Nazdravani de august - septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Dana - felicitari pentru pasul facut, sa va mearga bine !
Felicitari si pt Tigresa, care oricum ne-a cam uitat in ultima vreme.
Mihaela - casa e foarte frumoasa, sa o stapaniti sanatosi !

Ca tot va povesteam despre fi-miu si bicicleta, in wee trecut si-a dat baiatu` drumu si merge binisor doar pe 2 roti spre marea incantare a lu ta-su.
Ne straduim si cu rolele si m-ar interesa si un bazin ca tot vine vara, daca stie cineva amanunte despre un bazin curat care accepta si copii la cursuri de innot, multumesc anticipat.
Irinuca - voi ce mai faceti cu engleza, mai continuati, ca noi ne-am oprit deocamdata din cauzqa programului, sedintele de la 15.15/15.30 l-au omorat pe Sasha seara nu ne mai intelegeam cu el din cauza oboselii. Iar in vacanta de Pasti mi-a dormit in fiecare zi pana la 10-11 dimineata (lucru nemaintalnit in viata lui), ca in prima zi in care nu s-a sculat la 8.30 ca de obicei, m-am dus sa il verific daca n-are febra, daca respira bine ...

Pupam pe toata lumea,

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello fetele!

Mihaela - tare cocheta casuta. Imi place mult ca e spatioasa, luminoasa, iar curtea e grozava. Si imprejurimile. Sa fiti sanatosi, si restul de faceti pe rand.

Liliacule - chiar ma gandeam la voi! Ma omori cu ratele si cu maselele. Puneti-va nene pe treaba ca imbatraniti Si la noi sunt fixatii pe culori, dar pe rand.... Ultima e cu verdele...

Cris - m-ai distrat cu ultimele aventuri ale copiilor! sper sa n-avem vreodata probleme cu "musafirii" in par, dar e bine de stiut ca exista si altceva decat gazul si pieptenele des...
Tu de Tigresa vorbeai??? Ei bine, eu nu! Deci mai e o graviduta!!!

Iuliana - mare lucru cu scoala, mai ales daca zici ca e asa buna.... Ma bucur!

La noi... ce concediu! Mai merg pana la 1 iunie, cand o sa intru in concediu de odihna. Sper sa fac 125 de zile dupa nastere, sa o lungesc pana pe la 1 noiembrie... Teoretic, nasc intre 24 iunie si 4 iulie. Astept cu nerabdare, ca am o gramada de planuri...
In afara de cele administrative si "de casa", mai am de inscris Eliza la gradinita, de dus tot Eliza la oftalmolog,...

Acum mi se inchid ochii. Azi noapte m-am uitat pe pereti vreo 2 ore....

Anca mami de Eliza si 32+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ooo, e bine anka, vorbim impreuna si ne intelegem separat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - si tu cand desconspiri secretul ?????

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

danat Ce surpriza! Cel putin pentru mine, decizia voastra de a pleca in Austria m-a lovit. Stiu ca erai indecisa, asa ca acum va felicit pentru pasul facut!!

mihaela Am stat minute in sir privind la casuta voastra si visand. Foarte frumos. Imi place la nebunie. Si felicitari pentru progresele cu limba si cu examenele. Tot inainte si...vant din pupa

cris Da' cum ai descoperit "miscatorii"?? Ca banuiesc ca nu stau ei sa-i vezi cum se plimba pe promenada... Bine ca ati sesizat din timp. Nu stiu de ce, dar eu aveam senzatia ca nu mai exista asa ceva in scoli/gradinite.
Cat despre smecherii la desenat, macar Andrei s-a orientat bine. Andra m-a fraiereste pe mine. Asa ca eu stau si colorez si ea aplica tactica "laudelor"..."Bravo, mami, vezi ce frumos ai colorat?? Hai mai fa-mi surprize de-astea" Nu va spun ca uneori ea dispare din sfera de actiune a ochilor mei iar eu colorez in continuare. M-am dilit de tot!!

anka Ratele ca ratele...ca se termina ele, cu sau fara bb2, dar am inceput sa-mi repar maselele. Culmea, toate sunt cimentate, dar n-au rezistat in timp, asa ca pe undeva, prin interior, au aparut tot felul de probleme, care nu ma lasa sa dorm noaptea. Si cand am fost insarcinata cu Andra, prin luna a 5-a, am fost nevoita sa fac o extractie...si nu e deloc placut sa anestezieze doar cu spray... Asa ca acum suflu-n iaurt
Si ce planuri aveti??

Anca-Sasha Hai ca Sasha a fost un simpatic, mai. Acum, ei se agita f tare si e firesc sa pice de oboseala. Ne ajung din urma: cum prind prilejul cum recupereaza la somn
Felicitari pentru performanta cu bicicleta!!
Noua ne este frica sa iesim cu rolele, nu de alta, dar eu am fost o mama iresponsabila, si cand i-am luat rolele nu mi-a trecut prin cap sa caut pachet complet, cu genunchiere, palmare si cotiere, si acum nu am gasit in tot Galatiul asta, sa cumparam separat, asa ca... mai cautam. Si mai dam vina si pe vremea asta. Mai, a plouat zilele astea p-aci, ceva de groaza!! A batut grindina si m-am speriat ingrozitor.
Asa ca asteptam caldurile de 40'j de grade.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, va multumesc de urari si ma bucur ca v-a placut casutza noastra!

Eu am terminat cu examenele, saptamana viitoare voi stii si rezultatele.

Anka, chiar ma intrebam ce mai faci, nu ai mai scris demultisor...vad ca esti bine si ma bucur, iti doresc nastere usoara! Eliza ce zice de surioara? Asteapta la fel de mult ca si tine?

Sasha, felicitari lui Sasha pentru mersul pe bicicleta! Aici toti copilasii mici(baieti si fete deopotriva) stiu sa mearga pe bicicleta si eu "mor" cand ii vad...Silvia nici gand nu are, nici nu vreau sa o fortez. Si Diana a invatat la 9 ani si nu am stresat-o, a simtit ea cand poate. Insa copiii si adultii aici folosesc foarte mult biciclete, ii vad dimineata mergand la scoala si serviciu, uneori mama/tata pe bicicleta si copilul de 3-4 ani mergand alaturi pe bicicleta lui...sau in we familia merge in excursie cu bicicleta. Imi palce tare mult, insa noi am ramas dependenti de masina...inca nu am curaj sa ma sui pe bicicleta atata drum, imi trebuie antrenament si nu il am. Succes la role si inot!

irinuca mult spor mai departe cu casa si sa o stapaniti sanatosi!

danat, sa fie intr-un ceas bun! Sper sa ne "auzim" la fel de des ca si inainte!
Acomodare usoara lui Raduc la gradinitza, sa ne spui cum e pe acolo si ce impresii va avea de locurile noi.

liliac, spor la reparat masele, cred ca nu e usor dar daca trebe...trebe!

Silvia e la fel de povestitoare, ma innebuneste cu povestile despre prietenul ei imaginar. Inca nu vrea sa doarma singura in camera, ii este frica. Si ii e frica sa umble sus in casa, spre ex. nu vrea sa urce fara mine sa-si aseze lucrurile in dulap, desi toate intrerupatoarele sunt jos si ajunge la ele (o maaare usurare, merge singura la baie acum si nu mai urla dupa cineva sa-i aprinda becul!). Motivul pe care il invoca este cainele ei(imaginar desigur) care sta in dulap si o sperie cand il deschide. In schimb are o energie inepuizabila de joaca-cel mai mult ii place sa se dea pe leagan, in picioare(noua descoperire de la camin) si sa faca mancare cu nisip, plante si pietre. Intr-o zi am fost pe malul marii si ea a gatit mancare din pietre, nisip si alge, vreo 2 ore...de atunci ma tot intreaba cand mergem iar ca sa se mai joace asa. Inca nu are dorinte de role, inot sau alte cele asa ca o las in voia ei. La piscina am fost toata iarna, i-a placut sa se balaceasca si sa se arunce in apa (unde o prindeam eu) de pe margine, insa nu o interesa inotul. Acum asteptam sa se mai incalzeasca putin si poate peste 2-3 saptamani vom putea merge la aquapark-ul care e aici la 5 km de oras, e plin de tobogane, bazine si distractii pentru copii, plus casa lui Pippi si spectacole cu personajele din carti.
Saptamana viitoare au la camin Pippis dag, adica "ziua lui Pippi". Nu stiu daca ati auzit de scriitoarea Astrid Lindgren, e o suedeza vestita care a scris seria cu Pippi Långstrump(Pippi ciorap lung), e un personaj tare vestit aici in Suedia, sunt si filme facute dupa carte si copiii canta cantece la camin cu Pippi. In fine, copiii trebuie sa fie imbracati intr-un personaj de Pippi, fetitele in general cred ca vor fi Pippi(sunt costume de cumparat in magazine)...insa Silvia ce credeti ca vrea sa fie???? CALUL lui Pippi!!!! Asa ca o sa luam costum de cal si o sa costumam copilul in cal...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mama miaaaaa..... ce de lume si ce de noutati... wow! Super!

Danat, m-ai dat gata. Si eu, ca si Liliac, am ramas PAF. Nu aveam habar ca va veti muta, dar tare mult ma bucur pentru voi.
Abia te astept pe aici mai des, mai ales acum ca nu ai inca job si iti poti gasi timp. Sa ne povestesti despre cum este acolo, cum stati (desigur, si poze vreau), despre oameni, locuri, despre Raduc si despre tine.

Anka, mai poti, doamna? Bravo!
Se apropie evenimentul cel mare. Tinem pumnii sa fie totul perfect.
Si, care va sa zica, cine mai este gravidutza???

Pentru Tigresa ma bucur nespus. Si mai ales ca vor avea fetitza, daca asa isi doreau. Poate mai ne da cate un semn sa ne povesteasca chiar ea despre noutatile lor.

Mihaela, ce mult mi-a placut casa... mult, mult, mult.
M-a apucat visarea...
(Sunt curioasa sa-i vad costumul de CAL. ...
Si Oana are o fixatie pe cai. Vrea si ea "macar un cal mic". )

Liliac, hai ca vin caldurile din cate se pare, asa ca scoate fata cu rolele... sau cu bicicleta.
Si nu mai astepta prea mult cu bebe2, ce vrei sa faci?

Cris, mi-a placut in special explicatia cu samponul cu gandacei.
Ce de intrebari...
Mai, dar cine le-a pus pampersi? Ce fel de pampersi l-au incaput pe Andrei?

Sasha, si noi ne plimbam cu bicicleta si ce ne mai place. Vai, ce-i mai place. Durerea e ca si Roxanei ii place tot bicicleta Oanei si de obicei iese cu paruiala pana iesim afara, dar dupa ce reusim e OK.

Irinuca, astept pozele promise.
Sa pozezi si copiii, mai. Neaparat vreau sa-ti mai vad frumusetile.

Iuliana, pe mine ma uimesti cat de dedicata esti fetelor. Si ca de obicei ma uimeste si faptul ca exista atat de multe optiuni pentru educatia lor.
Super! (din nou)

Cateva cuvinte si despre noi.

Roxana e bine, mare vorbareata si nazdravana. De-o mie si-o suta de ori mai nazdravana decat Oana.

Oana e din ce in ce mai cocheta, mai atrasa de desen si de scris/citit. Se vede ca s-a marit.
In schimb nu mai scapam de-o nenorocita de tuse, s-a diminuat ca frecventa in timp, dar nu a disparut. I-am facut exudate, chiar astazi am luat rezultatul la ultimul si a iesit negativ.
Incercam sa ajungem la cineva pentru un tratament naturist, ca nu mai stiu ce sa incep.

Eu sunt foarte obosita si foarte stresata. Sunt in sesiune, duminica am avut un examen, sambata viitoare am altul si pana la sfarsitul lui iulie trebuie sa mai dau alte doua. In iulie am sustinerea lucrarii de disertatie si sper sa scap odata si-odata de masterul asta... cine m-o fi pus...

Va pup si... revin sa mai aflu noutatile.

Mergi la inceput

liliac, pai nici noi nu stiam ca mai exista asemenea lighioane, asa ca nici prin cap nu mi-a trecut sa caut copilu de asa ceva! normal, am afla la gradi, ca eram pe lista de contaminati... ca i-a cautat pe toti.
asa ca nu se stie niciodata ce vrea educatoarea sa-ti spuna la ureche

mihaela, intrerupatoarele jos - asa imi doresc si eu sa le montez... e tot ce-mi doresc noaptea, sa-si aprinda singur lumina.
cat despre calitatile culinare, sa va povestesc cum am gatit copiii mei ciorba cu crutoane si pilaf de pui... avem o bucatarie mica de jucarie, mai comunista ea, dar cu dulapior, aragaz, chiuveta... si andrei facea mancare, iris degusta si spala vasele... ei vine, aud niste urlete... ma gandesc ca s-au intepat cu ceva. ce credeti ca se intamplase? ii aruncase iris lui andrei in ochi cu pilaful si carnita a cazut pe jos.

pampersi... subiect delicat... noi inca purtam. la andrei a devenit preventiv de cand cu legarea lot fixa de calculator, vad ca n-a facut de-o saptamana. la iris inca e nevoie de ala de noapte, sunt prea rare scutecele uscate dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ah, Cris, eu am crezut ca pampersii au fost pusi accidental copiilor de cineva care nu a stiut cum sta treaba.
Lasa, ca o sa scapati.
Si Roxana mea inca poarta, desi cere la olitza.
Dar nu m-as risca sa o las fara scutecel. Astept vremea de vara, sa o las atunci fara si sper sa avem succes si nu se mai intample "accidente".

Gata, se termina programul.
Fug spre casaaaaaaaaa..........

Mergi la inceput

dana, eu le pun doar noaptea. ziua se duc in grup la toaleta, noroc ca andrei face la wc si iris la olita. mai nasol e cand nu fac pipi, ca nu ajunge andrei singur sa se suie, e cam inalt, si ocupa olita... atunci sa te tii, urla iris cat poate... "fac kk pi mineeeee!!!!"

eu am avut noroc cu cresa, au dezvatat-o acolo. altfel nu stiu cata rabdare aveam, ca la andrie am albit.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput