Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 8
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980quote:
Originally posted by cleo78
mi_bebelina, sa fii realista, ori azi, ori peste ceva timp, tot tre sa ajungi in spital!!! Si io zic...ca mai bine e sa te ia prin surpriza, deoarece daca ai sti..si mai rau ti-ai roade ungfhiile, si ti-ai face griji, si ai ajunge si mai nedormita si mai agitata. Si multi medici stiu asta.... ca mintea gravidei e la alte prostii, si nu iti zic din timp ce iti fac - tocmai pt a nu te panica.
m-am uitat la pozele lui Gabitzam. Mooaaama, ce scump doarme Andrei cu fundul sus!!
Nu stiu de ce, tot imi vine in cap ca flacaul ei il cheama si David!! Probabil il amestec cu David al Simoneicip.40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Cleo si eu am avut aceeasi impresie in legatura cu Andrei al lui Gabitzam....ca il cheama si David.
Poate ca fatzuca lui ne inspira asa.
Oricum, este un scump
Buna dimineata ! Eu ma pregatesc de serviciu. Am obosit...nu mai vreau.
Abia diseara mai intru pe forum.
PozeNicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
Offfff..........mai poti?Mie mi-e un somn de pic din picioare.....asta era ora pentru a doua repriza de somn, dar tre sa ma pregatesc de plecare la doftor..
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
M-am trezit si eu pe la 7.00, am dat sa suga la bb mic...si pe la 8.00 s-a trezit Stefan....deci..sunt fresh. Sper sa fie vremea frumoasa sa ies si eu o jumatate de ora cu bb afara....ca de cateva zile...nimik.
Mibebelina...bafta la dr azi...Sper sa vii cu vesti bune.
Cleo...mai dar tu chiar ca bati recordul...Cand mergi la dr???
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Salut!
Ce fac fetele? Eu am visat aseara ca am nascut o fetita de 2899 de grame
si eram cu sotul si cu Cris la plimbare...ii aratam lui Cris ca nu mai am burta mare ca acum bebe e la mine in brate.
A fost un vis asa frumos..avea Eli si scoica exact cum imi doresc eu in vis...
...si faptul ca eram toti 4...Doamne ce sentiment profund...chiar si in vis!
Dordia iti multumesc frumos!
Ma bucur ca aveti net ca sa mai ne povestesti de Tudor. Si eu am 2 tuburi de garmastan si sper sa am ptr ce le folosi...sa vina lapticul!
Iulia eu sunt la a doua nastere...si la prima gaseam sutienelecu ceva galben pe ele si am avut corostru imediat dupa ceza si laptic cam de a 2 sau a 3 zi, cand am facut si furia laptelui...Acum nici eu nu am dureri de sani sau pete de nimic...insa sper sa fie ok. Nu mai plange!
Monik imi pare rau ca ai sotul plecat tocmai acum! Dar daca tu ai aproape 37 de sapt de ce nu vb cu dr sa nasti mai devreme? Fetita mea e deja pregatita...a coborat foarte jos...o nastere la 37 de sapt nu cred ca ar afecta-o asa mult. Eu asa as face...decat sa mor de grija...Incearca sa te calmezi...si eu am fost in culmea disperarii cand am facut varicela...ma gandeam ca nu o sa supravietuiasca...Inca saptamana trecuta imi spunea o tipa in parc ca are o cunostinta care a patit cam mine si ca fetita lor e sanatoasa, dar e cam micuta...si tot
asa...Incearca si sa mergi la un ecografist bun...poate e doar o alarma falsa!
Cleo hai sa vedem si noi tititza...de ce nu va e mila de tati si il tot trimiteti la lucru? Hai ca mergem la Mall Baneasa!
La shopping!

Alexuta iti tinem pumnii sa iasa totul ok!

Miss Parker ce mai faci? Si cealalta Felicia...iti tinem pumnii sa fie totul ok cu varicela azi la control!
Va pupacim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
andreap spune:
Salutare!
Asteptam cu sufletul la gura sa deschid calculatorul..cand colo..nici un BBlus..
Cleo,nevasta fostului meu sef a nascut anul trecut la 42 sapt.nastere indusa..BB mai statea mult si bine
..
Monik,din pacate nu te pot ajuta..nu stiu ce inseamna,dar probabil daca era grav,iti spunea
Gabitzam,prima gradie ra tot particulara?Ca astea de stat in general intra toate in vacanta din 15 Iunie pana in 15 Septembrie.oricum bafta
In rest,toate bune....Bblusa da din labutze,pe mine m-a lasat mai moale durerea de ureche....am scapt fara antibiotic(sper!!!),numai cu picaturi
Pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Salutare!
Asteptam cu sufletul la gura sa deschid calculatorul..cand colo..nici un BBlus..
Cleo,nevasta fostului meu sef a nascut anul trecut la 42 sapt.nastere indusa..BB mai statea mult si bine..
Monik,din pacate nu te pot ajuta..nu stiu ce inseamna,dar probabil daca era grav,iti spunea
Gabitzam,prima gradie ra tot particulara?Ca astea de stat in general intra toate in vacanta din 15 Iunie pana in 15 Septembrie.oricum bafta
In rest,toate bune....Bblusa da din labutze,pe mine m-a lasat mai moale durerea de ureche....am scapt fara antibiotic(sper!!!),numai cu picaturi
Pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
mai sperie ma!!!
40sapt+4 zi asteapta o
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
babyname spune:
IULIA, felicitari pt bebita..este bine dezv ...si am mea are niste buze carnoase si mari si un nasuc carn, eu mereu am vazuto din profil, pt ca mereu statea cu fruntea lipita de placenta. cat despre colostru...desi sunt la a2 a sarcina, nu curge nimic, si ma doare cand strang...la 1 nastere am avut canalele infundate, ma mulgeam ca sa pot sa alptez pt ca Bianca nu avea forta..
Nicole si eu am poma manuala de la chico, la fel cum am avut si 1 data si am fost multumita de ea.
MI_BEBELINA bafta la dr azi , te asteptam cu vesti bune.
si uite niste 

pt fetele cu programare sau fara...si fara nr pt cleo...cred ca trebuie sa oferi recompensa..."cine gaseste una barza...sa o aduca la mine..ofer recompensa"![]()
eu va ziceam ca am vise ciudate, se vede ca se apropie termenul...in plus au inceput sa doara hemoroizii...somn nu avem noaptea..si ma vait mai rau decat o baba...
iulia 37s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 10 zile...pana la marea aventura![]()
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
alina_anto spune:
Neata, fetele!
Va doresc o zi buna, cu rezultate bune de la dr., nasteri usoare si plimbari placute prin parc!
Alexuta

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina
38+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
ma duc sa bantui prin piatsa. Sa imi iau capsuni, mere, flori, orice.
Bafta Alexutza!!
40sapt+4 zi asteapta o
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Lorich spune:
Neata si de la mine!
Bafta multa Alexutei abia astept vesti minunate!!
O zi minunata tuturor!
Lori
36+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
'neatza buna!
Mi_bebelina, succes la doctor azi!!!
Alexutza ma gandesc la tine sa fie bine! 
Cleo, ramane cum am stabilit ![]()
A plecat iar Andrei la gradi, m-a sunat Dora ca au dat-o afara (vorba vine), piticul n-a zis nici pas, s-a dus la copii la joaca. A lasat telefonul ca ajunge in 15 minute la el daca nu se mai inteleg cu el.
Iar stau cu inima oarecum stransa, dar am mai putine emotii ca ieri.
O sa ies prin cartier sa mai rezolv pe la banca, mai dau prin piata, sa treaca timpul pina la prinz.
Si al doilea nume al lui Andrei este Stefan, nu David ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla