Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ereena spune:
am vazut poze noi cu Thea. mamicule, ai o minunatie de copil , numa' zambet :-) imi place caruciorul tare mult,dat te rog intoarce poza sa il vad mai bine, e tare vesel.
Irina de
Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ereena spune:
grati, pupam pe tudoras mic, sper sa nu fie nimic
Irina de
Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ereena multumi, multumim. AM rotit carutul aici. E cel de care spusese gratiela ca l-a luat de al baby expo si a fost f incantata de el. Repede mi l-am comandat de pe net si imi place f mult ca asa de usor si se manevreaza f fain. Pun fata in el, ii pun centurile si cobor/urc cu el in brate toate cele 4 etaje ale mele
Abia astept sa sara muschii si pe mine (sau de pe mine?).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Ereena spune:
:-))) si pt ce mai vrei electro? :-)))
la mine se contorizeaza altfel 7,5 kg copchilu', 11 kg caruciorul, vreo 2 kg gentuta cu de toate ,urcat coborat 2 etaje,plus mami 80 si nu mai spunem cate kg:-)))) nu vreau electro , vreau sa ma relaxez la o impachetare cu cioco:-))) si de ce nu sa mai si pap putina
Irina de
Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Aoleoo...chiar ca ai cateva kg de carat! La impachetarile cu cioco se dau si ceva chestii jos sau doar relaxeaza?
Carutul meu are 5,6kg + 6,120kg de Thea + ~2kg geanta (atarnata tot de carut)...= ~14kg moama ce fortoasa sunt!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
hello hello
noi avem o zi fff maraita, bitzi plange de dimineata, cum o las jos din brate cum incepe circul .. imi vine sa fug de acasa .. dcul merge prost .. soACRA m-a enervat ca a pus cartof in chiftele sa si le mamance ea. nu i-am spus nimik ... nu aveam chef de cearta.
mari ce falcute a dobandit pitika ta! e frumoasa foc! si rochia a superrrr! s-o porti sanatoasa!
ereena ce buflei e mateiu! e frumos grasutu lui mami!
gratiela tin pumnii sa fie totul bine cu tudorashu!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Aoleoo...chiar ca ai cateva kg de carat! La impachetarile cu cioco se dau si ceva chestii jos sau doar relaxeaza?
Carutul meu are 5,6kg + 6,120kg de Thea+ ~2kg geanta (atarnata tot de carut)...= ~14kg moama ce fortoasa sunt!
![]()
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
in functie de ce rezultat urmaresti se aplica intai diferite sinergii sau uleiuri, anticelulita, antivergeturi , de drenaj , creme de hidratare si se executa un masaj rapid si usor ,apoi cioco,te infasoara in folie speciala si in fct de cum rezisti la termocuverta, paturica cu caldura, intre 15-45 de min ,si 30-60 grade. e un fel de mini sauna,plus ca se face detoxifiere si hidratare intensa.dupa ce se scoate folia cu cioco se mai face un masaj de 30 min sa se deplaseze grasimea
![](icon_smile_big.gif)
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Carmilia spune:
Buna la toate mamicile si clopoteii lor!
Revenim si noi dupa o vacanta prelungita pe la neamuri si vreau sa va urez tuturor tot binele din lume si sa va bucurati de copiii vostri.
Noi suntem bine,sau cel putin eram pana ieri,cand am venit acasa cu nasul infundat si o tuse usoara.Bine ca nu avem febraAm luat de la farmacie un sirop de tuse,Eurespal,dar parca mi-e si frica sa-i dau,inca nu am ajuns la doctor,o fi bine oare?!?A mai folosit cineva asa ceva?
Sper sa ne treaca repede,dar vremea asta de afara ma deprima rau..
Va pup,ma duc sa citesc din urma si sa vad pozele.Sunt topita dupa clopotei nostri,nu vreau sa numesc pe cineva,pt.ca toti sunt superbi!
Carmilia si Alex,puiul mic
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Buna la toate mamicile si clopoteii lor!
Revenim si noi dupa o vacanta prelungita pe la neamuri si vreau sa va urez tuturor tot binele din lume si sa va bucurati de copiii vostri.
Noi suntem bine,sau cel putin eram pana ieri,cand am venit acasa cu nasul infundat si o tuse usoara.Bine ca nu avem febraAm luat de la farmacie un sirop de tuse,Eurespal,dar parca mi-e si frica sa-i dau,inca nu am ajuns la doctor,o fi bine oare?!?A mai folosit cineva asa ceva?
Sper sa ne treaca repede,dar vremea asta de afara ma deprima rau..
Va pup,ma duc sa citesc din urma si sa vad pozele.Sunt topita dupa clopotei nostri,nu vreau sa numesc pe cineva,pt.ca toti sunt superbi!
Carmilia si Alex,puiul mic
eu i-am dat lui matei erespal la 2 luni recomandat de medic, a fost bun dar data viitoare (Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie) vreau sa merg pe naturiste
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
carmilia si noi avem nas infundat si tuse ... ii scot mucii dimineata si seara cu batista bebeului, inainte ii pun apa de mare sterimar ... si inainte de papa, dimi si seara ii dau 3 ml panadol .. sper sa treaca ptr ca sambata suntem nasi in afara bucurestiului si o iau si pe bitzi cu mine caci e dependenta de tzitzi lui mami!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE