Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai monik, dar si cand m-or apuca durerile...sa vezi tu ce o sa imi para rau ca m-am plans!!!

Despre ecografia cu rezultatul ciudat, nu stiu ce sa zic. Daca ar fi fo' probleme pana acum, cred ca se vedeau la fat. E posibil sa se fi vazut aiurea acum la eco.

40sapt+4 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by monik16

quote:
Originally posted by mi_bebelina

neatza!
M-am trezit si eu.nu prea am dormit bine...deh...azi ma duc la doftor

'Neata!

Bafta azi la medic! Sa vii cu vesti bune! La ce ora mergi?

36+ Sara-Maria

Sar'mana! La 9 plec de-acasa. Acum tocmai m-am spalat pe cap ca sotul meu nu m-a lasat aseara......a zis ca e tarziu.......acusica n-a mai comentat....dar am si eu un stres....daca ma opreste la spital?

Mergi la inceput

mi_bebelina, daca te opreshte, asta e! Bine ca te-ai spalat...ca pt urmatoarele zile nu mai pupi tu asha dezmatz!

Mergi la inceput

Offff..........mai Monik, nu te mai gandi....o sa vezi ca bebe o sa fie bine........si eu am trait fel de fel de emotii in sarcina....acum imi fac curaj ca o sa fie bine in final........doar mai e putin.Eu de la 4 luni stau acasa.....cand treceam de un hop, aparea altul si tot asa.........
O sa fie bine .........capul sus!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

mi_bebelina, daca te opreshte, asta e! Bine ca te-ai spalat...ca pt urmatoarele zile nu mai pupi tu asha dezmatz!

Asa am zis si eu......macar spalata pe cap sa fiu ca bagajul inca nu l-am terminat.........presimt eu ca daca il termin nu mai e cale de intoarcere.....prin urmare nu il iau cu mine, oricum ma duc cu taxi si cu frate-miu la spital(prefer asa, decat sa ma stresez si cum conduce, e incepator, iar eu m-am lasat de o luna si ceva...nu imi mai ajung picioarele la pedale din cauza burtii). ....deh, mi-e teama sa nu mi se rupa apa si sa fiu singura pe strada........

Mergi la inceput

mi_bebelina, sa fii realista, ori azi, ori peste ceva timp, tot tre sa ajungi in spital!!! Si io zic...ca mai bine e sa te ia prin surpriza, deoarece daca ai sti..si mai rau ti-ai roade ungfhiile, si ti-ai face griji, si ai ajunge si mai nedormita si mai agitata. Si multi medici stiu asta.... ca mintea gravidei e la alte prostii, si nu iti zic din timp ce iti fac - tocmai pt a nu te panica.

m-am uitat la pozele lui Gabitzam. Mooaaama, ce scump doarme Andrei cu fundul sus!!
Nu stiu de ce, tot imi vine in cap ca flacaul ei il cheama si David!! Probabil il amestec cu David al Simoneicip.

Mergi la inceput

Ai dreptate mai Cleo, dar....mie imi plac lucrurile planificate: asa ca intai sa imi termin de facut bagajul si dupa aceea sa ma duc sa nasc......asta e ordinea......Plus ca eu ma gandeam ca in functie de ce imi zice azi, ma apuc sa aranjez un picut in camera, sa montez patutul..........Acum sper sa nu pic in extrema cealalta: avand in vedere ca am stat cumintica 3 saptamani la pat sa nu fie colul rigid, lung si inchis ca ma apuc sa sar coarda

Mergi la inceput

hahaha. Asta cu coarda nu m-am gandit. Si am o coarda in casa... i-a sa o caut . Well... nu prea pot sari; am +16kile, si articulatiile mele se resimt. Chiar radeam cu tati, nici in cel mai lung traseu pe munte nu am avut asha gabarit depashti in ruccsac!!

Mergi la inceput

Eu.......n-am coarda.........dar am cordonul de la halatul de baie......cred ca-i bun. Desi nu stiu eu cat o fi cazul........toata sarcina am fost avertizata ca am colul scurt....dar o fo inchis....pentru deschidere sa incercam niste.......oi mai putea?......ce vise imi fac...eu nu ma pot intoarce de pe-o parte pe alta si visez . Dupa cum vezi ma gandesc la ce-i mai rau, gasesc si remedii ca sa nu ma ia vestile prin surprindere.....asa sunt eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

mi_bebelina, sa fii realista, ori azi, ori peste ceva timp, tot tre sa ajungi in spital!!! Si io zic...ca mai bine e sa te ia prin surpriza, deoarece daca ai sti..si mai rau ti-ai roade ungfhiile, si ti-ai face griji, si ai ajunge si mai nedormita si mai agitata. Si multi medici stiu asta.... ca mintea gravidei e la alte prostii, si nu iti zic din timp ce iti fac - tocmai pt a nu te panica.

m-am uitat la pozele lui Gabitzam. Mooaaama, ce scump doarme Andrei cu fundul sus!!
Nu stiu de ce, tot imi vine in cap ca flacaul ei il cheama si David!! Probabil il amestec cu David al Simoneicip.

Cleo si eu am avut aceeasi impresie in legatura cu Andrei al lui Gabitzam....ca il cheama si David.
Poate ca fatzuca lui ne inspira asa.
Oricum, este un scump

Buna dimineata ! Eu ma pregatesc de serviciu. Am obosit...nu mai vreau.
Abia diseara mai intru pe forum.

Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput