Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
LaLa_20 spune:
Wow...madalina...ce mi-as dori si eu...eu vroiam macar gemeni...oricum importanta e sanatatea...ca toata viata inainte sa fac copii...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
grati.ela spune:
si mie mi s-a parut incarcata schema de tratament dar vrea sa evite antibioticele...sper sa iasa bine!
Mitsu cum a fost cu muzica la botez? eu am emotii...am pus cam tot ce vreau sa ascult dar nu toata lumea are pereche si sunt multe de dansat in doi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Seara buna fetelor (mai bine spus noapte buna),
De azi am inceput munca si ma simt ca un rahat; desi le-am spus ca am program redus (de 6h) e atata treaba ca tot am mai stat o ora in plus; plus ca m-am luat de ei ca nu vor sa-mi plateasca salariul bonus - i-am amenintat ca-i dau in judecata.
Si cel mai tare ma doare ca nu mai pot sa stau cu buburuza mea toata ziua
E-adevarat ca e pe maini bune (mama sta cu ea) dar ne facusem un program, doar noi doua.
Acum stau cu ea de la 4:30 dupa amiaza.
Am un feeling nasol c-o sa ma uite, c-o sa se obisnuiasca cu mama mai mult.
Am zis ca n-o sa-mi fie asa de greu, dar imi e groaznic si sunt ca un arici la birou. De cand am venit, am tinut-o numai in brate, sa ma satur de ea, s-o vad cu rade cu gingiile la mine si cum se chinuie sa-mi spuna ceva.
Si la munca mi-au mai si banat situl "despre copii"!
Ma scuzati ca m-am 'vaitat' si ca nici macar n-am citit ce-ati scris.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
miri_mik spune:
ginette, curaj, nu e un capat d elume! te obisnuiesti! din pacate mai devreme sau mai tarziu nu mai putem s ale controlam viata in totalitate. bucura-te ca e pe maini bune si c anu ai si grija asta!
pusici mamicii muncitoare!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mitsu-bishu spune:
Heya!
In continuare, va multumim de complimente...
Ereena, . Si stiu despre ce vorbesti, am si eu pudra stralucitoare de la Revlon, dar, cum ai spus si tu, nu face mare lucru fara fond de ten dedesubt... Problema tocmai asta era, ca am dat cu fond de ten avand rochia pe mine , ca ma gandeam ca o manjesc cand o bag pe mine... Asa am manjit-o... ad-hoc
Uaaaa, galaxy, in sfarsit ti-ai dezvaluit chipul!!! Dar a ramas o umbra de timiditate, ca tot nu te-ai dezvaluit de tot... Oricum, se ghiceste o fata frumoasa... Si esti slabuta... Iar pozele cu baieteii tai sunt fantastice! Imi place tare mult "Suntem frati!!!", amandoi puiutii sunt superbi... Iar poza in care Eric ridica din spranceana mi se pare geniala!
LauraIoana, iti multumim! Nasica are si ea 22 de ani, mi-a fost colega de clasa
Irinouka, imi pare bine ca esti fan Ioli, da' nu o sa ii spun, asa
Fetele din Ardeal (anca.b, ramonab, nici la noi nu e obiceiul, e din Moldova, cred, da' am facut ca am citit pe forum
jelimoniiii, de cand te asteptam! Ce mai grasanu' Robi asta, sper sa ne pui poze cu noile lui cute de la picioare de bb de 8 kg + ! Cat despre pataniile de pe trecerile de pietoni... Aveti si voi d'astia la SB?! Eu credeam ca e specific sudului magaria asta... Oricum, da-le la spate... Pup inca o data!
Cati! Am uitat sa te felicit si pe tine pentru botezul lui Matei cel roz-bombon si cuminte si frumos! Ma bucur sa aud ca a iesit bine...
Aoleu, grati.ela, ce rau imi pare sa aud asa ceva! Of, Tudorashul mic si zburdalnic are probleme la nasuc si gatutz... Dar de la ce? L-ai bagat in apa la bazin?
miriii, I knew it!!! Nu-mi place sa spun treaba asta de obicei, dar acum e un caz fericit: "Ti-am spus eu?!" Mai, daca si tu esti tuta.. Atunci ai lor cum or mai fi? Congrats, si... Bafta in continuare! Ca acum incepe greul!
docdecap, delicioase pozele! Stii deja ca Banu' (dupa algoritmul asta ii mai zic si eu lui C. "Radu", hihi!) e un frumos, un genos si un inteligent... Imi place la tati pe picioare si imi place si surioara, iar poza in care doarme cu mainile in sus m-a amuzat teribil!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
cynthia, ne bucuram mult de dintisor, ia uite ca ai un flacau deja! Cat despre treaba cu muscatul.... Cand simti ca te musca retragi sanul si cica se dezvata ei de acest obicei... Omul e fiinta inteligenta, dom'le... Oricat de mic e el!
Speaking of which, de la un timp il vad pe Conrad ca ma studiaza, il vad cu alti ochi, mi se pare ca ma intelege, emult mai constient de ce se intampla... Cateodata eu stau la calculator si eu pe pat, iar el incepe si zambeste asa, dintr-o data, fara sa fac eu ceva intentionat... Simt ca relationam altfel si creste inima in mine ca abia acum disting etapele clare, vad cum cresc un pui de om!
grati.ela, cu muzica... Ouch! Ai lovit undeva unde doare... Din pacate totul a fost lasat pe ultimul moment, si a venit un nene care merge pe la nunti cu statia lui cu tot si cu niste boxe cat patul meu... Nasul s-a cam impus... Si a fost un amalgam destul de ridicol pentru o ureche mai fina, dar de efect si care a multumit pe toata lumea... Am avut de la muzica lautareasca veche/ romante/ populara la muzica de copii, de la BoneyM, the Beatles la Celine Dion si Mariah Carey... NU am avut muzica tribala si nici meditatii budhiste dar... am supravietuit... CameliaH, stiam eu ca Matei nu o sa se dezminta! Cat despre rochita... Mie imi pare si mai rau... O sa o spal si o sa trag cateva poze... Pentru Sonia
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
nemary spune:
Irinouka, poate ne vedem prin parc pe la obor maine, daca iesiti. vreau sa merg sa-i cumpar fetei pantofiori pt.botez
Mitshu, nu pot spune ca e divina rochia, am cautat ceva simplu si am dat o gramada de bani pe ea, dar de..o printesa are mama
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
quote:
Originally posted by nemary
Danonique multumim
Ereena multumim si tie, cand o ne vizitam rudele din Gr te sun sa ne intalnim
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ar fi grozav
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ginnette spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
ginette, curaj, nu e un capat d elume! te obisnuiesti! din pacate mai devreme sau mai tarziu nu mai putem s ale controlam viata in totalitate. bucura-te ca e pe maini bune si c anu ai si grija asta!
pusici mamicii muncitoare!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Saru'mana Miri de incurajari
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
cynthia_ spune:
[size=3]Neatza, crede-ma ca imi vine sa stau tot timpul cu degetul sa-l simt cum zgaraie.quote]Originally posted by ramonab
Cynthia, serios? La voi e primul dintisor?Felicitari
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
[/quote]
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007