* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)
Raspunsuri - Pagina 11
tania2 spune:
salutare
Am scris ditamai mesajul si ........dus este!
Asa ca, raman pozicile cu Bia smecheria in albumul primavara 2008 pentru cine are timp.
Revin maine la subiect.
pupiiii
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ciuf spune:
Aida, am vazut filmuletul pus. Nasol ca nu ai biroul tau. Eu nu as putea sa lucrez in conditii din astea, sa mi se tot vanture populatia prin spatele mele. As fi tot timpul deconectata de la ce am de facut, mai bine zis un fel de "gura casca".
Mi-au placut mult pozele voastre, in special una, cand e Alex luata de aproape. E superba. Ro mi s-a parut tare curata din poze.
Noi suntem cu nasul in batiste. Sotul e plecat in delegatie, Luca tuseste ca un magar, de 3 nopti nu stiu ce e ala somn, ca m-a "gadilat" sonor la ureche intr-una. De ieri a inceput Eva sa faca febra mare. Asa ca aseara la 8 am fost cu ea la medic, la un Urgent care, unde am aflat nelipsitul diagnostic "infectie la ambele urechi". Ce e nou?! Doctorita a fost o draguta si a sunat la farmacie (cerand numarul la Informatii, fara sa o puna pe asistenta. Am apreciat gestul) ca sa imi trimita reteta ca sa nu mai trebuiasca sa astept pana e gata medicamentul si apoi imi era teama sa nu se inchia (ora 9 e limita).
Azi-noapte am bantuit intre patul Evei, al lui Luca si al meu. Da la fiecare medicamente la 4 ore, Luca trebuia sa faca inhalatiile cu sulfur. Mi-am facut un tabel cu ce dau la fiecare si la ce ora ca sa nu le incurc. Ca ma stiu tare ametita.
Azi am avut examen final la chimie, greu al naibii ca am dat din toata materia de pe semestrul asta. Am facut destul de bine, la cat de putin am invatat . Copiii astia isi gasesc sa se imbolnaveasca cand am eu examene, dom'le .
Astazi pentru prima data in 2 ani si o luna, am dormit cu Evuta la pranz. Timp de o jumatate de ora ca s-a trezit de dureri . Am uitat cum e sa dormi cu un pui mai mic, sa ii simti respiratia. Musai sa repet figura. pana vine sotul acasa gaseste isi gaseste locul ocupat in patul matrimonial de catre copilul rasfatat.
Maine am alt examen. Luni termin scoala. Am o lista intreaga cu ce am de facut in vacanta, printre care sa ma ocup de facutul albumelor cu poze. Am mii de poze digitale si nici una pe hartie.
DVD-ul player de la calculici mi s-a stricat asa ca nu pot sa fac filmele si nici sa salvez pozele. Asa ca trebuie sa iau masuri salvatoare.
Referitor la rutina creata, noi ne potrivim foarte bine. Nu va imaginati ca activitatile se fac dupa tzaraitul ceasului. Dar de ex. dupa trezirea de dimineata se stie ca se spala pe fata, dinti, se piaptana si schimbat lucrurile. Apoi mancat si stat un pic la TV pana se mai incalzeste afara.
Masa de pranz nu o ratam niciodata. La 12:30 suntem asezati la masa. Seara nu se mananca mai tarziu de 6:30. Iar baita facem o data la doua zile pe motiv de dermatita ce o au amandoi, si pentru care nu le este indicat statul prea mult in apa. La 9:30 se face nani.
Kim, va plimbati cu bicicletele si cu trasurica atasata?
Noi duminica am fost intr-un oras care este la vreo 45 de min de noi care are un trail foarte fain de biciclete. Am mers vreo 10 km pe el si nu am obosit deloc tragand la trasurica. VReau sa fiu in forma ca vine vara si scot fustitele din cutii. Luca a fost nemaipomenit. A mers 10 km fara matzaieli si oboseli. Ce-i drept am facut pauza dupa vreo 5 km, pentru mancare, aruncat pietre in apa (Luca era gata-gata sa pice in apa cea involburata - Arkansas river), stat pe iarba. Peisajul de acolo este foarte frumos. Vrem sa repetam figura sa mai mergem acolo, dar sa evitam sezonul paianjenilor, ca cica sunt enormi prin padurile alea. Insa ce m-a surprins, padurea este nenorocita in apropierea raului de catre castori. Au distrus zeci de pomi. Am vazut ca au inceput sa ii ingradeasca ca altfel pacatosii astia rad toti pomii.
Zuzilici, nu iti face probleme de vorbit. Fiecare copil are ritmul lui. Lipsisi atata de la subiectul nostru si acum sa te panichezi ca alti copii vorbesc mai bine decat fata ta? Fii serioasa. Luca si-a dat drumul la vorbit dupa doi ani. Nu zicea mai nimic. Eva vad ca e mai vorbareata, face propozitii. Le cladeste apasat, cu pauze lungi ca sa vorbeasca corect fata, sa nu spuna vreo prostie. Eu cand m-am dus in clasa I vorbeam tare prost.
Catrinel, ai o fata cu o personalitate puternica. Mi-as dori ca Luca sa aiba taria sa actioneze la fel ca Onichka in fata altor baieti. Insa el este tare slab si cum zicea Cameliada "intoarce celalalt obraz" si il iau copiii de fraierici. Acum lucrez la el sa il conving ca si celorlalti copii le este frica de el, nu numai lui, numai ca aia au mai mult curaj decat el.
Mihaser, eu nu am reusit sa vad picturile lui Cristian. Unde le ai?
Noe, vazut pozele cu Bia Allegria. E scumpa rau de tot. Si tare bine ii sade cu baticel. Locul ei de joaca e misto de tot. Cred ca musafirii cei mici care va vin in vizita sunt tare incantati de asa dotare.
Tania, astept sa ne scrii despre ce mai face mica ta.
Andreea, vazui pozele cu eleganta Thea. Mai ai un pic si iti fura bijou-urile, parfumurile si posetele. A incurcat-o taticul, cand o trebui sa le cumpere lucruri fine la fetele lui.
Despre murdarit, Eva e o pretentioasa. Cum cade, repede isi sterge pantalonasii sau poalele rochitei . Nu stiu unde a vazut, ca eu nu i-am aratat. Nu suporta sa fie murdara, imediat vine la noi sa o stergem sau sa o spalam pe manute. Sa nu va imaginati ca nu se tavaleste de isi murdareste hainutele. Se mai intampla si minuni din astea. Insa e tare pretentioasa la masa. Ii place asa fie curata la gura si pe maini.
Alinaalex, ce mai faceti? Cum te descurci cu serviciul?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Catrinel,o dulceata de Onika ai tu acolo,am ras de m-am prapadit la faza cu ratoiul cel mare.Pupam zgomotos fata inca o data!
Ciuf,bafta la examene!!!Of,si puiorii bolnaviori,nu te invidiez de loc.Cred ca si al meu e tot posibilul sa aibe iar afurisita ai aia de infectie la ureche ca mi-a plans azinoapte jumate de ora si abia dupa ce fortat i-am dat motrin-siropel,dupa vreo 15 minute bune,a adormit la loc.Si azi un pic de febra,37 cu 8,am zis ca sa-l vad cum evolueaza pana maine cu medicatia de acaa,inainte sa mergem la doctor.Catrinutza,vazut atomic mic si scump cu catelus in brate.Vreau si poze cu burticu tau,pliiiiz!!!!Hai,nu fi rusinoasa,arata-te!Andreea,nu pe Rudy ci pe Giulia,fetita de aproape 4 anisori a sora-mi,...a invatat-o maica-mea fel de fel de replici...care e mai bina sa nu fie repetate in public.Rudy e inca la faza de repeta cuvinte,propozitii,dar nu formuleaza el propozitii noi.Vocabularul lui nu are mai mult de 40-50 de cuvinte...si nu repeta cuvinte care i se par lui greu de spu ,oricat l-as repeta eu.Cu maica-mea am fost categorica in privinta lui,i-am spu ca nu are rost sa-mi invete copilul lucruri care nu-i folosec,si deocamdata nu a avut pe cine,...dar parca mi-e cam teama de viitor,in sensul ca vom merge in anii urmatori in vacante in Ro,si va veni odorul,...cine stie cu ce perle de pe acolo.Caci pe teritoriul meu pot face regulile,dar in deplasare nu mai pot controla poporul cum si ce sa invete pruncimea.Acuma ce o fi,o fi,pe la 2-3-4ani,...spuneam si eu tot ce era atunci la moda in cartier,...si ca adult nu-mi aude nimeni,nici macar la volan,gurita injurand.in treacat vreau doar sa mentionez ceva,...si anume etichetarile la copii.Daca un copil se comporta aiurea,intr-un mod pe care nu-l agreez,mi se pare potrivit sa-mi feresc copilul de influente negative pe cat posibil dar,in nici un caz nu ma voi apuca sa critic copilul(,poate si al meu la un moment dat va face sau zice ceva...inexorabil),critic doar atitudinea copilului respectiv.Bine asta e alegerea mea......adica i spun lui Rudy"nu e bine ,nu e frumos sa te arunci pe jos,sa dai cu jucariile de-a azvarlitea precum X,dar in nici un caz nu ma apuc sa-l fac pe copilaul respectiv oaia neagra,personajul 100% negativ,doar de dragul de a transmite un mesaj copilului meu.Copilul care are azi un comportament reprosabil pentru ca parintii nu au stiut cum sa intervina la timp,...peste cativa ani poate fi un om bun,de treaba;oamenii se schimba,si vreau sa cred ca si in bine unii,nu toti in rau.Fug la datorie!
mihaser spune:
Salutare!
Fetele am dat cu galben camera copiilor si e tare draguta! Acum spal de zor sa fac bagajul ala de spital ca maine am ultimul control...Sambata fac deja 38 de sapt si cred ca pot sa nasc linistita...
Am vazut pozele cu toate fetitele mumoase! Inca nu-mi vine sa cred ca in maxim o sapt voi avea si eu una! Dar sa stiti ca si baieteii imi plac...
Andreea din Ungria am luat haine din tesco, dar si de la un magazin www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=felsoruhazat&category=ruha" target="_blank">de al lor foarte fain!
Cristian e in general cuminte...tocmai asta e problema...ca ideile trasnite ma iau prin surprindere..Ieri a pus unul o frana brusc intr-o intersectie...si ma si gandeam...ca daca el nu ar fi fost in campul meu vizual acolo nasteam de spaima, inainte sa vad daca a patit ceva sau nu (bineinteles ca ala pusese frana aia ca sa se asigure chipurile...desi ea pe drumul cu prioritate!)...Ptr ca eu ii spun sa mearga doar pe trotuar cu bicicleta lui, insa are momente cand e tentat sa o ia pe strada!
Imi pare rau ca ai asa mult de lucru...gaseste si tu pe cineva sa ta ajute!
Zuzilici da Cristian deseneaza ba cu stanga, ba cu dreapta...cum ii pica mai bine! Inainte se folosea numai de stanga, insa i-am sugerat noi case deseneaza mai usor cu dreapta...as vrea totusi sa nu fie stangaci (aici sunt tot felul de profi idioti...cu chestii de genul "la ora mea trebuie sa scrii cu dreapta")
Ciufulet e un www.dropshots.com/khron#date/2008-04-27/17:28:30" target="_blank">filmulet aici cu desenatul...L-a facut sotu` sa-l vada ai lui pe net! Si noi am luat 3 luni nelimitat la dropshots ca sa punem toate pozele acolo si sa facem albume...e o varza si la noi ca pe hartie nu prea avem nimic.
Ce fain ca termini cu scoala...mai ai si tu un moment de respiro!
Catrinelu` eu faceam mancare atunci cand a fura uleiul de masline...norocul meu ca nu a fost asa mult in sticla si ca am avut o patura de lana pe pat...dar tot a murdait ptr ca l-a varsat si apoi il intindea cu mana pe tot patul...parca se pregatea de intins o foaie de placinta .
Si noi tot pana la 3 stim sa numaram... Cu literele ne descurcam. dar cu cifrele mai greu...Eu ma bucur...e suficient un economist in casa...
Aida un medical ceva nu se da pe acolo? Mai iei si tu o pauza sa te refaci!
Laura imi pare rau ca ati facut febra...Eu ii bagam imediat dupa vaccin un supozitor cu paracetamol si nu a avut febra la niciunul...Ce vaccin ati facut...de la ce firma?
Fetele si eu sunt de parere ca unii copii nu au saracii nicio vina ca se comporta urat...sunt convinsa ca ignoranta parintilor ii face sa fie asa cum sunt..mie chiar imi provoaca mila...Ma uit prin parc la cei cu bone, imbracati foarte frumos, care fac aproape "orice" sa atraga atentia asupra lor...si aproape toata lumea ii ignora/evita...Nu au parte de afectiune aproape deloc, chiar daca li se ofera totul...
Va pup! Sper ca nu am uitat ceva...ca-s cu capu` la ...stiti voi cine... Ma duc sa vad pozele cu Bia de Tania!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
catrinutza spune:
iote-ma-s si io....
boooon...
Zuzulici...in poza cu maimutoii inveliti erau un Mariuc "jmecher", un urs roz...si intre ei trona noul emmbru al familie Shushu...care dormea cuc apul pe perna si invelit intr-o nesimtire crunta...
Andreea... eu ma car n-am pretentii intelectuale prea mari de la socri pentru ca sunt niste oameni fff simpli...si cat sunt pe acasa incerc sa remediez la greu ce s-a intamplat peste zi...grea munca...si chiar daca lasa la indemana prin curte obiecte nerecomandate minorilor macar nu o lasa sa se joace cu ele...
Si m-am mai linistit acum cand am aflat ca nici Thea nu scapa de dresuri bagate la clor...ca eu am disperat la capitolul asta...azi dimineata, in pijama si in sosete fuga la catel...pe de o parte ma crizez ca fuge asa pe de alta parte gasesc interesante strategiile ei de evadare: ba ca fuge repede la mamaie dincolo sa ii duca nush ce, ba ca arunca la gunoi ceva, dar neaparat la tomberonul din curte care bineinteles e in vecinatatea catelului, ba se face ca danseaza in jurul usii tragand cu ochiul sa vada momentul prielnic evadarii...zici ca-i agentul 007, nu alta...
cat despre venit, venim cu mare drag cand ne faceti o invitatie...stiu pe cineva care va fi incantata de castele...daca mai ramane ceva dupa matei....offffff
Delia...o sa incerc sa bag niste poze cu burtici cat mai repede...ciudat c apana acum nu prea am....prezentabile, ca sa zic asa...
Diana...vazut poze cu Scufita Rosie si SLABA, da??!!...daca te vedea mama soacra a mea cum ai lasat fata dezbracata asa afara, offf-offf, mai-mai de fundu' tau ...
Si cum promiteam ieri, hai sa va pove cum mi-a "reamenajat" bara din fata un pustiulica de vreo 20 de ani, si el sofer adevarat...stateam si io ca femeia normala pe banda mea, oprita sa ma asigur stanga-dreapta ca sa trec peste intersectie si cand sa plec, pustiulica, care era in stanga mea pozitionat s-a gandit el ca io tre sa fac neaparat dreapta ca si el drept care mi-a taiat calea tare frumos...mi-a tunningiut bara din fata si farul...era de filme cu prosti: o gravida si trei pustani in mijlocul intersectie zbierand unul la altul care are dreptate...ei erau convinsi ca daca sunt muhera la volan si daca urla la mine totit trei ca ei au dreptate io o sa fug cu coada intre picioare...ba chiar unul dintre ei, cu tupeu (deci nu va imaginatie chestie de tiganeala cu bagat si scos...nu, toata cearta a fost civilizata, daca se poate asa ceva) a vrut sa ma prosteasca in fata ca lovitura pe care o avea de dinainte in acelasi loc (probabil ca era tehnica de virare des folosita de pustanul respectiv) mi se datora...si atunci m-au apucat toate cele si m-am imburicat la ei...imi mai lipseau mainile in sold ca la tate...au incercat sa se fofileze de politie...l-am sunat pe Traienica al meu repede si i-am spus ce si cum, inclusiv i-am dat datele de identificare ale masinii respective ca nu cumva de nervi sa uit datele respective...pana la urma am ajuns la politie, ei sustinand sus si tare ca ei sunt cu dreptatea la purtator...celor care sunt soferite nu mai trebuie sa le spun cui a dat dreptate politistul, bietul baiat plecand de acolo tare dezamagit de "palma" luata de la politist...si pt ca tot insista sa ii spuna politistul de ce a gresit el, i-a zis ca daca nu se potoleste ii da maximum la tot ce se poate da...
Ca toata "aventura" s-a lasat cu dureri de burta si no-spa, nu mai zic...dar bine ca s-a terminat cu bine totul, noi sa fim sanatosi si sa ni se repare repejor masina...
inchei aici pt moment ca iar m-am insirat ca text sic a timp (intre timp am si papat, am si muncit si as fi si dormit) ....
PS: Aida nu te invidiez de loc....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:
Buna dragelor
Am fost ieri cu Nick la scoala de calarie sa ne cunoastem cu calutzii.Am pus poze noi pt cine are timp si dispozitie aici:
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro
mihaser spune:
Catrinutza tot asa a ramas si un prieten de-al nostru fara carnet ca nu a dat prioritate cand a facut stanga si l-a si lovit pe celalalt...Pustiu pe cat timp a ramas fara carnet? 1 luna cu examen si 3 fara?
Super tari pozele cu catelu`!
Tania am vazut pe Bia smecheria!
Poli ce faine sunt pozele cu calutii!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
Aida si sotu` tot la Ciao! lucreaza!
Tot asa inghesuiala a fost si in Timisoara...acum s-au mutat intr-un sediu mai nou si mai incapator!
Bebe 2
ciuf spune:
Aida, si Eva e fan de Gummy bear. Stai sa imi vezi desktop-ul care este plin numai de shortcut-uri cu muzica de pitici.
Luca ieri mi-a tusit de m-a disperat. Imi venea sa fug de acasa sa nu il mai aud. Aseara m-am dus la farmacie sa ii iau niste fiole cu sulfur sa ii fac inhalatii. Aseara i-am facut o baie fierbinte, i-am pus comprese calde pe piept, dat Tylenol si multa dragoste si toata noaptea nu mi-a tusit. Astazi vad ca mai behaie un pic. Dar nu ma ingrijorez ca vad ca e tuse umeda. Eva insa tot imi face febra. Mai astept pana maine sa vedem cum se simte. Eu banuiesc ca este un virus la ea de antibioticul nu actioneaza. Nu se inghesuie nici la mancare. Deci vedeti ce fun am.
Azi am avut ultimul examen la care am facut bine. Imi tot verific nota pe internet dar vad ca nu e afisata.
Dar aseara am avut o surpriza tare neplacuta. Mi s-a afisat nota de la examenul ce l-am avut la chimie ieri. Si pe pagina mea personala cu notele mi-a aparut ca am facut la examen 126 din 150. Facand un calcul mi-a iesit 8.40. Am fost dezamagita la maxim. Nu imi venea sa cred ca am facut atat de prost. Imi tot faceam procese de constiinta, incercam sa ma imbarbatez ca nu aveam cum sa iau o nota mai mare cu asa tevatura pe la noi prin casa si fiind un examen greu. Am fost atat de obsedata ca am adormit dupa miezul noptii.
De dimineata i-am scris profesoarei sa ii spun ca vreau sa vin in biroul ei sa imi verific raspunsurile din examen ca sunt tare dezamagita de ce am facut. Tipa imi trimite mesaj sa imi spuna cand sa vin si ca a fost tare suprinsa cand a vazut ce prost am facut, stiindu-mi nivelul, dar ca per total mi-a iesit nota A.
La ceva timp imi mai trimite un mesaj. Sa isi ceara scuze ca a facut o gresala masinaria care citeste scantronul (e un cartonas pe care ne scriem raspunsurile/grila) si ca am scorul 146 din 150. Si ca in situatia mea mai sunt inca 4 studenti. Nu va spun ce usurata am fost. La naiba am muncit un semestru intreg sa imi stric nota finala.
Asta-seara mai am de lucrat la un eseu si cred ca sunt gata cu scoala pana pe 6 iunie cand imi iau un curs de pisilogie.
Astazi imi luai niste pantaloni faini de tot. Sport, portocali, cu talie reglabila si care imi vin nemaipomenit. La naiba ca rar imi gasesc o pereche de pantaloni care sa imi vina atat de bine. La astia nu regret banii care i-am dat ca imi plac mult. De abia astept sa ii imbrac maine, dar dupa ce ma intorc de la serviciu ca acolo nu am voie la tinuta sport vinerea.
Fug ca Evatopaie pe langa mine cerandu-mi sa ii pun melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=d9rfr0SoGK0
Noi avem gusturi tare amestecate. Observ ca Eva are cam gusturile mele. Luca ar fi tare fericit sa imi asculte muzica daca ar avea un fundal vizual cu Kung-Fu, masini ...
Hai ca fug, mai scriu maine daca imi dati de citit.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Catrinel_17 spune:
hallo, ziceam sa va mai spun de noi...
Oana imi spune ieri cand am intrat la ea dimineata"mami nu desenat". Adica nu m-am machiat (nu m-am desenat pe fatza).
si in alta ordine de idei... Dupa bazaconia aia de bacterie ce a avut-o la sfarsitul anului trecut.... acum are kk moale ca iaurtul de cateva saptamani... tot am zis ca trece, dar ieri m-am dus la dr. si mi-a spus sa ii scot 10 zile toate produsele lactate, poate are o intoleranta temporara la lactoza si o malabsorbtie intestinala. cateodata se intampla ca dupa diaree infectioasa, sa apara o malabsorbtie din asta.
CIUF, vad ca tu ai probleme cu urechi si tuse, eu cu sist digestiv.... ce ciuda mi.e ca e un pic mai sensibila cu sist digestiv
ANDREEA, v.am vazut pozele, Theutza e grozava ca intotdeauna si mi-au placut titlurile pozelor
TANIA2 v-am vazut si pe voi ce mari sunteti si ce frumos se distreaza Bia
si am vazut-o si pe POLI cu Nick cu calutzii!!! ce misto ideee, imi inchipui ce s-a distrat Nick!
MIHASER, ai mai avut putere sa te ocupi de renovari? Mai.... acuma mi-a trecut prin cap ca poate nasti...... !!!!!!