Intoarcerea optimistelor
Raspunsuri - Pagina 8
serbanica spune:
Fetelor nu ii asa ca parca spiritul sarbatorilor de iarna a cam trecut?Parca in ani trecuti era altfel asteptai cu alte sentimete si cu alte tariri,acum cumparaturi si cumparaturi ca nu te potio bucura de Craciun.Voi ce faceti sa pastarti spiritul Craciunului?
MadameBovary spune:
Pe mine ma apuca brusc, mai devreme sau mai tarziu, mai pregnant sau mai soft . Anul trecut eram innebunita dupa Craciun, am bagat colinde de pe 1 decembrie, eram tare extaziata. Imi doream brad, beteala, globuri si multe cadouri. Anul asta sunt mai potolita, dar sunt sanse sa ma apuce bucuria pana-n Craciun. Pe mine brazii si luminile din oras ma fac sa devin mai dornica de sarbatoare...
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
Adevarul e ca parca nu mai e ca pe vremuri dar eu tot incerc sa le insuflu lui ai mei.Imi decorez toata casa inclusiv patura de pe pat are imprimeu cu Craciunul,de colinde ce sa spun cinta in toata casa de parca ar fi concert.Acum e si mai bine ca mai am un pui si cu el parca e altfel.
MadameBovary spune:
Fetele, voiam sa va intreb ceva la inceput, pe urma am uitat, acum mi-am amintit asa ca va intreb ca sa nu mai uit inca o data : credeti in legea atractiei, the secret (documentarul) etc? Credeti in teoria asta, ati aplicat-o pe partea optimista sau in general in viata?
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
La multi ani pt toti NIcolae si Nicoleta!Sa aveti un sf de saptamina plin de cadouri!
MadameBovary spune:
Serbanica, The Secret este un documentat despre legea atractiei si cum functioneaza ea - se bazeaza in principiu pe faptul ca, daca iti doresti foarte mult un lucru, el de indeplineste, iar documentarul vorbeste despre diferite feluri in care poti obtine tot ceea ce vrei in viata. E foarte bun, iti cam schimba perspectiva asupra vietii...
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
Ma ajungem pe ultima pagina,asata nu e atitudine de optimiste.
Madam legea atractiei se pune tot timpul in viata de zi cu zi dar nu la toata lumea sunt muti care ramin cu dorinta.Eu daca imi pun ceva in gind sau daca doresc ceva fac tot posiblul sa se indeplineasca.
MadameBovary spune:
Pai asta era si ideea intrebarii mele : daca voua vi s-a intamplat sa vi se indeplineasca ceea ce v-ati dorit. Mereu, ocazional sau niciodata.
Pentru ca uite, nu doar eu, ci si o prietena de-a mea mergem pe ideea asta a atragerii lucrurilor pe care le dorim printr-o gandire puternica indreptata in directia aia si, vorbind in nume personal, mie mi s-a indeplinit in proportie de 98% ceea ce am vrut. O sa urmeze niste hopuri mai grele - examenul auto, angajare etc - si sunt curioasa daca functioneaza si pe planul asta, pentru ca eu n-am incercat decat pe partea sentimentala deocamdata ... si voiam sa aud si din experientele voastre cum a fost si cum a functionat (daca a functionat).
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
Madam la examenul auto mla mine e o problema ca nu imi place sa conduc si m-m trezit cu scoala platita asa ca am dat de 3 ori am picat o data la sala si o data la traseu.D-nl politist mi-a zis ca stiu sa conduc dar nu vreau si eu i-am raspuns ca azi nu merit carnetul si nu mi l-a dat dar a3 oara tot cu el am picat la traseu si mi-a zis ca azi o sa il iau,m-a pus sa fac si parcare vagon si traseu mult si l-am luat.Dar cu restul examenelor merge daca iti place si iti doresti ai sa vezi ca reusesti.Na ca am facut si rima