Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 10
elenuca spune:
Monik16, nu te mai stresa mami, o sa vezi ca o sa fie bine, trebuie sa ai o gandire pozitiva, daca era ceva iti spunea dr. In plus, e posibil sa se fi vazut acu aiurea la ecograf si tu iti faci griji degeaba. Stiu ca Iosup e destul de meticulous, la mine de exemplu, ecografiile facute de el sunt muuult mai complexe decat cele facute de Dinu. El insista f mult pe masuratori, pe cord, pe Ir-uri, daca ar fi fost ceva iti spunea de la inceput.
Incearca sa ramai calma si sa nu stresezi bebe-ul, uite un pup de incurajare.
Alexutza si My bebelina success azi 

Dordia, la cate zile ai scos bebeul afara la aer? Ma gandesc la povestile de babe ca nu are voie copilul sa iasa afara pana la botez,Doamne ce prostii, eu abia astept sa iasa la aer, treptat , treptat, conteaza enorm sa ia contact cu mediul, in casa e ca sub un glob de sticla.
Mihaser, ce frumos vis, aproape ca nu-ti venea sa te trezesti cred. Eu nu am visat-o pana acum pe bebelina mea, visez tot felul de “ filme “ cu scenariu in toata regula, cu intriga… ce sa mai, imi umbla mintea de numa’ chiar si in somn. A, sa nu mai vorbim de
asta visez cam des… dar avem embargo, las’ ca recuperam noi dupa… sa te tii nene !
Mihaser, ce m-am mai distrat cu babutzele … “sunt invizibila” ha ha ha sau mai rau “poate sunt vampir”…

Real Laura, asteptam rezultatele, ce sa facem, dar parca sis a avut probleme cu streptococul asta. A urmat si tratament si tot nu a trecut?
Simonacip
ce mai face vecina mea?
Fetele am fost ieri la eco la Iosup, frate nu stiu ce a avut ca nu a scos un sunet pe parcursul intregii consultatii, la sfarsit am inceput noi sa-l bombaram cu intrebari. Cert este ca bebelina noastra e bine, Ir-uri au iesit bine, la fel si inimioara, si e o dolofana de 3400 grame … asa a estimat dansul. Mama, pai in 4-5 saptamani cred ca ajungem la peste 4 kg… la sfarsit mi-au urat si el si asistenta cezariana usoara #61514; pesemne stiu ei ce stiu.
Astazi vreau sa merg sa-mi mai iau niste petunii sa pun in jardinière la ferestre si probabil dupa amiaza bag un nani.
Sa bagam un rand de majorette si pentru Cleo 

draga mea, bebelina ta cu personalitate iti transmite pe aceasta cale ca nu e cum vrei tu poti sa te pui in fund si in cap… tot cum o sa vrea ea va fi. Poti sa faci tu bai calde peste bai, sa bei tone de ceaiuri, sa faci maraton sexual sau sa bati toate parcurile… ea o sa apara exact cand o sa te astepti mai putin… hai fruntea sus 
Elenuca
35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Kitzy, o frumusica Diana. Sa creasca mare si sanatoasa!
Citesc din greu... si nu mai ajung sa postez. Dar nu-i nimic.
Am inceput si eu cu bagajul pentru spital (nu mai am rabdare). Macar sa stau linistita dupa ce il termin. Danutz s-a nascut cu 2 saptamani mai devreme. Asa ca nu se stie niciodata...

Cleo!
Si inca o data 

Diana79, alexutza75
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
elenuca spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Bebelina 6 zile am stat in spital, din care 2 la terapie intensiva.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Dianade
Diana ( 24.04.2008 )
Vai ce mamica frumoasa si bebe zambaretz, superbe pozele Diana. Cum a fost recuperarea dupa nastere? Cum s-a adaptat bebe ?
mamica fericitaElenuca
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
mi_bebelina spune:
Tocmai m-am intors de la dr, nu am facut ecografie, doar control pe masa......in sfarsit am liber la plimbari. In schimb, iar am tensiunea mare 15/10, o sa iau tratament. Cum am venit acasa a scazut la 12/7. asa patesc eu cand ma duc la dr. Mi-e teama sa nu ajung la 20 cand o fi sa nasc....Citesc din urma si revin.
elenuca spune:
MissParker, bine v-am regasit
, cum a fost la aniversarea celor 5 ani? a va dea Dumnezau inca cel putin 55 peste astia 5 si sa-i traiti in dragoste, intelegere si armonie, alaturi de bebe iubit.
Eu nu m-am apucat inca de bagaj, sunt o lenesa recunosc, nici garmastan nu mi-am luat, poate saptamana asta sa vedem...
Elenuca
Lizuca
AMR 5 Saptamani !!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by elenuca
MissParker, bine v-am regasit, cum a fost la aniversarea celor 5 ani? a va dea Dumnezau inca cel putin 55 peste astia 5 si sa-i traiti in dragoste, intelegere si armonie, alaturi de bebe iubit.
Eu nu m-am apucat inca de bagaj, sunt o lenesa recunosc, nici garmastan nu mi-am luat, poate saptamana asta sa vedem...
Elenuca35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
AMR 5 Saptamani !!!
welcome bec, elenuco, chiar ma intrebam pe unde esti. Si de DanaM nu stie nimeni nik??
Mai fetelor, am fo la dr de famelie, si m-a linistit (ea are si competenta pediatrica, si o sa inscriu pe bb si la ea, in eventualitatea ca dupa 1 an renunts la Kid Card medicover): cica asha is fetele, mai potoroase, si sa ma bucur de ultimile zile; mi-a zis sa ma duc sa mananc toate capshunile din piatsa, ca dupa aia 1-2 luni
nu recomanda... a, si ca ea recomanda vaccinul Infanrix (cred) care ea il ia cu 250 roni, in farmacie fiind cam 300 roni. Deci sa vaz daca il iau cu cata reducere si prin Medicover. Cica vaccinul asta nu are efecte secundare (imi aduc aminte de frate meu miorlait si cu usoara febra dupa...). A, si cica nu ii place de mine ca sunt fatsa palida si sa iau neaparat Elevit (io il cam vomit...).
A, si am mai descoperit ceva: leac anti constipatie: 1 kil de capsuni cu miere si lapte- la blender.
40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Monik – pai inca nu stiu daca la CMU ca mi-a fost jena sa-l intreb de fata cu asistenta aia… Dar am luni pe 12 din nou programare la CMU la el si il intreb atunci… De ce ti-a spus tie cu cordonul bivascular eu nu stiu nimic si nici nu am auzit…dar cum de nu a vazut pina acum????
Chinabulina – cu tensiunea sunt ok, la limita de sus, dar in limite… Zilele astea cit am stat pea casa a fost chiar normala -12/6, 13/7…cum am inceput sa ma agit, iar mi-a crescut la 14/8, 14/9…dar dr. deocamdata a zis ca e ok sis a continui sa mi-o monitorizez…
Cleo – dar dr. ta chiar nu vrea sa-ti induca nasterea? Te tine asa pe ghimpi…??
Alina_anto – mersi inca o data de inspiratie – luni ma duc la ikea sa iau si eu un sifonier ca al tau – spre sa mai gasesc...
Gata, ma duc sa-l iau pe Stefan de la gradinita – ne auzim miine de dimineata!
Urez vint din pupa pentru barza si tin
pregatita pentru cine se pregateste...!
Gabriela
37+ cu
AMR apx. 2 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
daniela_sb spune:
Cleo, poate mai pozezi si tu burtica mare. Cine stie, i se face pofta bebelinei si vine afara sa o vedem si pe ea la fata.
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
daniela_sb spune:
gabitzam Andrei Stefan
leeloo Stefan David
simonacip David
O conexiune tot exista undeva... Daca e plin de feciori pe aici, ce sa-i faci?
pe totzi.
burtica
andreap spune:
nu am chef de muncaaaaaaaaaaaaaa
asa ca sa va pove ce pofte m-au apucat acum pe ultima suta de metri:as manca creta,mine de creion..am luat-o razna..normal ca ma abtin..dar ce naiba am?
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004

de
Diana ( 24.04.2008 )