* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)
Raspunsuri - Pagina 21
nshiro spune:
Intru scurtic cat sa felicit lumea pe aici.
FELICITARI Miha si bine ai venit pe lume Eli sa cresti mare sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
FELICITARI Andreei si LA MULTI ANI, sa ramani la fel de proaspata si frumoasa. Te asteptam cu poze.
FELICITARI "Duamnei Roua" pt aparitia pe prima pagina! Ffff frumos!
mihaser spune:
Salut!
Ma bucur din suflet ca v-au placut pozele! Cristi se comporta foarte frumos cu Eli...Sutem asa fericiti! O iubeste foarte mult...iar noi...nici nu va pot descrie ce minunat ne simtim!
Acum incerc sa scriu pe hartie cate ceva din saptamana ce tocmai s-a incheiat...Pentru noi a fost minunata!
Eli este bine...are si ea probleme cu burtica asa ca toti bebelusii, insa se comporta minunat...nici nu prea plange. Papa laptic de la mami, doarme si se uita ca o veverita atunci cand este treaza...face niste mutrite foarte haioase si o pupacesc tot timpul ca are o pielicica fina si miroase a laptic...E frumoasa ca o balerina si are niste degetele lungi si subtirele...Cand am nascut-o avea si unghiutele mari ca niste penite...parca venise de la salon!
Sper ca v-am facut pofta de un bebe si multi ghiocei vor beneficia de asa un cadou frumos!
Noe e super articolul!Ce super a vorbit DR despre voi!
Delia sper ca ati ajuns cu bine!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabi_fer spune:
Miha, sa va traiasca bebelina, este o dulce! Mie sigur mi-a marit pofta de bb 2.
Noe, super articolul!
Qamar spune:
danke
(sper numai sa se faca bine amandoi cat mai repede, ca dragos abia acum isi revine dupa 10 zile de zacut in pat cu insolatie, stafilococi, gastrite, etc si bia de 4 zile are o enterocolita care o chinuie rau de tot...)
aa, si eu iau tratament: cafea, redbull si vitamax
gabi_fer spune:
Offf! Pupam Bia sa se faca bine, greu cu enterocolita asta!
Si pentru Dragos," Multa Sanatate!", era si momentul sa-si revina, cat sa mai rezisti si tu pe un asa front!
carmenpit77 spune:
Gata am terminat curatenia, am facut baie si acum am navalit pe calc. Cam asta fac lunea cand sunt fara Ali acasa pt ca luni dim o duc la tara.
A plecat de dim cu boticul lasat ca de obicei, dar cand a ajuns acolo totul a fost ok.
mar_apr2006 spune:
Va rog sa scrieti la capitolul 54, adica aici.
Rog un moderator sa inchida acest subiect. Multumesc.
Aida