**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
kid spune:
An@ Multumim. Eu i-am mai dat juniorului capsuni cu iaurt, asta dupa ce mancase din greseala un iaurt cu capsuni, daca am vazut ca nu e alergic, i-am dat chiar daca nu are 1 an implinit.
Bucati mari inca nu ii dau, mi-e frica sa nu se innece si nu i-am dat de foarte multe ori pentru ca mi se par lipsite de gust capsunile de acum.
Madi Multumim.
doxinu Dr de la spital nu mi-a spus nimic ieri daca trebuie sa stam in casa sau putem sa iesim afara. Am incercat sa o sun pe dr juniorului, dar nu raspunde la tel, de asta va intrebam pe voi, eu nu stiu care varianta e mai buna.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
vas spune:
AM revenit pe plantatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce greu a fost fara voi, mi se parea ca se intampla cate ceva si nu sunt la curent!!!!!
a trecut sI Nunta programata din familie , printesa mea a fost o cumintica si jumatate, vedeta nuntii, mai ceva ca mireasa!
O sa pun zilele niste poze sa ma laud!
In rest suntem bine, iar din noaptea nuntii cand am lasat-o cu cineva acasa si nu am mai fost sa-i dau titi nu se mai trezeste noaptea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E cel mai minunat lucur sa dormi de la 22.30 la 7.00 fara intreruperi!!!!!!!!!!
Eu sunt racita de nu am voce deloc dar vad ca Eliza mea e mai calita decat mine, ca nu are nici o treaba.
Hai ca mai revin , ma duc sa o culc si ma apuc de pus pozici!
V-am pupat!!!!!!!!!
LA MULTI ANI LA TOTI CAPSUNICII, CAPSUNELELE SI MAMICILE LOR!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
tudorcatalin spune:
nici eu nu stiu sa ajung pe insula.si eu ma gandeam la traversarea cu vaporasul,cred ca altfel nu ai cum sa ajungi.:(((((((((
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
DidiAlex spune:
La Multi Ani
Motannel pt Teodora Elena
Corap pentru Anais
Sadicutza pentru Teodora
Carstea pentru Rares
Theolumi pentru baby boy
DidiAlex spune:
La multi ani, Florentina !
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si
sa-ti implinesti toate visele !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Madi spune:
Didi ce iti mai face puiul?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
Se vorbea la un moment dat de dat bucatele vs pasat... eu doar carnea i-o mai pasez, in rest mananca maruntit cu furculita, musca singura din paine, biscuiti, banana (altfel nici nu mananca banana, daca nu-i dau sa muste ea), castravete (aici am avut stres mare, ca musca bucati mari si i le tot scoteam din gura, dar nu s-a inecat pana acum). Orezul cu lapte/pilaful il mananca asa cum e, legumele in ciorba le toc marunt, dar tot bucatele si nu mai blenduiesc inainte de a-i da sa manance.
Si Ana isi facea greata la inceput cand dadea de bucatele, dar cred ca a ajutat-o faptul ca i-am dat in mana diverse (chiar si felii de rosii sau frunze de ceapa), si s-a obisnuit.
Iar de curand am descoperit ca ii place mai mult iaurtul cu paine decat gol sau cu cereale. Cu fructe in el nu-i place.
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Madi
Didi ce iti mai face puiul?
cam prost. totusi nu foarte rau.Multzam de intrebare
Irinelul am facut testul pe care mi l-ai scris si e bine. pielea arata bine. nu a mai scazut din greutate, numai ca nici capul nu si-l poate tine, il lasa la podea. E cam terminat Aschiutza!
Nu stiu ce mancare sa ii mai dau, ieri parca era mai binisor, azi s-a trezit la 9,30 si R a ajuns la gradi la 10, si iar au revenit scaunele deja: 4 la numar pana la pranz.
Magendarmgrippe cred ca e stomac flu cunoscut la N americani, nu exista vaccin.
Cristinamaria, avand in vedere ca ati schimbat mediu cred ca poti sa pui starea micutzului si pe innadaptarea la mediu. lasa-i timp sa se reacomodeze.
mie mi-a trebuit o noua experieta cu bb2 si mesajele ellei sa imi dau seama ca ei is micutzi si nu-s chiar asa de eligibili cum ii credem noi.
Kid, 39,2 e o temperatura controlabila. Nu inteleg de ce au bagat asa de multe medicamente in el, mai ales novocalmin. Nu vreau sa te tzacan si io la cap, dar, bebelusi fac frecvent febra, pt ca asta e adaptarea lor la mediu.
Febra, atata timp cat o tii sub control, adika sub 40, e okei.
Nnu stiu cum sa scriu, ca nu as vrea sa imi tocesc degetele, si, sa dau in partea adversa. E ca la un joc. Daca nu lasi si intervii mereu la o persoana care joaca acel joc, el nu va reusi sa treaca la nivelul urmator, de evolutie.
iti zic asta ca lucrurile se vor amplifica la maximun cand va avea loc trecerea in comunitate.
Scoate-l afara. ca sa iti raspund la intrebare.
uneori, e bine sa spunem lucrurile pe lume. Asa cum am citit aici. nu e buna braza topita, nu e buna margarina. Explicatia?!
Cand spuneam asta, mai ales in calitatea noastra de parintzi, la unii se produce un blocaj. Io cu Robert sunt in faza lu De ce?. oricum mereu mi-a batut gura pt ca nicioadata nu mi-au placut afirmatiile: tu esti mik, nu stii nimik.
Io stiam ca braza topita sau margarina is prelucrate la temperaturi ff mari si, la prima, isi pierde calitatea ei de branza, adika nu o mai dau pt calciu care il contine o branza. asa cum o bucata de zahar la un copil mik nu are nici o valoare nutritiva. nici la adult, dar noi il consuman pt savoare.
Tocmai de asta, scriam mai demult ca voi inca mai aveti posibilitatea sa introduceti la copii branza de vaca, asa cum o facea bunica lu Paflo, din lapte acru.In De nu exista, sau daca exista io nu l-am gasit. Dar am gasit iartul Landliebe, car-i fix laptele acru de la bunica.
Uneori e prea mult zel in a folosi tehnnologia: lapte UHT [care de fapt inseamna ultra-heat treatment both abbreviated UHT)] sau pastilel e de calciu si, se pierd multe lucruri bune, cum zicea de altfel Chris.
In fine, cand e vorba de copii, toate aspectele sunt tratate precum mersul pe sarma.
am plecat, ca nu cred ca vreti sa stiti cum e la mine acasa
doxinu spune:
KID IO ZIC SA SCOTI AFARA JUNIORUL CACI DACA NU TREBUIA SCOS TE AVERTIZAU EI.UITE AM SUNAT LA DR LUI STEFAN SI AM INTREBAT-O SI EA ZICE CA NU ARE NIMIK DACA NU ARE MUCI SA STEA CU GURA DESCHISA,SA RESPIRE PE GURITA.eA A ZIS CA IL POTI SCOATE LINISTITA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ali24 spune:
La Multi Ani
Motannel pt Teodora Elena
Corap pentru Anais
Sadicutza pentru Teodora
Carstea pentru Rares
Theolumi pentru baby boy
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)