Puiuti de Randunici 2008!! (4)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
Dragelor, cate ore dorm ziua bebeii vostri? Si daca dorm mult ziua, mai dorm bine noaptea? Azi MAtei a dormit cam 5 ore jumatate in total si n-as vrea sa dansam la noapte, asa ca ma duc sa-l trezesc.
Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
VALENTINA C spune:
Naty, multumesc ca ai pus link-ul cu fotografia lui MAtei in listutza!!
Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
natynic spune:
Valentina, la 3 luni bebeii dorm 4-5 ore ziua si 10 ore noaptea, asa zxice la carte. Ori, al tau e si mai mic, deci ii trebuie si mai mult, deci...fara grija!
Ali, ai innebunit si tu? Ti-am zis eu vreodata ceva? N-ai facut decat sa ma ajuti, o lunga perioada si ai facut-o f frumos si elegant si discret; chiar si acum cand tu esti cu 2 copii si tot te-ai apucat sa ajuti la construirea paginii si ai muncit, nu gluma. Am spus si gata, nu mai repet, m-a deranjat sa se modifice partial ce am facut eu, intre zece drumuri la Iulia si la alte treburi si sa mi se spuna: :"eu ti-am schimbat, acum fa tu restul, ca eu n-am timp". Dar daca as fi stiut ca spunand asta ating o coarda ATAT de sensibila imi inghiteam mai bine limba...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
LyMaria spune:
vreau si eu sa intru in acest minunat tabel de parinti cu puiuti micuti.Am un bebe,o fetita minunata care m-a facut sa inteleg ce inseamna sa fii implinit,ce inseamna sa poti vedea viata in forma ei cea mai frumoasa.Alexia,minunea mea, a venit pe lume intr-o zi friguroasa de februarie-19 feb 2008!de atunci petrecem zile minunate impreuna,iar zambetul ei alunga orice nor din viata noastra!va doresc sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de puii vostrii!
deeapui spune:
Fetelor, maine e ziua cea mare. Am fost azi la spital, mi-a luat analize, test non-stress, echo, si a decis ca maine gata,ne nastem . Bia are dubla circulara de cordon (nu e de mirare, la cat de zbenguita a fost), si nu a mai luat prea bine in greutate de la ultimul echo de acum 2 sapt, asa ca a decis sa o scoatem maine. Va voi anunta prin Naty ce si cum, dupa ce ma voi dezmetici (inca nu stiu ce fel de anestezie imi va face...)
Va pup pe toate si ne auzim cel mai probabil luni, cand voi veni acasa. Pana atunci, sa fiti sanatoase si voi si puiutzii.
Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AMR 13 ZILE !!!
natynic spune:
HAI DEEA!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
hai, Deea!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
gudinde spune:
quote:
Originally posted by adrianadana
imi cer scuze ca ma bag si eu in vorba. sunt o mamica de aprilie 2008 si va urmaresc din octombrie 2007 dar nu mi-am permis sa intervin. acum, de cand cu bebelusul intrebarile sunt din ce in ce mai multe si voiam sa o intreb ceva pe naty, daca nu se supara.oricum felicitari pt forum. am avut multe de invatat si va multumesc pt asta
Baga repede 10 mesaje sa scapi de moderare. Pana atunci mesajele tale apar tarziu si s-ar putea ca fetele sa nu te mai vada.
ursuleata spune:
Bine ai venit pe crengutza!!!
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
quote:
Originally posted by LyMaria
vreau si eu sa intru in acest minunat tabel de parinti cu puiuti micuti.Am un bebe,o fetita minunata care m-a facut sa inteleg ce inseamna sa fii implinit,ce inseamna sa poti vedea viata in forma ei cea mai frumoasa.Alexia,minunea mea, a venit pe lume intr-o zi friguroasa de februarie-19 feb 2008!de atunci petrecem zile minunate impreuna,iar zambetul ei alunga orice nor din viata noastra!va doresc sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de puii vostrii!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
luny spune:
adriuta, la multi ani si lunite pt 2 luni!!! ati petrecut frumos ieri, se vede in poze!!
HAI DEEA
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!