Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

HAIDE DEEA!!!!

Tatiana imi pare rau pentru puiuta ta. Sa dea Domnul sa fie totul in ordine.

Fetele noi bine ati venit in cuibul randunicilor.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare dragi rindunici

as vrea sa ma alatur voua, din motive intemeiate, desi toata odiseea am petrecut-o la mamici de mai iunie. si chiar ca stiam toate fetele si povestile, gusturile, sotii, stilul si tabieturile...
Asadar, am nascut natural, prin nastere indusa(pericol preeclamsie) cu epidurala o fetita, Naomi, 2.800kg. 49 cm, spital Arrowhead Pheonix Arizona, pe data de 28 aprilie, scor 9.

Mai am un baietel, david, 3 ani, nascut pe 9 aprilie 2005 l-am nascut natural in ziua cind am implinit 30 de ani, ca un cadou minunat de la Dumnezeu.

poze de la spital:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/NaomiSBirthday28April2008

trebuie sa imi fac si eu semnatura dar am uitat cum. cind oi avea timp mi-oi face!

noi ne chinuim cu o lenesa la supt(adoarme dupa citeva minute) si o harnica la umplut pampersii. am inchiriat o pompa profesionista, la sfatul Adriutei, mamica sfatoasa cum ziceti pe aici, si avem rezultate notabile.

sper sa ma primiti, stiu ca o sa ma primiti, citesc cu nesat ce fac puii vostrii si ce sfaturi mai dati!

Cenia Naomi (28 aprilie 2008) si David (9 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ela,bine ai revenit!1
Gherman_in, off, Doamne...mult succes cu operatia, sa ne tii la curent! Sanatate micutei!
CristinaGoji, imi pare rau pt problema cu sanul..sper sa se rezolve repede, curaj!!
cenia bine ai venit pe craca noastra, sper sa te simti bine cu noi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am facut poze in Tineretului azi, dar mi-e lene sa le descarc...maine dimi va arat Mufa mica!:))..E ok Cafeneaua, Naty, functionala!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai, daca nu mai sunt alte propuneri, RAMANE INTALNEALA IN IUNIE (VEDEM CAND) IN PARCUL TINERETULUI, LA CAFENEAUA ACTORILOR!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
Originally posted by Gherman_in

Mai am o intrebare:Voi ati platit vaccinul la 2 luni?Noua ne cere 150 RON,SE NUMESTE PENTAXIN. Stiti ceva?

tatiana

nu te poate obliga , ramane la latitudinea ta daca faci pe cel finantat de casa sau faci pentaxin care nu este gratuit - 540 ron dozele pentru tot anul plus antihepaticul bonus

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput