Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_sb spune:
Fuga fuga la masa Andreea. O fi foameaaa... Macar mananci ceva normal si poate iti trece.
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
Lorich spune:
Andreap am auzit de poftele astea; o colega de-a mea cica cojea usor varul de pe perete si-l baga in gura. Noroc ca tu zici ca poti sa te abtii. 
Lori
36+
asteptand un bebe Robert
iulia83 spune:
MissParker stii ca vrem poze cu noua coafura, nu???
Cleo si eu faceam la blender laptic cu banana sau capsuna, dar laptic tinut la rece cateva ore bune si cateva cuburi de lapte (lapte pus in congelator in chestia aia de facut gheatza)..si iese un milk-shake de te lingi pe degete (eu cu zahar ca n-am voie miere)
uite ca n-am mai facut de mult..ar trebui sa imi mai fac.
mi_bebelina stai linistita..ce te sperie asa de tare doctorul? eu sunt pe invers...cand ma duc la dr. al naiba daca am tensiune mai mare de 9 cu ceva 10. daca ai liber la plimbarici, fugi ca e frumos afara. azi trag si eu o portie ca am treaba prin oras, dar mai pe seara. sper sa ajung si la dr. si sper
sa ma puna si pe masa de data asta, sa aud si eu chestii legate de col.
elenuca ar fi culmea sa stam in casa dupa ce nastem vreo 3 luni pana la botez...mai ales la caldurile care vor veni. eu una am de gand dupa vreo 2-3 sapt sa chem un preot acasa sa-i citeasca, sau cam asa ceva si apoi o scot..fie ce-o fi! las babismele la o parte.
si vorbind de
si eu am avut niste vise azi noapte
si am intins asa mana sa imi iau sotiorul la zmotocit..dar
tocmai azi noapte n-a fost acasa...unde nu visez eu asta cand e si el acasa??? ca dupa ce se naste bebelina, cred ca mai stam in stare latenta vreo cateva luni bune nene, apoi creste copilul si e rusine..mai ajungem noi sa facem
la pastele cailor 

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by andreap
nu am chef de muncaaaaaaaaaaaaaa
asa ca sa va pove ce pofte m-au apucat acum pe ultima suta de metri:as manca creta,mine de creion..am luat-o razna..normal ca ma abtin..dar ce naiba am?
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
esti criminalaaa

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem

Praise God!!!”
cleo78 spune:
asta cu varul...e logica!!! Varul contine calciu, parca formula era ceva de genul Ca2CO3 cum ar zice elena ceaushescu. Deci varul e bun!!![]()
40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
kitzy spune:
Daniela, Iulia multumim frumos 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
mi_bebelina spune:
La plimbare o sa ma duc doar cu tati.......mi-e frica sa nu ma apuce cine stie ce durere in plina strada sau, mai rau, sa mi se rupa apa. Bine, am luat teama asta de a merge singura pe strada de cand am mai iesit cate putin in perioada cand dr-ul imi zisese sa stau cuminte in pat. Am intrebat de ceiaul de frunze de zmeur....mi-a zis sa beau linistita ca el nu crede in minuni.......dar ca plimbatul stie ca face nasterea mai usoara.
Laura, in legatura cu epidurala....M-a intrebat daca vreau sa fac cezariana sau nasc normal, ca de fapt cezariana se face la recomandarea medicului.....dar daca tin eu neaparat, el imi recomanda. eu i-am zis ca eu vreau normala cu epidurala si mi-a zis ca e discutabila treaba ca daca ma dilat repede.......nu imi mai face. Ca ieri a avut un caz din asta, nu a mai avut timp de epidurala, inn schimb copilul a fost foarte mare, s-a rupt, la cusut nu a avut efect anestezia locala........deci s-a chinuit foarte tare mamica aceea. eu nu si nu ca vreau epidurala si mi-a zis ca ok, vedem atunci pe loc ca nu are cum sa imi promita.Acum eu ce sa inteleg? Mi-a zis sa sun la orice ora pentru orice durere cat de mica...Tu cum te-ai inteles cu dr-ul?
iulia83 spune:
oooooo daaaaaaa, varul e bunnnnn 

merge si lavabilul??? sau ala cu teflon mai nou? pe care scrie ala in reclama incercand sa le explice clientilor din ce e compus si vine celalalt si sterge cu buretele..sanky...s-o vad si p-asta.
plus ca al meu e in nunate de galben soare si portocaliu. e mancabil daca nu e alb? 

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem

Praise God!!!”
andreap spune:
Chiar asa de ..normal..????
sunt dereglata,va zic eu
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
io la plimbare bantui singura de nebuna. Azi am adus de pa piatsa asha:
- 1 kg capsuni
- 1 kg roshii
- 1 kg castraveti
- 2 lamai
- 5 oua
- o piine mare
- o sticla de juma de sirop de mure
- si 1/2 kg de aripioare de pui
Stiu ca sunt nebuna, dar asha am facut toata sarcina. Si nu s-a rupt nicio apa. INCA!!
Pe de alta parte, nu va recomand sa faceti ca mine, eu nu ama vut probleme cu ameteli, sau sa ma simt slabita, etc. Asta e cea mai mare frica la ieshitul pe strada.... sa nu ajungi sa cazi. A, si unele pers. de la sarcina sunt mai instabile: calca usor stramb, ligamentele sunt mai slabe, greutatea mai amre si centrul de greutate mutat - nu mai e la fel.
Greu cu 'ipopotamu'.
Nu mai stiu, cine zicea (chinabulina, cred) ca la nastere vine si National geographic, sa vada o balena nascand un elefantsel. Faina comparatie!!
40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!