Puiuti de Randunici 2008!! (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
si tocmai acum aveam si eu timp de spus... dar nu sparg greva.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Fetelor, ca de obicei sunteti minunate, un adevarat si care tineti la acest grup. Gestul vostru e superb insa eu una cred ca e suficient.
Fara sa fi dezgropat eu securea razboiului (si tot ce am scris cred ca imi sta marturie), intind mana spre impacare. In orice caz VOI nu meritati nici certuri, nici o atmosfera proasta si nici cuvinte de adio ce nu-si au rostul. Asa ca eu una zic sa spargeti greva. Zozela ca citi, va vedea gestul vostru si sper din suflet ca va reactiona asa cum trebuie, caci are un suflet minunat in fond...doar ea stie ce a tulburat-o atat de tare!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
La noi e 1 noaptea...
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
ELAAAAA TU LIPSESTI!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
bine, continuati greva daca vreti voi asa, dar nu e cazul...
Vroiam sa va zic ca am vorbit cu Cory, sunt bine amandoi dar la ei in casa e ff frig camera lui Alex e incalzita cu calorifer electric si e departe de sufrageria in care e calculatrul, micutul are colici des si de-aia nu poate intra pe forum.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Naty,bine ca ne-ai adus vesti despre CORY
Eu nu mai sunt in greva
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gbutucica spune:
Naty , sarumina de vesti, chiar imi faceam griji.
mai intru diseara sau maine ca acu merg cu piticania la plimbare(cind se trezeste ca tocmai a bagat somn) si diseara nush daca mai intru pina la o noua postare de a mea va pupacesc , va doresc toate celke bune si sa va impacati pina vin io , ( AUZI ZOZE??????), lispseste una din maini pt a fi impreunate.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
natynic spune:
Simo, . Tot vroiam sa o fac, dar cu greva voastra m-ati perturbat.
Eu nu mai intru pana nu iesiti din greva! Hai, fetelor, veniti, vorbiti, intrebati, dati raportul noptii, puneti poze cu scumpii/scumpele voastre, GATA, uitati de cearta, o vom rezolva noi cumva!
Naty
Iulia mea