**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna seara..
multumim tuturor care ne-ati urat la multi ani, nici nu stiu cand a trecut timpul si a facut un anisor...cat de curand promit sa pun si poze de la serbare...i-am rupt si turta, ma rog, nu stiu ce semnificatie are, dar am facut-o si pe asta...Ilincuta a ales de pe tava bani, bani si o iconita...ce inseamna nu stiu, nici nu ma prea intereseaza important e sa fie ea sanatoasa, sa creasca frumos, sa fie fericita si sa aiba un strop (mai mare) de noroc...stau si ma uit la ea si nu-mi vine sa cred cat a crescut, ce micuta era cand am adus-o, greutatile prin care am trecut cand nu manca, cand a facut prima oaqra febra, cand i-au iesit primii dintisori, apropo, avem deja 4 pe care ii arata la toata lumea...sa speram ca anul care incepe pt ea va fi mai bun si la urmatoarea aniversare sa sufle singurica in lumanarele...
un scurt mesak pt ManucC: ma bucur tare mult va ai scris, Ilincuta mea a fost vecina de patut cu Maria ta, m-am bucurat ca am vazut poze cu ea, chiar mi-era dor sa vad cat a crescut..La multi ani si pt ea, e o dulcica cu obrajorii ei bucalati - pune poze mai noi...
incerc sa pun cateva poze...pa

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

eu sunt de acord cu locatia herastrau; si cu ora vom veni cand votati voi; oricum are tabieturile lui si daca e obosit il vom culca in carucior acolo.
Si avand in vedere ca e o intalnire de pici, nu cred ca respecte cineva ora cu strictete
M-ma uitat pe forecast si nu va fi vreme foarte buna, adica se anunta si ploaie; in schimb, weekendul celalalt vor fi 28 grade!
Noi avem tricoul cu capsunica si e super frumos.

Didi, multa sanatate la voinic.

Gravi, ati fost la dr? cum e?

Mihamora, imi plac sandalutele piticului; foarte bune mai ales ca nu se va juli la degete; caut si eu ceva in genul asta, ca n-avem decat 1 singura pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, sa ne spui cum a fost la medic si cum se simte vrabioara.

Razvan si-a mai revenit. Inca e in antrenamente pentru vocalizele de odinioara. Incercam sa il facem sa nu mai tipe sau sa vorbeasca tare, sa-si protejeze vocea pana isi revine complet, dar e foarte greuuu.

Eu o sa lucrez pe 11 mai, deci nici o sansa sa vin cu piticul pentru ca va fi la bunica. In cel mai bun caz as putea ajunge singura, daca termin pana in 15. Oricum jobul meu e aproape de herastrau. Ma supun majoritatii in ceea ce priveste ora.

A, am vazut si eu sandalutele frumoase de la ecco. Am vazut unele dragute in we de la killtec. Sunt ok? Ati cumparat pentru bebei incaltaminte de la ei?

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

am pus cateva poze de la ziua Ilincutei, cine vrea sa ne vada...
voi aveti deja tricoul? eu nu am primit nici macar instiintarea de la posta...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Gata, am mai apucat sa citesc si un pic din urma.

pepsi Felicitari pentru mers, ghidusii si papa la David! Si voua va dorim multa energie sa le faceti pe toate!

ali24, doctorul nu a zis de la ce ar putea fi?

Din experienta noastra cu dermatita de contact stim ca bubitele trec intr-o saptamana de tratament cu crema. Multa sanatate!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare mamicute!
Ce mai fac puii vostri?Al meu asteapta dintisorul no.7 si se face pe zi ce trece mai nebunatic.Are accese de furie si pe urma il apuca rasul.Nici nu stiu cum sa reactionez.Invata acum ce inseamna NU si pune buzita sa planga atunci cand ma prefac ca plang.Tuseste la comanda sa te imite, face cu manuta si aplauda.Creste!
Sunt capsunei care au un singur somn pe zi ?Eu ma gandesc sa-i schimb un pic programul si sa-i elimin somnul de dupa-amiaza care nu dureaza mai mult de o jumatate de ora(il culc leganat pe perna)
De doua zile incerc sa-l tin treaz mai mult si adoarme mult mai repede si il pun in patut inainte de a adormi de tot .Pentru noi e o mare realizare.
Noi ne-am petrecut sfarsitul de saptamana si azi in aer liber.
INTREBARE[/b]:Rares face de o saptamana kk nisipos.Nu pot sa-l sterg cu servetelele trebuie bagat la dus obligatoriu.M-am gandit ca e de la carnea de miel singura introdusa nou dar nu i-am mai dat sitotusi face tot asa.[b]Ceva idei?
Multumesc pt raspunsurile legate de crema.
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Gravi,Pepsi, Teodoral merci mult de raspunsuri. Deci Isa e in standarde .Gravi, pana la urma Mara adoarme in brate? Si Isa face exact asa cum povestea Teodoral, are o energie fenomenala, si e tare incapatanata si cu personalitate. ii e somn de nu mai poate dar ea se incapataneaza sa stea in picioare si sa arunce cu tot ce ii pica in mana si sa se plimba prin patut. si noi avem o steluta care proiecteaza imagini dar nu ii acorda un mare interes, e mai interesant sa stea in picioare , o mai pun culcata dar in general imediat se intoarce si se ridica in picioare. Pepsifelicitari pt progresele lui David, e un scump. Cum i-ai facut macaroanele cu branza? branza calcica? ai mixat macaroanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ramona7 mersi mult.doctorita m a intrebat daca am ceva flori in curte care au inflorit acum.dar i am spus ca nu si ca am fost la padure.si a zis ca e posibil sa fie de acolo.dar nu mi a dat un raspuns prea clar.si acum imi dau seama ca la vecina mea in curte au inflorit niste bujuri fiindca chiar azi dim ii spuneam ce frumosi sunt si ne desparte doar un gard.dar ma gandesc ca ar putea fi totusi de la padure fiindca s a frecat mult la ochi cand am fost acolo dar eu ma gandeam ca e din cauza conjunctivitei...cine stieeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................sper sa ii treaca cat mai repede si sa nu fie de la ceva ce ar putea sa faca prea des.

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Din pacate, noi nu mai putem ajunge la intalnire, duminica la ora 13 e botezul baietelului nasilor juniorului si nu putem lipsi. Nici noi nu am primit inca tricoul, asteptam.

Multa sanatate la capsunelele bolnavioare.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!!
La multi ani cu intaziere pt : Cezar de Tincutza, Maria de Mamibiutza , Maria Cristina de MAnuC1010 , Florin de Iuliabraila, David de Amely , Ilinca de Maricutz!!!
si...
LA MULTI ANI pt : Paul de Dideip , Cezar de Lauracatu , Antonia de Ionice si Alex de Chowpersa

Noi ne-am intors din vacanta! A fost tare bine! Piciul s-a comportat rezonabil in avion caci asta era marele meu stes
Din pacate de Duminica imi face diaree si febra! Pediatra zice ca e ROTAVIRUS ! Sper sa fie bine cat mai repede!!!
Pepsi ce stii de vaccinul pt ROTAVIRUS??? Cica e destul de controversat! Voi aveti pe acolo mai multe informatii!

Cat priveste intalnirea.... noi ori venim doar un pic la 3 ori ajungem pe la 6!! Rares doarme de la 3 pana pe la 5.30 -6!!! Cum sa facem?? inca asteptam tricoul!!

Si era sa uit... La multi ani LIVIANA! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput