Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bine va regasesc dragi randunici.
AM PATIT-O: am facut inceput de mastita.
Mamici care alaptati,aveti grija mare mare sa se goleasca sanii bine ca f rapid se produce "uraganul".Eu nici nu mi-am dat seama cand am patit-o,vrand sa raresc mesele la san.Aveam impresia ca am lapte putin ca iese greu la pompa,dar daca ma chinui tare iese,deci am lapte destul,insa suge ea gresit,e cam lenesa.
Am din nou temperatura acum-37,7,asa ca iar trebuie sa intrerup alaptatul si e groaznic la pompa.Pt scaderea febrei iau fiola de Algocalmin,si scade febra,insa nu mai pot alapta cateva ore bune dupa.Nu stiu clar cate ore ar trebui sa treaca,poate stie cineva-tuchita sau altcineva.
Am ajuns aseara la spital cu friguri mari si temper care scazuse dupa Paracetamolul luat la 38,5 de la 38,9.Mi s-a dat oxacilina antibiotic (care cica e safe in alaptare) si Algocalmin fiole de baut,fiindca nu le pot face injectabil,pt scaderea febrei,insa nu pot alapta luand Algocalmin.Si febra nu mai trece..off..Vad ca tot apare seara..de ce naiba,nu stiu..Am un nodul la un san,e rosu si doare si mi s-a spus sa pun gheata multa si comprese reci.Cica nu e bine sa ma masez,chiar am fost certata.Off..vreau sa scap de problema asta ca nu mai rezist..De ce s-or tine lant problemele???
Fiindca am tinut fata numai pe praf ieri si azi am pus-o la san o data,nestiind ca fac iar temperatura si trebuie iar s-o trec numai pe praf,s-a constipat si m-am luptat cu supozitorul glicerina..Si acum iar numai lapte praf...saraca,ce o fi in stomacelul ei..
Ce faci,Naty,stelista??Cum mai e Iulia?
toate mamicile si puii lor.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubutraiasca Pfanerul, ala de mere verzi e criminal, eu am stoc pe balcon: ananas, mere verzi, portocale si pere! efectiv balesc la ala de lamaie..dar am zis ca e prea 'citric', nici d-ala de portocasle nu prea beau,dar asa e oferta la Metro, cate 3 buc/2l,portocale, ananas, mere verzi!! dar tot imi iau pana la urma si lamaie sa vad cum e!
Usturoi verde am tot mancat si vad ca nu-s probleme!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, eu ceapa verde am mai pus in salata si am papat si asa cu un senvis si a fost ok, dar acum si-a facut sotul mujdei si mi-a venit si mie o poftaaa...ma duc sa ma spal pe dinti
Stoc de sucuri n-am ca ma duc jos la magazin si-mi iau, dar din hipermarket imi iau si eu cate doua cutii si am stocuri de pahare

Eu cred ca m-am constipat...adica 3 zile n-am facut si am mancat din toate...apoi ieri m-am scremut de ma durut si taietura si fundu si am dat-o in sana, ciorbe si prune uscate si tot nimic...sper sa ma reglez, ca am si un hemoroid mic care ma doare daca ma screm prea tare...

Steluta, ai grija de tine si sper sa-ti treaca mai repede! imi pare rau ca dai din lac in put, dar ne gandim la tine si-ti tinem pumnii!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, doar oxacilina??? Apa de ploaia-ploii...Eu intelesesem, ca principiu, ca la mastita alaptarea se intrerupe obligatoriu si se trateaza drastic infectia (ca e INFECTIE) si abia apoi, dupa cateva zile, cand e vindecat, se reia alaptarea. Mie aseara Manuela mi-a zis ca ti-ar trebui 2 antibiotice injectabil, sa tai raul de la radacina. Si nu-i mai plange de mila Teodorei ca mananca lapte praf ca nu i se intampla nimic, in schimb daca tu o tot tarai cu boala SIGUR ii vei face rau. Iarta-ma ca te cert, dar nu mai trage si tu matza de coada...da-i lapte praf si trateaza-te ca lumea, ia un antibiotic de Doamne-ajuta, ia antiinflamator si Algocalmin ca lumea si vindeca mastita. Si NU MAI FITI, MAI FETELOR, ABSURDE CU ALAPTAREA CU ORICE PRET, PANA IN PRAGUL MORTII!
Gudinde, si cu...statul pe langa Dinamo iti trimit imediat PM!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sincer si eu stiu ca se intrerupe alaptarea in mastita. Prima data se trateaza mastita, care e infectie, nu infundare de canal, si dupa aia se reia alaptarea, indiferent de tipul de antibiotic administrat. Stelutza - imi pare rau ca tot numa in probleme o tii de la bun inceput.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Sovi iti dau dreptate la faza cu durerea, o data a avut
bebele meu durei MARI de burtica... si eu credeam ca nu mai pot de crampe. Plangeam amandoi in pat se speriase sotul ca nu intelegea ca e posibil.Si eu sufar cand trebuie sa o gonesc pe Maya...ma enerveaza ca mereu vrea in pat si nu pot sa o las...macar pana la vaccine.

Naty bravo mami...a Doamne Doamne sa-si revina dorsalul ca-i pacat de fata frumoasa si de hainute.Ai citit despre samponul acela?? Am vazut cu ochii mei ca e fff bun.

Stela imi pare rau prin ce treci. Nu-i de joaca. Suna doctorul cu care ai nascut. Poate te ajuta. Si eu zic la fel ca si Naty. Stopeaza alaptatul, mulge-te (pune pe cineva sa te suga tare...nu glumesc) , arunca laptele si ia antibiotice serioase. Apoi poti sa ai funn cu alaptatul pana face fata 2 ani. Dar nu te juca sa ramai cu vre-o guguloaie la san.

Bubu eu am patimit urat cu o fisura anala... aici sunt Senna laxative naturale permise in alaptat si in sarcina. In fiecare dimineata iau unul. Ajuta ff mult.

Urasc weekendurileeeeeeeee... vecinii mei din spate(dau curtile spate in spate) au 2 dulai cibanesc german...imensi si sambata si duminica ii scot in curte si urlaaaaaaaa amandoi ca nebuniii toata ziua. Nu stiu ce are bebe ca tv-ul si galagia nu-l supara...da cand latra dulaii sare in sus. Si nu-i chiar asa aproape casele...nu mai stiu ce sa ma fac. Peste saptamana sunt la lucru si stau cainii in casa, in wk e prapad.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc fetelor pt sustinere si incurajari.Apropo,Adriuta,am avut mare noroc cu Naty ca a aflat la ce dr sa merg,fiindca asistentele la camera de garda m-au tratat cu "dosul".Mda,dar asta nu ma mai surprinde.
Naty,m-a consultat si cica ar fi suficienta oxacilina pt ca nu am apucat sa fac mastita,ci e doar un mic inceput,daca s-o numi asa,dar mai degraba la un canal infundat s-a referit si cica ar trebui sa treaca,sa stau linistita si nu trebuie intrerupta alaptarea decat cand iau Algocalmin daca mai fac febra, poate nu o fii chiar infectie? plus muls bine si gheata.Acum,eu stiu?Ca doar dr ginecolog era,nu mi-ar fi spus prostii,nu??..dea Domnul sa fie asa.Daca vad ca nu cedeaza pana maine,fug la dr meu.Si ma vait de alaptare mai mult pt mine,nu ca ar fi dureros sa manance ea praf,fiindca doare tare la pompa si abia trag si mai bine ar trage ea,daca se poate.
Ibuprofen nu a gasit randunoiul la farmacie ieri.Oare de la el scade febra,ca de la Paracetamol nu a scazut deloc.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty
Trimis reply PM.

Mami_papa ne e dor de tine! hellooooooooo!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E 1-0 pt Dinamo...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda

mi-am luat un iaurtel milli cu pere, ce bun e!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput