Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 2

brie spune:
maryb, sa porti hainutele sanatoasa! Si eu mi-am achizitionat cate ceva in we asta si sunt tare mandra de ele.De abia astept sa ma imbrac cu ele.
Da, maine seara le iau si eu, numai ca eu nu am unde sa ma duc deocamdata cu ele.Eu ajung pe 17 mai la medicul meu pt urmatoarea eco si pentru Triplu Test si atunci va vedea el rezultatele si imi va spune ceva de ele.Dar, daca nu te superi si vrei, pot sa compar rezultatele mele cu ale tale si cu ce ti-a zis dr ta ca sa pot sa dorm si eu linistita pana pe 17 mai cand ajung eu in Constanta. 14+

Ramo2007 spune:
buna fetelor,
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!
N-am mai intrat in zilele libere pt ca sotul a pus monopol pe laptop.
Eu dorm pe mine.Ma culc pe la 22, pe la 5-6 ma uit pe pereti si mai adorm la 7:30 si la 8 suna ceasul.La pranz vin de la birou si dorm cate 2 ore.Iau utrogestanul pe gura, pt ca nu-l mai suport sa curga, cred ca si de la el dorm.
Aaaa si mananc mult.Dimineata nu-mi prea vine sa pap.Azi am papat la 9 o punga cu pufuleti, apoi la 10 ciocolata si la 12 cand am venit acasa o salata mare cu un mare sandwich cu diverse chestii.M-am culcat la 13 si m-am trezit la 15:30 si mi-am facut omleta din 3 oua si am papat cu rosii...si parca tot mi-e foameeeeeeee...mai tarziu o sa pap ciorbita si poate si felul 2.
Just si eu tot pe 14 merg sa-l mai vad pe bebe.
Ramo 8+
Puiutul meu scump

mamiseli_11 spune:
Salutare burtici! Greu azi cu mesajele, treaba multa la servici. La noi inca nu se intampla nimic deosebit, sambata mergem la doctor sa vedem bobita. Va pup dulce.
Mihaela 11+

maryb spune:
brie, nu este nici un fel de problema, o sa-ti spun ce mi-a iesit mie si ce o sa-mi zica dr.
maryb 14+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

maryb spune:
aaaaaaa......si am uitat sa spun ca am intrat in trimestrul 2 si in luna a-4-a
maryb 14+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

cherieactiv spune:
fetelor..am intrat doar sa va pup pe toate..sunt ff adormita si abia astept sa ma simt mai bine sa pot citi din urma..eu de ieri seara am intrat in spital de urgenta..am stat cu perfuzii..am facut analizele si ..astept ..sunt ca si drogata..prietenul meu ma tine acuma de spate ca sa pot scrie..nu mai stiu ce sa zic..peste o ora ne intoarcem la spital iar..alta tura de perfuzii:((((..nu stiu ce se intampla...maine trebuia sa iau avionu sa vin in ro..am anulat tot..((((((((((((((
CHERIE
ginger(ve)

brie spune:
maryb, si multumesc frumos!
Aseara 2 intamplari haioase.Soata mea este un mare amator de cola si mereu am avut discutii pe tema asta pt ca eu sunt total impotriva.Nu am cumparat niciodata in casa cola si nici copilul nu bea.
Aseara la meciul de fotbal pe masa era, bineinteles, "sfanta" cola si o sticla de bere desfacute. Mai, fetelor,......stiti ce inseamna efectiv sa baleasca cineva?? Stateam si ma uitam la cele 2 sticle si nu ma mai puteam concentra la nimic, nu mai eram atenta la ce se discuta in jurul meu.Singura mea dorinta era sa pot sa iau macar cate o gura din fiecare.Dar in acelasi timp ratiunea imi spunea "nuuuu, nu pune gura ca nu ti-a placut niciodata nici berea fiind amara, nici cola".
Si cand erau mai atenti la meci....m-am repezit, am luat repede o gura mare de bere, am inghitit lacoma, am mai luat si 2 guri de cola si m-a bufnit rasul, radeam ca fraiera si atunci s-a intors lumea si m-a vazut in flagrant delict!!
Iar a doua intamplare, fetita mea a vrut sa vada bb2 pe siteul babystrology.I l-am pus si a zis "vai mami, dar ce mare s-a facut! E baiat sunt sigura de asta.Mami, lasa asta aprins non stop sa ma uit la el sa nu cumva sa se gatuie cu ata aia si daca vad eu ceva atunci te anunt repede si mergem la doctor"
Am ras de am lesinat, mai ales cat era ea de serioasa si cum punea problema. 14+

alra spune:
mor de greaataaaa si am descoperit ca imi trece cu alune de padure si mi-am uitat casoleta acasa
mai am o ora pana scap de aici.
si eu mi-a luat haine, da e greu cu pantalonii ca daca nu ai burta mare nu ai pe ce sa tii jerseu ala. si oricum acuma vara numa de jerseu pe burta care ajunge pana la sani nu am chef.
in cele din urma mi-am luat o pereche de pantaloni speciali de sarcina dar cu talie reglabila si apoi am gasit la H&M (la sectiunea generale, nu de sarcina) si pantaloni bermuda de in cu siret, fusta scurta de in cu siret, si vreo 2 bluze, toate adunate in pretul la primi pantaloni, hahaha.
fetele cu bebeloi deja existent acasa, cum va descurcati? eu cad pe canapea seara, noroc ca se ocupa tati de madam. oricum in ultimele saptamani saraca numai cere "macale" cand ii e foame, cere "bo_can". astia micii se adapteaza repede
Vacanta cu Laura in Romania

cherieactiv spune:
astia la spital..ma tin intinsa doar la 90 de grade..nu ma lasa sa stau cu capu jos pe perna..si cand inchid ochii, ma tin treaza ..si nimeni nu imi spune nimica..
ginger(ve)

alra spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
astia la spital..ma tin intinsa doar la 90 de grade..nu ma lasa sa stau cu capu jos pe perna..si cand inchid ochii, ma tin treaza ..si nimeni nu imi spune nimica..
ginger(ve)
dar tu ce ai patit de fapt ca nu am prins din urma?
probabil ca ai iesit... iti tin pumnii sa te faci bine. perfuzii si spital nu suna tocmai bine.
Vacanta cu Laura in Romania