfaturi si ajutor referitoare la cum sa o conving sa doarma). Pana la 3 ani si vreo 2 luni, s-a trezit si de 10-15 ori pe noapte; acum reusim performanta sa doarma 8 ore legate, dar nu mai mult. La noi, ca e zi de saptamana sau sambata, la 7.30 cel tarziu suntem toti in picioare, la apel.

Si ca sa fie totul si mai complicat, nu doarme decat... daca ma tine de ureche... Da, ati citit bine si va invit sa radeti, caci este amuzant. Dar nu adoarme altfel. Ba se trezeste si noaptea si striga "maaamiii, urechiuta!". Asa ca pentru moment, cel mai simplu e sa doarma cu mine + urechiuta din dotare...

Sa va povestesc cu era cand dormea in patutul ei de bebelus si eu stateam atarnata pe la 2 noaptea peste patut, ca sa ma tina copila de ureche??!! Iubita mea!!

(Si) azi am o zi tare incarcata, ma retrag acum si va urez tutror (imi cer scuze ca nu scriu numele voastre, dar mi-e teama sa nu uit pe cineva...) o zi minunata!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput