Nazdravani de august - septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hehe, anko, zilele trecute chiar ma intrebam ce faci, dar cum te stiu tot timpul intr-o alergare, nici n-am indraznit sa iti pun o "piedica". Ma bucur ca sunteti bine. Pentru Eliza probabil ca e o varianta buna programul scurt la gradi, mai ales ca tu vei fi acasa si o vei avea tot timpul sub ochi. Acum, ea mai doarme la pranz?? Ca noi ducem niste batalii la capitolul asta si invingatorul nu sunt intotdeauna eu.
Si ia-le si tu mai usurel, ca ai sa vezi ca toate se aseaza de la sine. Odihneste-te cat mai mult ca dupa ce vine Ligia acasa cine stie daca veti mai putea

mihaela la voi parca toate-s altfel decat aici, si activitatile copiilor dar si cele ale adultilor. Dar parca nu-mi vine-a crede ca suedezii lasa gratarele in padure!! Pentru mine e o mare surpriza. Itinerariul vostru este f interesant si nici nu vreau sa-mi inchipui cum o sa stau iar cu ochii cascati plini de admiratie la pozele voastre. Iti dai seama, eu am probleme d'astea in avans ca doar stiu ce-ti poate aparatul

anka mama lu' Sasha F fain ca au reusit educatoarele sa faca ceva...altfel!! E mare lucru si e de apreciat, ca nu sunt multe educatoare care se abat de la clasica serbare cu poezii si cantecele.
Noi nici macar o sedinta cu parintii n-am vazut anul asta unde sa ni se explice cateceva despre evolutia/involutia copiilor.
Siii, pune-i rolele-n picioare! Cu curaj! N-ai idee de ce-s in stare picii nostri. Eu cand ma uit la fii-mea cum merge cu bicicleta, ma apuca plansul, cu rolele la fel...n-are nicio tangenta, dar speram sa evoluam, asa ca le folosim, macar 10 minute cand are ea chef. Ciudat, pe patine merge, n-are treaba, dar cu rolele n-are curaj.

danat Imi inchipui ca austriecii stiu cum sa-si ia masuri de protectie iar populatia este de acord cu acestea. Este mare lucru sa accepti ca asa este "normal" intr-o situatie cum e campionatul asta european. Eu nu vreau sa ma gandesc ce va fi pe strazile noastre.
Si...pozele sunt facute de departe ca n-aveam loc sa ma bag mai in fata, iar eu nu stiu sa o fac pe-a nesimtita si sa dau din coate ca sa pot pastra o amintire mai "vie" asa ca le-am facut cum m-am priceput. Si acum...ca sa fiu sincera...nici n-am ochi pt asa ceva
Cat despre crescut, eh, e printe pici, adicatilea prin coada sirului.

Mai, dar nu stiu de unde a aflat mandra ea ca ar putea sa se ingrase, asa ca daca pana acum aveam probleme ca nu voia sa manance asaaa de mofturici, acum la fiecare mancare intreaba: "asta ingrasa? cat ingrasa? o sa ma ingras mult??" Ca sa nu mai spun ca intr-o seara a mancat ea binisor si la culcare isi da seama ca ar avea un pic de "burtica". O chestie miiica si gogonata si-mi zice: "mami, cred ca trebuie sa vomit putin ca sa-mi golesc burtica!!!" M-a inebunit, m-a luat pe nepregatite. Ma astept la tot felul de probleme de genul asta, dar pe la 15-18 ani si eventual la peste 40'j de kile, dar la 15 kile sa i se para asta o solutie?!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Danat - mergem la Bodrum, ne-am "cuplat" cu niste prieteni care mergeau cu alti prieteni (deci si persoane necunoscute), ceea ce inseamna ca nu am ales noi locatia, ni s-a comunicat, ne-a placut si am luat bilete. Hotelul arata f. bine, a mai vorbit Cristi cu niste turci si ne-au spus ca e foarte bine unde am ales (Hotel WOW Bodrum - World of Wonders).
Mihaela - multumim mult, sper sa fie bine, singurul lucru care nu imi place este ca mergem cu avionul. Stiu ca par deplasata/inapoiata dar prefer oricand sa merg cu masina sau cu trenul. Cat priveste noul vostru domiciliu ...este absolut superb sa mergi la servici si seara la plaja, as putea spune ca e visul meu (bine, ma rog, daca se poate asociat cu o casa pe plaja, iar plaja sa aiba si nisipuri albe, dar deja aberez, asta e !).
Liliacule - sunt absolut surprinsa de evolutia lui la "sport" (adica la bicla si role), de unde ma plangeam pe aici ca nu vrea sa mearga decat eventual cu 4 roti, in cateva saptamani, cel putin pe ulita la munte unde nu sunt deloc masini zici ca zboara, a inceput sa faca si intoarceri, ma rog cu cazaturile de rigoare. Cu rolele, eu nu am mai mers cu el de la Pasti cand era in incercari. In rest l-a tot scos bona cu ele, iar miercuri dupa serbare am fost impreuna in parc si chiar incepuse sa isi miste picioarele cum trebuie. Doamne ajuta, ca isi mai consuma energia !
Anka - varianta cu "un pic inconstienta" mi se pare mai aproape de adevar !!!! Dar fiind vorba de tine, care nu ai astampar, nu este iesit din comun !
Si eu voi fi saptamana viitoare vreo 3 zile fara tati, am fost si saptamana trecuta vreo 5, isi tot gaseste de plecat, dar asta e, de fapt ma enerveaz ca nu ma duc si eu cu el !!!

hai wee placut si vreme frumoasa daca nu mai apuc sa intru azi !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, cu un pic de intarziere, da' eram sigura ca pe 8 e ziua dianei...
la multi ani pentru printesa mica, sa-ti traiasca! si sa ne povestesti cum s-a descurcat cu lumanarea numarul 3!

noi avem o mare noutate, andrei s-a tuns la frizer! si i-a placut atat de mult, ca m-a anuntat linistit ca, daca ii strica cineva parul la gradinita, stie unde sa se duca singur sa-l faca iar frumos.
in realitate, a fost nevoie de munca de convingere 2 saptamani, + una bucata tren BOCO, ca , deh, a exploatat momentul... ceea ce nu e mare lucru, ca ne-am tuns in cartier, daca mergeam la ciufolici tot atat ma costa.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana de iuliana, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de cei dragi!!!!

Noi raportam un eveniment "dezastru"...Silviei i se misca primul dintisor, in curand o sa cada. E muuult prea curand, stiu, dar asa i-au si iesit...la 5 luni fix au aparut primii 2. Diferenta fata de Diana e enorma...ei i-au iesit primii dinti dupa 11 luni si au inceput sa-i cada pe la 7 ani. Acum are 12 ani aproape si inca nu i-a schimbat pe toti.
Mai sunt copii in gashca ccc care schimba deja dintisorii?
Ziceam ca e "dezastru" pentru ca saracutza habar nu avea ce se intampla...si nici noi...a muscat o bucata de cascaval si a inceput sa urle efectiv...ca o doare dintele...la inceput am crezut ca s-a lovit, ii curgea sange, dar apoi ne-am dat seama ce se petrece de fapt. I-au trebuit 2 zile pana s-a obisnuit sa rupa mancarea sau sa i-o taiem bucatele mici, sa mestece numai pe o parte...am mai avut cateva reprize de plasete de durere. Apoi a inceput sa spuna ca abia asteapta sa cada odata sa nu o mai doara, alternand cu pareri de rau dupa dintishor. Noroc ca stie de la Diana ce si cum e cu dintii care cad, am mai "aburit-o" si cu Zana Maselutza si cu dintii noi si sanatosi care vor iesi...i-a mai trecut "oful".

liliana, sa-ti raspund la nedumerire :)). Si in Suedia ca peste tot sunt oameni si oameni. In general le pasa de curatenie si tin la locurile frumoase din jur. Ca e curat nu e numai datorita oamenilor de rand, ci si a celor care intretin curatenia, ca in toate tarile "civilizate" ca sa spun asa. Aici am observat ca tinerii sunt mai nepasatori, mai ales daca cosul de gunoi e putin mai departe, prefera sa lase pe iarba gunoaiele. E varsta teribila, cand regulile sunt facute tocmai ca sa fie incalcate...
Aici lumea e innebunita sa stea afara, in parcuri, pe faleza, peste tot seara e plin de lume care sta pe paturi si iau o gustare, unii grilluiesc pe grillurile de unica folosinta, stau la povesti si beau bere. In general nu lasa resturile, cum spuneam, sunt locuri speciale unde sa faci grill, amenajate cu pietricele ca sa nu pui cutia metalica direct pe pamant. Insa in padure nu prea ai ce face cu cutia aceea daca nu astepti sa se raceasca si sa o aduci la un gunoi. Noi am gasit in padure cutii, insa erau puse pe vetre de foc, semn ca s-au ingrijit totusi sa nu o arunce aiurea in padure. Nici focul nu e voie facut direct pe pamant, sunt aceleasi reguli, trebuie sa-i faci vatra de pietre si jos, pe pamant. Hai ca am "aberat" destul .
Concluzia ce ca fiecare "padure are uscaturile ei", oamenii sunt la fel peste tot. Cred ca mai putini insa in unele parti...

Cristina, hai pune o poza sa vedem tunsoarea lui Andrei. E mai scurt decat de obicei? Eu abia reusesc sa-i tai bretonul Silviei. Si ma innebuneste dimineata la pieptanat, daca ai vazut poze, are pretentia la 2 suvite in ambele parti in fata, sa fie libere, cu care ce face? Le mesteca toata ziua! Iar dimineata cand e la pieptanat urla ca sunt incalcite! Oooof...

Anka si eu credeam ca ai nascut de nu ai mai dat nici un semn...bafta la amenajat si sper sa ne dai cat de curand(adica la momentul oportun, sa nu intelegi gresit) vestea cea mare!

Sasha, la Bodrum a fost sora mea si i-a placut tare mult. Atat ca e plaja pietroasa, trebuie sa va luati incaltari pentru intrat in apa si cred ca se poate sta doar pe shezlonguri. Nu stiu daca e regula generala, poate sunt si plaje cu nisip. Noi am fost la Kushadasi, doar noi 2, Silvia era inca proiect . Hai ca cu avionul ai avantaj ca esti una-doua acolo...castigi timp. Inca o data concediu placut si drum bun!

Noi peste 2 saptamani suntem pe drum, am cumva emotii, sper sa fie totul OK.
Va pup, o saptamana frumoasa sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Mihaela - multumim de urari, bafta si voua pe drum !
Cu dintisorii m-ai cam bagat in panica : lui Sasha i-a aparut primul dinte la 4 LUNI FARA 3 ZILE !!! Sa ma astept deja sa ii cada ? Aoleu ...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

auch... adica o sa le si cada dintii la piticii nostri?

uite pe-asta n-am pregatit-o deloc, daca i se intampla asa din senin nu stiu cum o rezolv. eu sper inca sa nu-i cada, abia m-am obisnuit cu mutrita lui tunsa, stirba chiar ar fi prea radical!

incerc sa pun si poze... el a mai fost odata asa scurt. insa atunci nu-i placea.
fi-mea in schimb nici nu vrea sa auda de foarfeca. sta si indura sa-i desfac parul (si-a pus mai demult bomboana in par, sia cum mereu ma intreaba daca are bomboana de o trag asa tare ). si sta si la impletit, ba mai face figuri de care codite vrea, impletite sau cu ele in vand ca un catelus. si e tare mandra de cate ori am timp si-i mai fac cate o trasnaie in par, se uita in oglinda juma de ora.
deh, de-aia am vrut fetita, sa ma mai joc inca cu "papusa"...

eu vreau in concediu...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Multumim de urari. Am fetita mare de acum. La petrecere a fost f. frumos, Diana a stins luminarea din prima...nici nu am avut timp sa respir:). Am facut filmulete si pozici, dar nu am apucat sa le pun pe toate, plus ca sint in "urma" si cu pozele de la Disneyland si San Diego de saptamina trecuta.

Mi-am pus din nou pozele pe privat pentru ca iar m-a gasit un pedofil...asta sa imi fie de invatatura de minte...asa ca daca vreti sa vedeti pozele, am sa fac un cont (o sa va comunic parola in particuler:) pe yahoo si trimit acolo invitatie la poze. Va anunt eu cind sint gata.

De azi am inceput scoala...m-a luat deja cu dureri de cap, fetele merg la gradinita de la 7.30 la 14 si am timp destul sa invat la biblioteca facultatii.

Gata, plec, pentru ca tot azi incepe Emma innotul si ma duc sa o pregatesc.

O sa povestesc mai detaliat cum afost in vacanta si la ziua Dianei.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Iuliana, la multi ani pentru Diana, sa creasca mare si santoasa si sa fie fericita! Si Tot ce iti doresti pentru printesele tale superbe!
Ma seaca chestia asta cu pedofilii... de asta eu am renuntat la pagina si am sters toate pozele de pe webshot.

Anka, eu plec cateva zile asa ca iti urez de pe acum, desi cred - si sper - ca e prea devreme... sanatate, nastere usoara si sa un pui superb si sanatos si fericit! Si tie laptic din belsug...
Si tot ce iti doresti tu pentru printese, ca stii cel mai bine!

Mihaela... Mie primul dinte mi-a cazut pe la 6-7 ani... sper ca la Alex va cadea la fel... nici nu vreau sa ma gandesc ca la cat de putin mananca sa il mai doara si un dintisor... asta mai lipseste! Imi iau concediu si plec din tara! In lumea mea plec!

Sasha vacanta frumoasa si vreme buna! Noi mai avem o luna si... de asteptat... pana pe 21 iulie... dar apoi... mi-am rezervat 14 zile de mare si daca am noroc mai prind si 5 de munte... ca pe mine marea ma sacoate din sarite, nu imi pace sa stau la soare!

Cristina, merci mi-ai amintit ca trebuie sa il tund pe copil! Deja e cald si transpira si nu mai e de stat!

Va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Doamne Liliana, vorba ta, deja? De unde a auzit ea de burtica si de slabit? Si de vomat ca sa isi faca loc in burtica... Vezi ce se vorbeste langa ea ca nu cumva sa vrea sa imite pe cineva!! E cam evreme sa isi fac griji cu silueta, si mai ales ca e subtirica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

iuliana La Multi Ani pentru mica printesa!! Sa creasca mare si sa va bucure fiecare secunda! Si tie, mult succes la scoala.

mihaela Vaaai, ce subiect atingi tu Poate ca totusi mai avem de asteptat pana la caderea dintilor, nu de alta dar noi inca nu ne-am obisnuit sa ne stergem singuri la fundulet, darmite sa intram in faze de-astea avansate?? Inca mai am senzatia ca am bebe, parca nu-mi vine sa cred ca au crescut pana la etapa asta a schimbarii dintilor. Si noi am avut un dialog pe tema "Zana Maseluta" si aseara (dupa ce-am carat-o cu mine la stomatolog) mi-o tranteste: "Stii, mami, cred ca nici nu exista Zana Maseluta, e asa...o minciuna." M-am fasticit din nou, asa ca am luat-o cu tot felul de fantezii...si-am incheiat apoteotic: daca tu crezi ca o sa vina Zana Maseluta la tine, atunci chiar o sa vina, daca nu, atunci ea te-a auzit ca ai spus ca este o minciuna si o sa vedem ce-o sa faca." Cert este ca de fapt ei nu-i place ideea de-ai da zanei dintisorul in schimbul a ceva Speram sa mai amanam momentul asta, dar cine stie cat??

cris Si io-s curioasa de nu mai pot sa-i vad noua freza a lui Andrei. Adicatilea ati renuntat voi la breton?? Faza cu cozile...o cunoastem si noi, iar Andra are o capita de par si-mi fuge din dejte, copkila trage capul in toate directiile, asa ca ce iese la sfarsit e excelent!! Chiar i-am propus sa o tund, macar pana la umeri si-a inceput bocetul, ca daca o tund, o sa i se increteasca parul si-o sa-i stea in toate directiile si ce se face ea ca n-o sa-l mai poata aranja. Chestii d'astea existentiale

carmen Pai mai e putin-putin pana-n iulie. Eu ce sa zic, ca am de asteptat pana in septembrie??

Tre sa-mi iau cateva zile, acum in iunie, dar asta din diverse motive: sa fac niste investigatii matzei mele, nu de alta dar e suspecta de viermisori si de nisip la rinichi (sa speram ca o sa fie in regula)asa ca n-am cum sa fug in fiecare zi pe la medici.

Si, parca nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 10 ani de cand am terminat facultatea. Nu-s multi, dar nici putini!! Asa ca pe 27 iunie ne vom intalni macar cativa. Habar n-am cum e cu tinutele, de zi, de seara, de petrecere, de agapa, etc... Ca sa nu mai zic nik de aranjat parul...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput