**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani!!! Florentina Roman Sanatate si tot ce iti doresti!!!

La multi ani pentru capsuneii si capsunelele care implinesc astazi un anisor, sa fie sanatosi, cuminti si norocosi!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multi ani traiasca!
Multi ani traiasca!
Laaaaaaa muuulllti aaaannniiii!!!!
Cine? Capshunelele sa traiasca!
LA MULTI ANI!!!!!

ASTAZI, MINUNEA NOASTRA, TEODORA ELENA, IMPLINESTE UN ANISOR! NICI NU STIU CAND A TRECUT TIMPUL! URAM TUTUROR CAPSHUNEILOR MULTA SANATATE, IMPLINIRI SI SATISFACTII SI NICI UN NOR SA NU UMBREASCA SENINUL VIETII LOR!!!!!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

La Multi Ani capsunicilor care implinesc astazi un an

Motannel pentru Teodora Elena

Corap pentru Anais

Sadicutza pentru Teodora

Carstea pentru Rares

Theolumi pentru baby boy

Magda mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Am uitat ceva,La Multi Ani Florentina Roman

Doxinu,am vazut pozele,frumos baiat ai,asa cretulin

Kid,sanatate multa,imi pare rau ca sunteti iar bolnavioari

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc frumos, Sobi. Chiar nu gasisem nimic despre ea. Mi-a fost recomandata de o colega de birou care a avut mari probleme cu fetita ei (otite). O sa mergem azi.

Legat de mancare, eu i-am facut aseara Marei pt pranzul de azi un fel de sos bolonez (doar ca n-am adaugat sare si mirodenii). Am ras 2 morcovi de-astia noi, ca mi se par mai dulci, o telina medie, am tocat 1/2 de ceapa medie si le-am calit un pic cu putin ulei si apa. Am taiat marunt carnea de manzat (era prea putina si n-aveam cum sa o toc; de altfel, nici nu as fi avut cu ce), am pus-o peste legume si am mai adaugat apa. Am lasat vreo 30 de minute, tot adaugand apa daca scadea prea mult. Apoi am dat prin razatoare vreo 5-6 rosii medii si am tocat 2 catei de usturoi. Le-am adaugat si pe astea in olita si am lasat sa fiarba cam o ora, tot adaugand cate un pic de apa ca sa nu scada prea mult. Apoi am stis, am acoperit olita cu un capac si le-am lasat pana dimineata pe aragaz sa se patrunda gusturile. De dimineata am fiert cateva spaghete integrale si le-am dat prin blender impreuna cu sosul. Sper sa-i placa. Mirosea f bine si avea gust bun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI CAPSUNICILOR CARE AZI FAC UN ANISOR!!!!!

Motannel pentru Teodora Elena

Corap pentru Anais

Sadicutza pentru Teodora

Carstea pentru Rares

Kid multa sanatate!A racit?sau de ce a facut febra?

Tudorcatalin ,multumim ca te-ai uitat la pozele noastre!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Magda, doxinu Multumim
La spital mi-a spus ca are rosu in gat si de la asta a facut febra. M-am bucurat foarte mult ca nu are nimic la plamani si nici mucisori. Azi i-a scazut temperatura, dimineata avea 37.1. Oricum, tratamentul il continuam 5 zile, bine macar ca am scapat (deocamdata) de antibiotic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Tot eu, cu o intrebare: cand o sa pot sa scot juniorul la plimbare?
Are tratament pana duminica, oare pot sa il iau la botez cu noi sau ar fi mai indicat sa ii gasesc bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Graviduta, si eu i-am facut sos asa dar cu carne de pui (de fapt eu fac ff des si pt noi, doar ca mai pun ciuperci cand mancam doar noi) si intr-adevar e ff gustoasa mancarea, Ana mea mananca de rupe. Uite a nu mai tin minte daca ai scris, dar eu ii pun si un catel de usturoi taiat, dar la final, dupa ce sting focul.

Vreau sa-i fac si cu branza cum a facut Pepsi, dar ce branza sa folosesc oare???? Pepsi, tu ce branza ai folosit?Cred a trebuie sa caut de vaci si proaspata.

Kid, sanatate multa la puiut!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

La multi ani pt toti capsuneii care au implinit 1 an! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Multumesc din suflet pt urari! Ieri am facut 1 anisor si tot ieri am facut si primii pasi singur in chiote de bucurie! Sambata avem petrecerea pt mot si sper sa iasa bine.

Eu nu sunt activa la scris dar citesc zilnic postarile voastre de unde invat atatea... !!!! Sunteti f. pretioase!

O sa incercam si noi sa ajungem duminica la petrecere, sper sa ne primiti si pe noi chiar daca nu ne cunoastem nici macar virtual!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput