* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Stefana...am ras cu lacrimi de Bia ta...mama ce cosmetice foloseste ea! Trebuie sa inlaturi tot din cale...sa-i pui GPS!

Cameliada si noi ne luptam cu pipi bavo si kk bavo la olita...de suza am scapat de mult...a uitat la ce serveste...si de bibe am scapat ca acum e a lu` bebe si am aruncat toate tetinele! Dar cu pampersul...e iubire mare...mai ales ca e cu mu...vacuta! Vai de noi!

Catrinel super tare Oana...Kapput! Cri e innebunit dupa orice masina...azi am intrat in posta si urlaaa nu aici! nu aici!...ca el vroiain statie sa luam troleu 14 sa ne plimbam...initial se uita lumea ca la urs...apoi s-a calmat subit!

Mariana...ce plimbareti sunteti voi! Tot nu ai aflat ce surpriza o sa avem? Da Cri e curatel in general...sa speram ca bebelina nu o sa fie o purcica!

Am vazut-o pe Eli...are 2750 de grame si pe 21 cred ca o sa nasc...O sa mai merg pe 16 la un 4d si atunci aflu sigur! Avea lichid suficient, placenta nu e matura! Dormea hoata dusa...s-a cam suparat ca o deranjam! E tot o bucalata ca si Cris...si daca ma mai cheama de multe ori pup monitorul ala...Azi i-am vazut fatzuca asa bine! A coborat destul de mult...abia a reusit sa o masoare!

Va pup! Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Hristos a inviat!...cu intarziere, ca toate pt ca n-am avut net....

Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea...sau ziua muncii: Diana, Delia, Miha, Andreea, Ciuf, Aida, Aalina, Gabi si Mariana...
Aida...la mult ani pentru ghiocica ta, ultima mohicana ca sa zic asa, dar nu cea din urma...daca e sa ne luam dupa gramaj si metraj
Diana...vazut noul membru al familie...invidiez la maxim pt ca pisicile raman marea mea dragoste...dar ma multumesc cu "potaitele" care imi viziteaza de zor casa, care se plimba in carucioru' papusilor, fac nani pe pernuta speciala si care sunt pupati in bot pe sest cand cica n-ar vedea mama....
Andreea...daca vreti cutu-cutu, avem niste exemplare facute sa stea in curte...rai cu strainii, dar blegi cu copiii jucausi...si nu au decat vreo 2 luni ...noi vom pastra unul specialy pt atomix...chiar are un preferat care rezista cu stoicism la "maltratarile" afective ale mariucului...o sa pun poze in curand pt ca trebuie sa ii dau spre adoptie ca imi mananca urechile....
Scuze ca nu apuc sa raspund la toate fetele, nu mai promit nika, ca de fiecare data cand am promis nu m-am tinut de cuvant

In rest....

Avem PUTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...............pe 24 aprilie cand am fost la morfologica bebeshnely avea peste 300 de grame si vreo 22-24 de cm...are mama baiat vanjos...de data asta a pozat de numa', ne-a aratat toate celea in splendoarea lor ...face tumbe, pe care ue le resimt mult mai puternice decat la mariuci la varsta asta...deci baiat de baiat cu forta si putere...
Ma asteptam sa ne spuna ca-i tot fata, si am ramas surprinsa cand ne-a aratat podoaba care nu mai lasa loc de dubii....
M-am bucurat ca totul e super ok, pt ca aveam emotii mari la capitolul asta....

In rest, Mariucu e fata mare de acum, povestim ca-ntre fete toate alea, saptamana trecuta am fost la munte unde a fost extrem de fericita sa fie numai cu noi si sa vada o gramada de animale pe care le stia doar carti, sa bea lapte direct de la sursa, proaspat muls, sa lerge dupa toate gargaritele, sa sufle sa in pufii de papadie, sa sara garduri si parleaze...intr-un cuvant sa fie un mic pui de taran, fericit si in largul lui ca nu mai are atat de multe interdictii...aproape

tre sa fug scurt, ca ma cheama duty....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si samburelu - mititelu
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Hristos a inviat!

m-am adunat partial si m-am hotarat sa va anunt si pe voi: sunt insarcinata! Am dpn pe 06.01.2009. N-am planuit, s-a intamplat. Ne mai doream inca unul, dar nu chiar acum. Asta e, sa fie intr-un ceas bun!

Trebuie sa-mi revin din soc, mai vorbim!
Pupaturi marete!

Dana & [/size=3]Alexandru[/size=3] [/url]
POZE cu Alex si Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

dana...felicitari maxime...se pare ca se ingroasa gluma cu mamici de-a doua oara printre ghiocime...sa fie intr-un ceas bun...si crede-ma ca astea asa mai neplanuite au un farmec aparte....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,

Catrinutza, felicitari pentru samburelu'-baietelu' cu cuc! sa creasca mare si sanatos in cuibusorul lui! am vazut pozele si cu samburelu' si cu Atomicu' frumusicu'

Dananita, felicitari pentru bb2! sa fii sanatoasa sa se faca bb mare! ai grija de tine

Va spuneam ieri ca suzica lui Tudor se mai tinea doar intr-o bucatica- ei bine, bucatica s-a rupt la cresa si a ramas puiul fara suzi, iar ramasitele si inelul le-a inmanat solemn Mirelei (educatoarea) si dupa ce a jelit-o un sfert de ora a decis- "shuji cahh, buba, Tudi maie!" a adormit azi noapte fara ea destul de lejer, adica a cerut-o de vreo doua ori si a raspuns singur- shuji cahh-, s-a foit un sfert de ora si pe la 10 jumate a adormit fara sa se trezeasca pana dimineta la 7 jumate. Incet incet intarcarea doare din ce in ce mai putin! puiul mamii pui
Mariana, bine ai revenit! plimbaretilor, ma bucur ca a decurs vacanta fara incidente si ca sunteti sanatosi acum cu totii, inclusiv burtica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Catrinutza, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si papacios. Dananita, felicitari si tie pentru Samburel. Poate scrii mai des pe aici.
Miha, am vazut pozele voastre. Tu arati foarte bine, Cri e un bucalat cu niste ochisori tare frumosi. Asa mi-o imaginez si pe bebelina, cu ochi mari si gene lungi.
Vazut si pe Rila. ii place varza? dar morcovii? Noi tot dam de mancare la iepurasii de pe langa casa noastra dar nu mananca. Zac frunzele alea de varza pana le mananca alte lighioane.
Apropos de animale. La noi e o placere sa iesim cu bicicletele. In spatele casei avem un trail care ne duce pana in New Mexico, daca suntem noi asa de tari . Insa pe acel trail vedem caprioare, vulpi, coioti, veverite, rate, iepurasii sunt cei mai periculosi ca iti sar la roata si ii poti omori. Zilele trecute am calcat cu peste un sarpe si nu a patit reptila nimic. S-a intors inapoi in iarba .
Noe, felinele raman animalele mele preferate. Insa sotul nu le suporta. Are vecinul nostru una (a doua i-a murit in timpul anesteziei cand i se efectua un detartraj), o birmaneza, frumoasa si blanoasa, daca o iei in brate e usoara ca un fulg. Si sta matza asta numai la geam ca sa fie admirata de toata lumea care trece prin fata casei.
Catelul nostru vad ca incepe sa imbatraneasca. Nu prea mai poate sa tina pasul cu noi cand mergem cu bicicletele. Noroc ca il mai bagam in san sau in trasurica. Duminica cand am iesit cu , am pus in trasurica copiii si cainele. Ne mai lipsea purcelul si eram familia completa .
Parca v-am spus ca m-am pricopsit cu doi pesti. Eh, au fost trei dar unul a decedat din motive de dureri de burtica, mancat prea mult. Explicatia asta stiintifica ii apartine desteptului familiei, LUCA. Si in fiecare zi ma uit la pestii aia doi parca sperand sa vad ca mai moare unul. Nu de alta dar mi s-a cam urat tot sa schimb apa la ei. Normal ca a fost un moft pentru copii. A fost fun la inceput, urla Evuta in magazin "se uita a mineeeee. Uiteeee! Se uita a mineeee". Si le-a trecut. Acum nu ii baga in seama decat cand vine cineva la noi in vizita si copiii trebuie sa faca prezentarile. Vad ca Luca a cerut de la iepuras o pasarica in colivie. Sotul deja are spotul in vizor unde sa instaleze colivia. Si unde credeti? In camera de am renovat-o, cea cu canapeaua de piele, mi-o agata sus, in mijlocul tavanului . Ma uitam la el cand imi vorbea asa de serios unde a gasit el locul amplasarii ... Mare gradina Domnului.
Si pana la urma iepurasul i-a adus patine cu rotile si o undita. In jur de 25 mai mergem la o cabana undeva langa un lac si mai vin si alti pescari temerari, un pic mai mari ca Luca.
We asta ne-am tot petrecut. Romanii din grupul nostru incep sa faca 50 de ani si baga chefuri la greu. Duminica am fost la niste prieteni de-ai nostri care stau la o jumatate de ora de Colorado Springs si care au o casa superba cu lift. Pai ne-au innebunit ai nostri copii sa mearga cu liftul. Ei care la inceput au fost tare speriati dupa aceea ii vedeam ca bunicul ii tot plimba de sus in jos.
Eu mai am o saptamana de scoala si iau vacanta. Pentru cursul de il iau in vara online si care dureaza o luna jumate am primit bill-ul. Aproape 1000 de dolari. Scump al dracului, avand in vedere ca pe profesor o sa il vad o singura data, iar corectarea examenelor se face automat pe calculator.
Aida, broscute din alea de baie avem si noi. . Tortul tu i l-ai facut? Arata super. Poate imi dai si mie reteta.
Stefanna, fata ta sa se ia de mana cu a mea. Vad ac sunt tare preocupate de tenul lor, dar eu zic ca sa fim linistite ca e un tratament ieftin. Stai sa o parasc si pe Eva. Zilele trecute facuse Luca pipi la Wc si of course ca a uitat sa traga apa. Daca l-ati vedea in ce viteza face totul, zici ca e uragan. Si normal ca uita pe drum ce are de facut. Cum ar fi trasul apei. Nu e regula, ca de obicei e cumintel. In fine, si Eva a bagat pistolul de apa in WC sa il spele. Cu Luca am amintiri mult mai faine. Era mai original. Facea curat in casa cu peria de WC.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

.Salutare mamicilor!
Cartinuta, sa-ti traiasca baietelul, eram sigura ca vei avea baietel si ai sa vezi si cat de cumintel va fi, ti-a ajuns Mariuca...
DANANITA, bun venit micului samburel...iti inteleg reactia si noi am vrea inca unul dar nu acum dc ar fi acum ar fi bine venit dar socul ar fi puternic.
Ciuf, Stefana..astea sunt amintirile care ne vor hrani sufletul la batranetecu mosii langa noi...cu putin noroc poate si cu nepotii.
Mihaser. maricica domnisoara, cat de aprope este momentul...parca ieri ne dadeam cu parerea despre ce va fi
Eu sunt dejamagita...nu reusesc sa dau jos colacul din jurul burtii lasat de Alex amintire...sper sa ma gaseasca iulie cu 4-5 kg mai putin

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

PTIU CE DE VESTI MARI!!!!!

Catrinutza FELICITARI pentru baiet!!!!Cred ca si eu daca o sa am fetita urmatorul bebe.....la fel o sa ma bat in piept si o sa topai toata viata de fericire.Vazut poza...tati ce zice,trebuie ca nu-si mai incape in piele.Sa-ti fie copii sanatosi si norocosi,asta in primul rand!Atomica ce zice ....e incantata ca o sa aiba bebe mic in familie,i plac bebei?Eu tot incerc sa-l incant pe Rudy cu bebei,cum vad unul cum i-l arat,.....dar nu se impresioneaza deloc.
DANANITA....SA FIE CU NOROC BEBELU_SAMBURELU!!!!!Ma bucur pentru tine,mai ales ca voi va doreati inca un bebe!Si...gandete-te ca unele dintre noi......platesc bani grei si dau popoul la intepat pentru luni de zile....pentru asemenea rezultat.Sarcina usoara si dusa pana la capat!!!
Mariana,vai, ce putin mai ai si tu pana vezi noua "achizitie" a familiei!Tare plimbareti sunteti voi ....si curajosi cu carul!Multam mult de raspuns la apel!Si Rudy....e tare captivat de tot ce este aparatura,...ascundem telecomandele de el...ca altfel nu le mai gasim,ia ghici din ce cauza?
Stefana,il culc cu bofy pe el....far mereu trebuie a-l schimb ca e transprat noaptea si spatele il are rece.Chiar nu-mi dau seama ,oare este normal?
Catrinel,tare haioasa Oana ta,....si mi-a placut la maxim explicatia ta cum ca vine nenea si cioca-cioca repara masina.Spune-mi te rog,parca tu ne-ai zis la un moment dat depre o carte despre vorbirea la copii.Cum de numeste cartea?Vreau sa ma documentez ....te rog!
MIHAELA,pai...daca pupi monitorul,pupa-l o data si din partea mea,te rog!Te cred ca te-ai indragostit.Cristi ce zice...de bebe din burtica?Aveti astfel de conversatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

asa, deci citeva poze de la ziua Alexandrei, aici.

multumesc din suflet pentru urari , tiiii, trecura 2 ani!

si felicitari pentru sarcina (dananita) si... putzica (catrinutza0

mi-ati facut pofta de facut inca un copil, hm...

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Dana felicitari! Ce super ca ii faceti lui Alecu o surioara sau un fratior! Multa sanatate si o sarcina fara probleme!
O sa va adaug pe lista de gravidute!

mariana am vazut pozele din T si sunt minunate...ce blondin e Markus si ce de prieteni avea!

catrinutza felicitari ptr gigantino...v-am pus deja caruciorul albastru!

ciuf multumesc Problema e cu hormonii...am innebunit de tot...abia astept sa o am in brate pe mandra mea! Iepurita noastra a avut o aventura...a fugit de acasa o noapte intraga, prin vecini...A avut mare noroc sa mai ajunga vie inapoi...Ea papa de obicei lucerna, dar si mar, morcov, salata. E super mancacioasa si curata...mereu se spala...luceste ca un soare!
Super faina pista, insa aveti grija de ce lighioane dati...am vazut ca prin Colorado mai sunt si pume...eu as tremura de frica.

gabi mi-a venit inima la loc...credeam ca e prea mica bebelina...acum m-am linistit.

delia o sa o pup si din partea ta...poate chiar ne externeaza pana ajungi tu in Timi! Eu il tot intreb pe Cri dar el e asa de mutulica...nu zice nimic. Daca intrebi Cum a fost la gradi? Mereu zice brum brum...adica s-a jucat cu masini. Ieri am aflat ca ii invata animale, culori...insa el zice numai ce vrea el. Ii plac bebelusii, dar nu prea ar pune mana pe ei

aida...pai Action! hai cu bb2! am vazut pozele...ce draguta e Alexandra si ce tort fain ati avut! Si noi mergem la zoo...suntam innebuniti dupa animale...in vara sper sa-l duc la zoo in Budapesta ca acolo sunt multe animalute faine.

Cameliada felicitari ptr scapatul de suzi! Bravo Tudi! Baiat mare ce sa mai!

Va pup! Ma duc la un targ de carte cu o prietena...mi-e dor sa mai fac chestii si ptr mine...parca am identitatea in suspendare...si asta e doar inceputul!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput