Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Off! In fine pot citi iar forumul, de cateva zile nu puteam deschide deloc pagina. Alte pagini web le citeam, dar pe asta ba! Ma pun repede pe citit si mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
Ce sa ma fac numai scap de greata, tot rau imi este sper sa treaca cat mai repede.Pe langa asta ma doare capul si binenteles si eu dorm pe mine
Azi am facut analizele si miercuri plec la buc sa il vedem pe bb "balacila" asa ii zicem noi, il asculta sotul cu urechea si zice ca inoata de acolo si numele balacila .
Cherieactiv iti urez saatate multa si nu te descuraja capul sus, moralul e cu toata treaba.
Le urez si eu fetelor noi venite sanatate si bine au venit.
Si ca si voi si eu am avut problema cu deschiderea paginii, probabil serverul a fost cazut.
Zilele acestea astept sa nasca surioara mea, asteapta o fetita...ah abia astept. poate naste cand merg eu la buc (ea locuieste in buc).hehe ar fi ceva 2 iepuri dintr-o lovitura
SANATATE fetele 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, pe mine nu prea ma mai dor sanii.E ok, adica sunt perioade si perioade, sau cum?

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ramo, eu de exemplu din saptamana a 9a nu m-au mai durut sanii, simteam doar o mica presiune in ei.Acum la 14 sapt chiar nu mai am probleme de niciun fel.Iar greturi am avut puternice pana pe la 12 sapt, iar acum am cand si cand.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gagici.....atentie !!!!!!......am pus poze cu burtica de 14 saptamani, dar trebuie sa va spun ca eu si inainte de sarcina aveam burtica si ca cele 2 poze sunt facute dimineata....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maryb ce burtica frumoasa rasare!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Maryb, frumoasa burtica !
Abia astept sa se vada si la mine, se vede doar seara...cand sunt full de papa.Acum imi sta mancarea in gat, dar tot mi-e foame, o sa pap niste fructe.

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

am adaugat noi burtici in listuta...

exel te rog sa ne spui cand a fost UM pe 29.02.2008 sau pe 01.03.2008 ??? ca 30.02.2008 nu exista ...si DPN este cel corect pe 25.11.2008 ???

miky-ea, geaninagreti sunteti pe listuta.

eleramo, rodicaosoian sunteti si voi pe listuta, dar cand aveti timp sa ne dati si DN si UM ca eu am trecut UM in functie de DPN-ul pe care l-ati dat voi.

maryb sunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu va las acum, ma duc sa pap si apoi sa ma bag in patut.

pupici si o seara frumoasa va doresc.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninagreti spune:

Da am vazut ca sut pe listuta si iti multumesc. Eu acum voi icerca sa ies din moderare, postand cat mai multe mesaje, problema e ca ieri nici eu nu am putut intra,asa ca am ramas putin in urma, iar voi fetelor sunteti atat de rapide.

Mergi la inceput