Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai eu zic, ca nu mai pot...

la intalneala in parc venim si noi. As zice Tineretului ca e mai mult loc. Nu stiu insa ce terase sunt pe acolo.

In alta ordine de idei, suntem in pline crize de colici, si Doamne ce mai plange mititica!
Avem niste bubulite pe fata care apar si dispar singure. Inca nu i-am dat cu nici un fel de crema.

Cu constipatia... hehe, dam lectii. E costipata punct. Nu merge nici cu Debridat, nici cu termometrul, doar cu supozitor. Nu ii pun insa in fiecare zi, ci cam la 2-3 zile. In schimb ne "dam aere" ... multe!
Vad ca sunt multi puiti constipati. Din ce am intrebat e comuna problema. O prietena mi-a spus ca asa cu supozitor s-au chinuit pana a inceput diversificarea...

Fug ca iar plange biata de ea. Offff!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa va felicit pe toate pentru puiutii de randunici pe care ii aveti,sa fie sanatosi toti ca frumosi sunt.

In al doilea rand vreau sa va spun ca nu credeam ca o sa citesc si pe la scutece dar numai voi sunteti vinovatele,deh,v-ati mutat a trebuit sa o fac si eu.

Acum ca sunteti in greva,am si eu timp de felicitari pentru voi,pt.puiutii vostri.Va citesc cu mare drag,invat o gramada de lucruri de la voi,intr-un cuvant imi sunteti foarte dragi TOATE.

Felicitari Naty,pentru tot ce faci!

Zozelina ne era tare dor de postarile tale

Simonette mult succes in tot ce faci si pentru ziua de maine.Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

Clau, Ioana si tuturor fetelor.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, si eu sunt la a treia zi de supozitor...dar inca suntem pe laptele ala dietetic, trag speranta cand ne "mutam" pe Humana sa rezolvam si problema asta! Daca nu, asta e, o tin pe supozitor pana i-o trece, ce sa fac? I se umfla burtica si sew screme fara succes, mi-e mila de ea...plus ca dupa ce face kk are si pofta de mancare si adoarme super bine, normal...
In Tineretului sunt terase gramada, cel mai mult imi place una pe apa, Cafeneaua Actorilor parca ii zice, acolo-i fain si e loc mult, mai ales daca mergem in timpul saptamanii nu-i problema. Pai vad ca lucrurile se indreapta spre Tineretului, cred ca asa ramane stabilit, nu?
Ada, multumim pt cuvintele frumoase!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu zic ca nu ar trebui sa lasam incidentul asta sa ne afecteze discutiile pe forum. Sunt sigura ca Zozelina isi va da seama ca Naty nu a vrut sa o supere si se va intoarce...

Am fost la restaurant si am stabilit meniul... Am mai rezolvat niste probleme... M-am mai linistit. Pupici!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, e draguta Cafeneaua Actorilor, asa e!
Lui Mufy, i s-au mai estompat bubitele, se mai vad putin dar nu mai sunt rosii!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da Naty, si Sanziana se screme des si se chinuie. Plange si face o moaca...
Si cred ca avem si un puseu de crestere - de azi dimineata eu mananc intr-una (si inca mi-e foame!) si ea la fel. De cate ori o pun la san mananca cu o maare pofta.

La capitolul slabit trebuie sa ma laud - nu mai am burta aproape de loc! si intru in hainele de dinainte de sarcina Si de ieri imi intra si verigheta pe deget, deci m-am desumflat de tot. In weekend mi s-a promit o partida de shopping. Las fata cu mama si ma duc cu randunoiul la magazinele noi care s-au deschis la Baneasa. Daca tot am slabit, merit si eu niste haine noi, nu?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ada, multumim, esti fff draguta! Sa dea Domnul sa vina bebe si la tine!! Pupici!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

kya, si noi tot in clubul celor cu probleme de kk, experienta noastra a adus cateva firicele de sange la un kk facut la cateva zile asa ca noi mergem pe supozitoare zilnica cu riscul "dependentei" sa nu ne mai ranim funduletul- nu stii niciodata care solutie e mai buna!!! asa doarme si mai bine noaptea si cred ca si evitam crampele.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sunt ca nu ma pot pune si eu pe listuta de intalniri, tare mi-ar placea dar la cei 600 de km distanta...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Dar de ce se constipa? De la laptele praf? Ca David face de 4 ori pe zi. Cica daca alaptezi exclusiv si bebe nu face kk nu se poate vorbi de constipatie... Asa o fi??

poze

Mergi la inceput