Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Draga Stela ,o metoda mai este si cu sfantul termometru,nu da asa mare "dependenta".Bebita mea face o data la 4 zile,si atunci tot cu termometru.Sau mai stie altcineva alta metoda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stelutza - tie ti-a zis ca trebuie sa nu trebuie masat sanul? eu nu stiu cum am facut-o ca am intrerupt lactatia de mai bine de o saptamana. poate o fi patruns infectia prin ragade, ca le-am avut urate tare. tu ai avut doar un nodul? eu am tot sanul rosu si tare. L-am pus pe sot sa traga azi, dar nu a iesit nimic. habar n-am ce sa mai fac ca mi-i rau tare, iau doar antibiotic, augmentin si pun varza pe san. spune-mi te rog tot ce ai facut ca sa-ti treaca, eu sunt foarte speriata. multumesc gecko si Adriuta pt suport

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau!

tocmai ce am venit de la control... sunt asa bucuroasa!! ca imi faceam atatea griji ca nu e bun laptele meu sau ca nu ii ajunge, dar pitica, de fapt nu pot sa ii spun asa ca e cam lungana, a luat bine in greutate avem 4.6 kg si inca 5 cm, deci acum e o lungana de 59 cm ...inca si lumea de pe acolo s-au mirat cat e de lunga.. in ritmul asta fotomodel o fac ... sunt asa bucuroasa!! imi vine intr-una sa o pup pe mumoasa lu' mama!!
si am facut si al doilea vaccin de Hepatita, ca cica la urmatoarea intalnire de 2 luni mai trebuie sa mai faca vreo 4 intepaturi si mi-a zis dok ca sa ii facem acum Hepatita B, ca si asa or sa fie destule intepaturi data viitoare...

iar am vazut puiutzi dragalasi... eu ce mi-am dat seama ca nu am nici o poza de la baitza... ce sa fac, daca ii fac singurica, ca randunoiul e la servici.. poate cand o prind o data mai linistita sa ii fur o poza si la baitza...

ma duc sa citesc din urma...

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

daca cumva aflati ceva dati-mi de veste,un PM,ca nu stiu daca am vreme sa va citesc din urma.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tatiana - imi pare foarte rau ca treceti prin astfel de incercare! Nu stiu nimic despre ce te intereseaza, dar ma rog sa treceti cu bine de operatie si sa fie puiul sanatos! Scrie la Parintii intreaba, poate acolo stie cineva ceva

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela ma bucur foarte mult ca esti mai bine!

Debridatul eu ii dau cate 2.5 ml de 2 ori pe zi, cu lingurita. E dulce si are aroma de ceva portocala. Sanziana il inghite fara probleme. Din pacate la noi nu ajuta impotriva constipatiei...
Pediatrul mi-a mai spus sa-i dau ceai de musetel, dar nici ala nu functioneaza. La noi merge doar supozitorul.
Mai spuneau fetele de lactuloza. Eu nu am incercat asta.

Zoze un mare

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ola

Am fost la o lunga plimbare de la 13 la 18,

Naty si Ela , daca mai "ezista" eu si Andrei la voi

Adrianadana si Lymaria bine ati venit , dar bagati 10 mesaje cu citeva cuvinte sa scapati de moderare

Adriutza , la mai multe lunisoare

DEEA
DEEA
DEEA
DEEA
DEEA

Tatiana bine ai revenit. si trecui la mamicit nu mai trage chiulul, ........mama dupa 4 zile kk, da nu plinge????
Kya, frumoasa fata pe burta lu tas'u

Ioana, un David frumos ai ,
mai era ceva da nu mai stiu ca n-am notat acu va pupesc dulce, va urez noapte buna si fara colici cu mult kk in pempars si toate alea.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mihutza Sfat nu lasa bbitza singura in baitza nici o secunda, se poate ineca chiar in 5 cm de apa. , lasa ca faci tu poza la baita!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Mamicesc la birou,ca e cu mine!!!!!!!!!Acum plec ,ca ne asteapta baitaaaaa!Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Mai am o intrebare:Voi ati platit vaccinul la 2 luni?Noua ne cere 150 RON,SE NUMESTE PENTAXIN. Stiti ceva?

Mergi la inceput