Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si noi am venit de la o lunga plimbare,cu opriri pe la prieteni...tare frumoasa vremea la Brasov!cald,soare!am vazut bebei frumusei: David,Andrei-de Ramo,Andrei -de Floriio,Sanziana,Amira,Luca-ptr toti bebeii
mai stam putin pe acasa si plecam la bunici,ca,deh,ne-am invatat prin straini

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

cristinagoji multmim pentru urari. Pupici la toata trupa. Offffffffff saracuta de tine, imi pare rau...trebuie sa doara groaznic. Te pup si iti doresc sa treaca repede...repede.

gecko multumim de urari, asa esti tu atenta ca de obicei cu aniversarile. Adrian iti multumeste si ii trimite lui Patrick un salut camaraderesc ca si el se trezeste dimineata cu manutele si piciorutele mai reci. Si tot in pat aterizeaza. Eu am un sarafan cu fermoar, fara maneci, defel gros si spre dimineata cand se mai raceste la papa de dimineata il var in el. Am observat ca ajuta f mult.

Luny astea-s bubite ce au toti copii. Sunt fie de prea cald fie de prea rece.Eu le-am observat ca apar la caldura...si noi avem frate din plin caldura. Sau de la transpiratie cand sta in scaunul de masina si transpira.

tuchita felicitari micului crestin. Ilinca a fost mortala...cum sa-i innece ei bebele...bai frate...se poate :).

ursuleata tu nu-l mai alaptezi e Vlad?

sovi exista zgarda anti latrat. I-o pui la gat si cand latra se emit socuri mici si il curenteaza(cam asa o explicatie...) si invata de a un timp sa nu mai latre. Dar pentru motan iti trebuie???? Pentru motan sau...orice alt animal de casa sa nu mai intre intr-o camera sau intr-o arie a casei se pune ceva agatat de zgarda si un alt... ceva sa delimitezi aria cu pricina. Cand animalutul se apropie se emit ceva sunete urate numai de ei auzite si nu merge mai departe ca nu-i plac cum suna. Dupa cateva saptamani invata si nu se ma apropie.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Noi ieri am facut 2 lunisoare Adrian are 6 kg si 64 cm, cu 10cm in plus fata de nastere.
La 9 am avut programare la doctorul de ochisori pentru bebe.
Am fost ieri si i-am luat si certificatul de nastere ... in sfarsit....
Apoi am mers la Secretary of State sa punem apostila ca vreau sa ii scot si certificat romanesc de nastere dar pentru asta tre sa dam o fuga pana la Los Angeles la consulat luna viitoare ca are si tati niste trebi.
Ne-am bucurat si am fost foarte surprinsi cum erau numai 2 persoane in fata noastra si la apostilat am fost primii.Apoi ne-a picat faza ca era 5 MAI ziua Mexicului si toti spanish-ii erau la bere si gratar.Si repedeee am fugit si am ridicat si o copie lealizata a certificatului nostru de casatorie si am fugi de-am apostilat-o si pe aia. Yupiiii in 1 ora jumate am facut ce altfel faceam intr-o zi intreaga.
Traiasca Cinco di Mayo...

Apoi am mers la muzeu ca era o expozitie de arta europeana si acasuca la o pizza cu berica (cu alcool)
sa-l sarbatorim pe bebe care a picat ca soldatul si a dormit de la 4.30 pana la 12 noaptea

Pe la 1 am intrat si m-am intristat tare ...dar tare de tot...

Cam atata de pe frontul de vest. Va pupam si va uram spor la mamicit.
pun pozici imediat.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai, eu nu mai vad nici o poza de pe webshots, nu ma lasa sa vad nimic! au innebunit!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by adriuta

Noi ieri am facut 2 lunisoare Adrian are 6 kg si 64 cm, cu 10cm in plus fata de nastere.

Pe la 1 am intrat si m-am intristat tare ...dar tare de tot...

Felicitari, Adriuta!
Te-ai intristat nu mai putin ca mine...I-am dat Elei si un sms; vad ca degeaba. As putea sa-mi recitesc de 100 de ori acel PM trimis si tot nu inteleg ce a jignit-o atat de tare. Sper macar sa citeasca tot ce s-a scris si macar de dragul vostru, care sunteti minunate, sa se razgandeasca, sa vina aici si sa-si verse oful si amarul, dar fara ganduri de "demisie". Mai mult decat atat nu am ce spune/face.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/album/563324075DxsTyr

3 uratzi.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adriuta,super pozele...da,de unde 3 urati...vrei sa spui 3 frumusei!te invidiez pentru soarele ala de acolo,ptr caldura...aici mai dureaza ceva pana sa putem tine bebelul in tricou si cu piciorusele goale!
Naty,asta e..tu ai facut tot ceea ce puteai!nu-ti mai fa inima rea

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Imi pare rau Naty ca te-ai certat cu Ela, citesc de dimineata dar nu am indraznit sa intru deoarece am impresia ca sunt si eu pe la mijloc (sper sa nu fie, asa sa fie doar impresia mea), dar eu nu am modificat absolut nimic numai am facut ca sa fie scrisul cum era si la odisee si am pus linkurile alea lungi sub cum era si la Naty(in dreptul ID_ului ei)
daca am facut ceva ce nu trebuia, oricum nu mai umblu pe prima pagina decat daca mi se cere.( si tot ce am facut pe prima pagina eu am scris in mesajele mele)
Hai dati-va mana si impacati-va
Oricum, Naty ai facut o treaba de nota zece si hai nu-ti mai fa inima rea
randunicile si nu mai scriu la celelalte randunici ca am vazut poze de bebei super frumosi, catel si....oricum v-am citi tot-tot-tot

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mihatp nu ai pm activat!! vroiam sa-ti spun ca vin cu drag la Baia Mare ca sa iau un puiut daca imi dai! noi oricum suntem plimbareti rau de fel, si nu ne deranjeaza sa venim pana acolo!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

adriuta, felicitari pt cele 2 lunishoare si la mai mare!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput