vacanta la mare

vacanta la mare | Autor: valericap

Link direct la acest mesaj

In aceasta vara vreau sa merg la mare cu baietelul meu de 1 an si 8 luni.Am vrea sa ne cazam la casute de lemn.va rog dati-mi niste idei!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buna ziua,
nu as recomanda sa va cazati la casute cu un copil asa de mic.

quote:
Initial creeata de valericap

In aceasta vara vreau sa merg la mare cu baietelul meu de 1 an si 8 luni.Am vrea sa ne cazam la casute de lemn.va rog dati-mi niste idei!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu daca mai exista asa ceva. Pe vremuri erau in campinguri, tabere studentesti, dar grupurile sanitare erau la comun si curatenia lasa de dorit. Nu te-as sfatui sa alegi varianta asta. Pana are copilul sub 2 ani, e mai rentabil sa pleci in afara, cu avionul Alege un complex de 3 *, macar, in Turcia, in iunie sau septembrie si vei iesi mai bine (chiar si la capitolul bani) decat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu stiu nimic recent, dar "pe vremea mea" toaletele si dusurile de la casute erau jegoase si era apa calda numai cateva ore pe zi (cred ca doua ore dimineata si doua ore seara - daca se scoala copilul tarziu si se culca devreme, adio apa calda...).

Eu nu am mai fost pe litoralul romanesc in ultimii ani, dar, cu copil mic, poate ar fi mai bine la o gazda (vreau sa zic daca vrei ceva pe bani foarte putini; si gazda are o gramada de dezavantaje...).

Anya, unde ai gasit tu Turcia ieftin? Eu am fost ieri la targul de turism, am luat hartii si revistute cat nu mai puteam sa duc...Nu am studiat inca tot, dar chiar nu am gasit ceva care sa mi se para asa, ieftin-ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Turcia e ieftin, daca nu mergi cu avionul.
Eu ar trebui sa iau 4 bilete de avion... asa ca merg cu masina.

Alege ce hotel vrei si compara pretul cazare+masa cu al altui hotel din Bulgaria, Grecia cu aceleasi "stele" si tip de masa si vei vedea ca preturile sunt ok, cat despre calitate, turcii sunt mult deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Exista si casute cu grup sanitar propriu,dar sunt de piatra nu de lemn,cel putin asa am stat eu pe vremuri la Eforie Nord si a fost super! Din cate stiu mai sunt din astea si in Saturn,sau nordul Mamaiei.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Aoleu, Monica, ce amintiri mi-ai trezit....Stiu casutele de la Saturn... Am fost acum...opt ani, cred. Erau niste casute dragute, in centrul statiunii, cu doua sau patru mici apartamente fiecare. Minunat...aparent. Si nu ne dadea apa calda.... Deloc. Si dupa ce m-am tot certat cu patroana am reclamat-o la OPC. Si au venit aia de la OPC si i-au dat amenda. Si in noaptea aia mi-a plans copilul si ea a sunat la politie si a venit politia ca "ce fac eu cu copilul de plange". Nu, nu, nu, oameni buni, nu ma mai duc in Romania la mare. NEVER.

Mergi la inceput

Valerica, de fapt, casutele acelea erau minunate. Adica ar fi putut fi si, cine stie, intre timp poate s-a schimbat ceva. Se numeau "Vilele Cupidon" (langa ele este si un hotel "Cupidon", dar e altceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Si in noaptea aia mi-a plans copilul si ea a sunat la politie si a venit politia ca "ce fac eu cu copilul de plange".

hai mai, tu vorbesti serios?

sa stiti ca si eu am cautat anul acesta sa inchiriez un apartament in italia si unele apartamente aveau ca mentiune "copiii de varsta mica nu sunt de dorit". mi s-a parut cam aiurea, nu stiu cum le dau voie sa zica asa ceva caci erau pe un site serios cu care am mai inchiriat si cu alte ocazii.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Initial creeata de valericap

Daca va intereseaza sa stati la 2mai sau apartament/mangalia/constanta trimite-mi PM....
ps.daca nu e voie sa scriu asta rog moderatorii sa stearga mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

gabi,nu ai pm-ul activat,trimitre-mi tu mie oferta te rog!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput