* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)
Raspunsuri - Pagina 20
catrinutza spune:
abia acum am reusit sa revin la calculator...asa ca Daca se mai primesc urari...ANDREEA...sanatate maxima, bucurii si veselie intreaga viata alaturi de cei mai dragi tie...un pupoi mai mare din cartierul rezidential....
Fug la pat ca se pare ca in ultima vreme durerile nu prea imi mai dau pace...
PS: multam de aprecieri pt burtici si mariuci...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
aida_o spune:
catrinutza,
poza asta e de pus in rama, e o dulce Mariuca :) si hai ca nu mai e asa mult, curaj!
ciuf,
am ris in hohote, la faza cu dungile. parca te si vad, dimineata, iesind din pat si uimita de rezultate :))))) si eu am patit la fel, asa ca... I feel you :)))
aalina2003 spune:
Andreea, la multi ani frumosi si luminosi alaturio de toti cei dragi!
Ciuf, si io..si io am patit,ba ma mai duceam si la o nunta!!!
Mariana, mi se pare ciudat ca fetita ta a venit cu un astfel de "orar"acasa, un fel de amestec unde nu le fierbe oala.
Noe, rabdare si tutun!!!
Ma duc sa vaz poze!!
Delia21 spune:
Andreea la multi ani si sa fi iubita si fericita scumpa!!!
Irina,ce ne mai spui de tine si de Andrei?Am fugit la musafiri.
mihaser spune:
Salut!
Am revenit!
Intru pe fuga sa va dau un link cu poze
si sa va multumesc din suflet ptr sustinere!
Totul a fost ok am nascut pe 19 mai la ora 12:12 o tititza de 2950 de grame, 50 de cm, apgar 8/9. In spital a scazut 150 de grame, insa am pus la loc cam jumate din ele...Acum suntem acasa si papam laptic de la mami!
Cam greu cu hainutele ptr o bebelina asa supla. Cristi o iubeste! Sper sa nu fie gelos!
Cristina!
tuturor Elenelor si Constantinilor!
Delia drum bun maine! Te asteptam!
Va pup si mai intru cand am timp!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Delia21 spune:
Doamne...MIHA ce mi-au placut pozele.....m-am topit toata!!!!Sa te bucuri de mandretea de fata toata viata si sa stii ca m-am indragostit de ea iremediabil;sincer,mi-au dat lacrimile.Si Cristi o priveste asa frumos,cred ca o sa fie mare iubire acolo intre ei,o sa vezi.Va pup pe toti ai casei si esti o scumpa.Refacere rapida!O sa iti dau un apel din Deva pe saptamana viitoare!
Qamar spune:
Miha, ce dulci sunt amandoi!!!!iar printesa ta e superba, abia astept sa ne spui cum a primit-o Cristian! refacere rapida si mult laptic!
Catrinel_17 spune:
MIHASER, ce dulce e Eli.... e superba poza aia cu amandoi. Minunata! ma bucur ca ai scris!!
ELVIE, mai, nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa o intrebi direct? destul de aiurea situatie, mai ales ca i-ai facut un bine. e posibil sa nu te fi vazut, cumva?
Trec la vizionat poze si sper sa incarc curand poze din mini vacanta. a fost misto, ne-am distrat, am inotat...super!
alinaalex spune:
MIHA, ce frumoasa e bebelina, sa va traiascaaa!!!
Bine ati venit acasa!
Poza aia cu Cri langa patutz e super!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!