Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna seara!

Iata ca revin acum dar tot fara poze. Azi a avut sotul meu liber de la serviciu ca e nu stiu ce sarabtoare si desi eu as fi vrut sa mai fac cate ceva chestiuni prin casa el a avut chef sa facem un tur cu masina prin satucurile din jurul noastru; sunt niste orasele micute si sate extraordinar de frumoase, cochete si ne-am oprit si la vreo 2 castele care ne-au picat in drum, la vreo doua locuri de joaca asa ca am fost iarasi plecati toata ziua. Ne-am oprit intr-un satuc istoric si am mancat la un restaurant cu o terasa surprinzator de draguta de unde cand am plecat proprietarul restaurantului mi-a oferit un trandafir pentru ca eram pentru prima data acolo si ne-a poftit sa revenim daca mai trecem prin zona. Ma pregateam sa refuz dar mi-a zis ca asa procedeaza cu toate femeile care vin pentru prima data la el la restaurant, e obiceiul casei. Asa ca am ajuns acasa seara obositi dar satisfacuti ca am avut o zi frumoasa. Maine ma asteapta bagajele de facut, rufele de spalat, curatenie si taote alea ca poimaine plecam spre Romania. Dar... le-oi face eu si pe-alea. Sper ca maine sa reusesc totusi sa pun ceva poze si sa le pun pe net ca sa va tina de urat cele 10 zile cat eu voi lipsi de pe forum.

Va pup pe toate!!!! Noapte buna!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
24+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Si totusi am incarcat ceva fotografii pe webshots!

Marguta 9+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna mamici

Marguta, felicitari pt bb sanatos, ma bucur ca e in grafic si ca nu sunt probleme. Fotografiile nu am reusit sa le vad, nu stiu de ce nu se incarca dar o sa incerc mai tarziu.

Oana, sa sti ca pana la urma nici eu nu am mai spalat faianta ca au intervenit tot felul de chestii.....dar azi nu mai am scapare. Trebuie sa o spal cu solutie ca daca nu, se depune un strat fin de piatra de la umiditate si nu mai are luciu si in special in zona vanii.....asta asa ca sa sa se vada diferenta si sa trebuiasca sa o spal.

Claudia, asteptam pozele suntem tare curioase......si drum bun spre casa, o sa ne lipsesti........vad ca iar e subiectul in agonie ca mai nou tot pe pagina 3 il gasesc......

Ada 28+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Suntem si noi prin zona.
Claudia drum bun si distractie placuta.
Marguta am vazut pozele f frumoase da pune si ceva poze cu tine.
Ada da e cam liniste pe aici.
Noi ieri am fost dupa amiaza si am luat furtun pt gradina ca sa putem uda iarba sa creasca frumos, oricum sapt asta va fi mai racoare oleaca la noi cam 22 maxima ziceau astia la stiri si s-ar putea si cativa stropi de ploaie. Oricum ieri i-am luat la fata si niste slapisori ca s-a indragostit de slapii mei cu din aia intre deget asa ca am gasit un model de copii tot cu ata din aia intre deget dar care au si un elastic la spate ca sa nu ii piarda is frumosi si vad ca ii plac si ei mult, la casa cand trebuia sa ii scaneze nu a vrut sa ii de ajos asa ca a trebuit sa o ridice Flo sus sa poata scana tanti papucii.
In rest nimic deosebit de la noi, am spalat azi niste rufe si ma bucur ca adie si vantul si se vor usca rapid si frumos. In rest is parca asa lenevici mi-a cam somn si ma chinuie alergia stranut si curge nasul de zici ca is super racita si ma dispera.
Astept ziua de maine cu nerabdare ca merg la dentist in sf.
Mai trec mai tarziu sa vad ce mai ziceti.
Pupici la toate fetele.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna! Am intat sa va salut! E destul de tarziu, am citit msajele voastre, ma bucur ca sunteti bine! Eu sunt foarte obosita,ma duc sa fac un dus si ma bag in pat. Va doresc numai bine!

Marguta 9+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Hop si eu asa mai pe seara.Raspund si eu cum pot ca s-a scris cam mult de la ultima mea postare.
Crengu,ma bucur ca sarcina decurge normal,chiar daca trebuie sa stai mai mult in pat.ca esti cumintica
Marguta,Edy mi se pare cumintel si dulce focMa bucur ca bb din burtica e bine
Ada,cred ca voi merge la eco pestre vreo 2-3 saptamani,de data asta la un ecografist cu mai multa experienta,care e pe placul meu caci pe langa fotografii cu bebe imi si scrie la calculator dimensiuni si alte alea
Claudia,chair daca ma repet mi se pare superfrumos ca iesiti asa mult.Drum bun
Mada,imi imaginez faza cu papuceii la casa
Oana,mai ai si tu putin pana nasti...Ce repede trec saptamanile
Azi am ajuns si noi in saptamana 20.A trecut repede perioada asta.Am burtica mult mai mare decat la Alex.Azi m-a intrebat o tipa daca sigur nu am gemeniIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mi-am amintit ca mai am de scrs cate ceva
Cristina,am vazut pozele.Ai niste copii minunati
Mada,bafta la dentist. sa nu te doara
OnyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc pentru aprecieri . Noaptea asta au dormit amandoi mai bine si pot spune ca sunt fresh, chiar daca sunt treaza de la 6 , amandoi au avut cate o trezire scurta. Chiar burticilor, voua v-a fost dor de perioada asta, cu burtica? Ca mie nu si abia asteptam sa scap de ea. Oare numa mie mi-a displacut sa fiu ?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare dragelor!
noi mai mult stam pe afara, la amiaza cand doarme Dragos fac mancare si ma intind si eu ca mi-e un soooooomn de zile mare, apoi iar iesim! cam asta e programul nostru zilnic!
Cristina nu stiu ce sa zic cu perioada de gravida: Cu Dragos m-am simtit excelent, dar mergeam la scoala (sunt profesoara) si incepusem sa nu ma simt confortabil din punct de vedere estetic, desi nu am pus decat 9,5 kg toata sarcina, ma trezeam greu dimineata, am avut si un examen in perioada aia) si in concluzie eram atat de nerabdatoare sa-l vad, sa-l tin in btare, sa am grija de el...
Acum parca sunt mai fericita, mai relaxata, mai mandra de burtica mea mica, dar tot astept sa nasc si sa-l vad, sa-l tin in brate, sa am grija de el (vb de bebe, ca nu stim inca ce e)
Va pup o zi buna tuturor!

18+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Iertare ca n-am mai revenit cu poze! Chiar n-am avut timp nici sa rasuflu. Azi la pranz avem avionul asa ca acum sunt pe ultimii 10 metri. Am intrat doar sa va pup pe toate si sa va spun ca o sa-mi lipsiti. In Iasi n-o sa avem internet iar cand venim vom avea imediat musafiri caci la noi sunt sarbatorile orasului in week-endul 24-25 si deci ne vin prietenii din Olanda si Germania deci abia peste vreo doua saptamani de acum incolo o sa reusesc sa revin pe la voi. Sper ca totul sa fie bine cu zborul si co tot stressul acestei mini-vacante. Gata, fug sa termin de aranjat ce mai am.

Pupici inca o data tuturor, fara exceptie!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
24+
iata minunea 2

Mergi la inceput