**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by An@

Graviduta, si eu i-am facut sos asa dar cu carne de pui (de fapt eu fac ff des si pt noi, doar ca mai pun ciuperci cand mancam doar noi) si intr-adevar e ff gustoasa mancarea, Ana mea mananca de rupe. Uite a nu mai tin minte daca ai scris, dar eu ii pun si un catel de usturoi taiat, dar la final, dupa ce sting focul.

Da, i-am pus si eu 2 catei, dar in timpul fierberii, m-am gandit sa nu-i cauzeze la stomac daca ii pun la sfarsit. Dar Anei nu-i dai ciuperci?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

7 mai, 2007

Startul l-a dat cu noaptea in cap Teodora de Motannel:

"mottanel a nascut o pe teodora la 4 30, apgar 9,2860g,48 cm.travaliu scurt, nastere usoara,ceea ce va doresc si voua.sot de motannel"
LA MULTI ANI, Teodora Elena!!!!!!

"sadicutza a nascut
la ora 23:10
o fetitza de 3,150 kg
nastere normala
copila a luat nota 9
lungimea nu o shtiu...
si seamana cu tacsu ... oricare ar fi ala... adika io"

LA MULTI ANI, Teodora!!

"Corap a nascut-o luni 7.04 pe Anais pe la ora 13.36 parca.
Nastere normala, usoara si rapida.
Anais s-a nascut cu 4200g si 54 cm, un pic mai micuta decat frate-sau."

LA MULTI ANI, Anais!!

Nu gasesc mesajul despre nasterea lui Rares de Carstea?

LA MULTI ANI, Rares!! Sa cresti mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Graviduta, stiam ca ciuperci nu se dau inainte de 1 an... asa o fi? tu i-ai dat?
Sotul aseara era sa-i indese o capsuna in gura si am tipat la el ca nu inainte de 1 an!!!. La care el:"pai, ce mai conteaza 2 sapt?". Asa ca va intreb: a dat cineva capsuni la cupil??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Teodora Elena

Anais

Teodora

Rares

Florentina Roman

Graviduta asa ii fac si eu Anei pastele, cu sosul de care spui tu, mai putin usturoiul. Eu il amestec cu paste in forma de steluta, asa ca nu mai trebuie sa mixez.

Kid multa sanatate puiutului.

Vazut cretulin de Doxinu!

Mi-e dor de alt cretulin de Andrada! Mai arata-ne poze cu Antonio, te rog!

Am si eu o rugaminte, cine a facut ostropel sa mai scrie o data reteta, va rog!

Mami de Ana mie mi-e teama sa ii dau capsune, chiar daca Ana are un an, dar noi avem amandoi fond alergic, asa ca am zis sa mai astept.

Mica mai stii ceva de Soniuta si Oana?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by An@

Nu gasesc mesajul despre nasterea lui Rares de Carstea?

LA MULTI ANI, Rares!! Sa cresti mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!

"buna!am nascut pe 7 mai un baietel superb de 3920g .n-o sa va mint sa va spun ca a fost usor.dar a trecut totul in momentul in care l-am luat in brate
problemele mele au aparut dupa 40 de ore dela nastere cand ui bebe i s-a pus diagnosticul pneumonie si infectie neo-natala iar dupa alte 2 zile de chin s-a ivit o complicatie la un testicul.Am plecat din elias si acum suntem la budimex.unde cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ne facem bine.Azi l-au scos de pe ventilatie si acum incepe sa respire singurel.suntem pe antibiotic de 5 zile iar tratamentul dureaza 14 zile.
v-am povestit pe scurt cosmarul prin care trecem pt ca avem nevoie de toate gandurile voastre bune."

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by An@

Graviduta, stiam ca ciuperci nu se dau inainte de 1 an... asa o fi? tu i-ai dat?
Sotul aseara era sa-i indese o capsuna in gura si am tipat la el ca nu inainte de 1 an!!!. La care el:"pai, ce mai conteaza 2 sapt?". Asa ca va intreb: a dat cineva capsuni la cupil??

Da, io i-am dat ciuperci pe la 9 luni, ca mi-a zis pediatra ca e ok si pot sa-i fac si ciulama. Dar, cum mie nu-mi place ciulamaua, nu i-am facut nici ei. Ca oricum se mananca cu mamaliga si Marei nu-i place. Nu i-am dat multe, i le-am fiert la abur. Dar cred ca in curand o sa-i fac cateva la cuptor, ca alea imi plac si mie de mor. Capsune nu i-am dat, dar Mara are doar 10 luni. In schimb i-am dat zmeura, care am inteles ca intra in aceeasi categorie, si n-a patit nimic. Dumnezeu cu mila.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Acum un an la 11 :45 s-a nascut puiul meu scump.Nici nu stiam ce ma asteapta:cate nopti nedormite, griji si bucurii neinchipuite.
Uram si noi La multi ani Teodorei de Motannel.

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Kid mi s-a pus in ghem in stomac cand am vazut mesajul scris acum un an .Eram cu Rares in spital si treceam prin cel mai urat cosmar.
Uitasem ca scrisesem ca eram intre drumuri(budimex-casa)
Motannel de ce nu mai scrii?

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

kID asa a zos dr sa stati in casa?Mie dr mi-a zis sa-l scot si sa-i fac baita chiar daca este bolnavior.Aerul ii face bine mai ales ca azi nu e vant sau cel putin la noi nu e

Madi

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna mamicilor!

In leg cu intalnirea: cum se ajunge? Putem veni direct cu masina sau tb luat vaporasul?

Mergi la inceput