Intoarcerea optimistelor
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Daca ma primiti, vin si eu cu o oaresce doza de optimism ; uneori mai mare, alteori mai mica, dar incerc sa gandesc pozitiv. Ma ghidez dupa ideea ca gandirea pozitiva n-are cum sa atraga lucruri pozitive sa se intample (probata aceasta teorie de mai multe ori), in timp ce gandirea negativa atrage numai nenorociri. Asa ca o trag pe plus ori de cate ori pot!! I never fake ... sarcasm |
Bun venit ! Subscriu .Gandirae pozitiva aduce dupa sine realizarea dorintelor ...raul atrage raul asa ca hai sa fim OPTIMISTE
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
MadameBovary spune:
Inseamna ca o sa fiu si eu trecuta la condicuta pe prima pagina, sa fiu si eu optimista de prima mana? Eu vorbesc de optimism... da' acum fix o luna m-a lovit o depresie de nu imi venea sa ma mai scol din pat dimineata, asa chef de viata aveam . Dar pana la urma "m-am vindecat". Am observat ca atunci cand iti merge bine iti vine mult mai usor sa gandesti pozitiv despre mai multe lucruri... cand esti trist/deprimat/melancolic, parca iti vine mult mai greu sa mai privesti ceva pozitiv. Ca sa nu mai zic ca atunci cand esti sad and blue, parca toate se intorc impotriva ta de tot si nimic nu iti mai iese. Sau poate asa le vedem cand suntem deprimati...
I never fake ... sarcasm
daniela_daneza spune:
Eu cred ca este firesc sa ai si momente in care esti deprimat ...important este sa vezi partea buna , sa te gandesti ca ceva bun o sa se intample si ca vb . proverbului " tot raul spre bine " ...si ca trebuie ca in tine insuti sa gasesti resursele de optimism , de rabdare ....
O duminica plakuta !
Dany
daniela_daneza spune:
Corina, am citit la subiectul Soniei si am vazut ca esti in 37 saptamani si o sa ai fetita !Sarcina usoara !
Dany
serbanica spune:
Buna fetelor!Mai primiti o optimista si o mama de baiat de 3 luni.La mine in casa cind lipsesc se spune ca lipseste soarele,eu le aduc zimbetul ca pt mine nu exista nu pot ci nu vreau.Deci ma primiti?
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui serbanica Buna fetelor!Mai primiti o optimista si o mama de baiat de 3 luni.La mine in casa cind lipsesc se spune ca lipseste soarele,eu le aduc zimbetul ca pt mine nu exista nu pot ci nu vreau.Deci ma primiti? |
IACA -TE SI AICI ! Bun venit si sper sa aduci mult optimism !
Dany
serbanica spune:
Neata ma prezint la apelmai ales ca azi de diminaeata am inteles ce inseamna sa fi optimista.Mie luna aceasta nu mi-a venit asa ca am crezut ca sunt dar tot eu am zis ca o sa fie bine mai ales ca nu vroiam sa fac avort dar uite a venit .Asa ca
Va pup pe toate!
MadameBovary spune:
Hai, poate ne mai animam si noi aici un pic, sa ne mai servim cate o doza de optimism zilnic, ca nu ne strica deloc! Pe mine ma doboara vremea asta din ultimele zile, cu atata umezeala si frig... ba aseara s-a lasat si o mama de ceata de de-abia vedeai in fata ta la cativa metri! Brrrr!! Nu imi place DELOC! Prefer sa ninga... sa ninga frumos si linistit, cu fulgi mari si sa nu bata deloc vantul...
Serbanica, bine ai venit si felicitari pentru baietel!! Foarte frumoasa descrierea pe care ti-o fac cei din familie!
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
Hai ca dau o sa ne mai inveselim putin si la cafea merge si o birfa mica!Haideti fetelor!
MadameBovary spune:
Eu vin la barfa, nu e nevoie sa ma chemati de 2 ori . Si imi aduc singura si ceaiul (sau, la nevoie, la o barfa MARE, cola) si sunt gata de actiune . Despre ce vreti sa vorbim? De Craciun, de iubiti/soti, de ce ne enerveaza, de ce ne distreaza? Ca subiecte-s multe rau!!
I never fake ... sarcasm