MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16

sanse spune:
Ok ,stau cu ochii pe capitolutz
Da eu sint curioasa...e obligatoriu sa schimbam la 20 de pag.neaparat?
Daca lipseste omul o zi si nu poate sa anunte , schimba la 20 si ceva de pag,nu?Si-a luat Andanii blugi ....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

anca.b spune:
Salut si de la mine. acum am ajuns la calc, bebe doarme inca vreo 10 min, asa ca am timp sa va spun meniul de azi:
md - sunca de pui cu cas
p - salata verde, rosii, castraveti, ton
c - capsuni
si cam atit. revin mai tirziu, daca o sa ma lase bebe. pupici
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

andanii spune:
CAPITOL NOU (AICI)
ar fi bine sanse sa nu incepem sa scriem de pe-acuma dincolo
am pus pozici cu blugii cei noi , vreau pareri , am mai scris si pe pag cealalta nemultumirile
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele

sanse spune:
SCRIEM AICI PANA LA PAGINA 20
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg

Ele spune:
Andani eu zic ca in pantalonii negri arati super. Blugii stramti jos... nu ma dau in vant dupa ei mai ales ca nu intru in categoria skiny.
Elena & Denisa
NOI

Ele spune:
Eu nu purtam negru prea mult dar acuma il iubesc ma face sa arat batz.Mai ales ca nu rar ies din casa fara tocuri. Deci tocuri si negru si ma simt tare bine. Machiajul si parfumul contribuie major la starea de spirit.
Elena & Denisa
NOI

sanse spune:
Andanii ce diferenta este intre "grasa de grasa " si "x,y,z de 9 mai"
Sa nu te lasi nici de'a naibii, ai auzit!? Ca poate ,poate observa si alte muraturi ca in sfirsit ai slabit nitzelush(MAI MULT!)
....
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg

Ele spune:
Zici ca vreau sa ajung mai repede la cele 20 de pagini sa scriem in capitol nou..dar creierii mei functioneaza mai greu.
Tot pt Andani...si primii blugi sunt ok, dar in poza cu pantalonii negri ai tu o aliura gen : "stiu ce sunt si nimik nu-mi sta in cale" care te faci sa "dai" superbine in poza. Nu degeaba se zice ca totul vine din interior.
Si inca ceva: imi place ca esti machiata tot timpul si ca porti coliere...deci aranajata tot timpul
Eu fug de poze, rar ies cat de cat bine. Sunt in realitate foarte vesela si in poze izbesc cate o mutra de iti vine sa fugi. Nu pot rade forta.
Elena & Denisa
NOI

sanse spune:
Mai am o curiozitate ....de ce se deschide pagina urmatoare asa aiurea fara sa se umple asta?
La mine apar 17 pag iar ele sint 16 scrise
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg

anca.b spune:
Andanii, felicitari pentru micul dansator! bafta mare la concurs!!!
Si felicitari pentru achizitii!!! Vezi ca ai gasit ceva sa-ti placa? numai rabdare trebuie.
pe mine ma deprima cind trebuie sa merg la cumparaturi pt ca nu-mi gasesc nimic care sa ma incapa. numai haine de babe! abia astept sa mai scad vreo 10 kile ca sa pot sa-mi cumpar si eu ceva. pina atunci folosesc cu imaginatie grderoba pe care o am.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan