Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 20
deeapui spune:
Tocmai vin de la doctor, maine ma interneaza, sunt deja putin dilatata, asa ca maine ma interneaza pt analize si un ultim echo, si cel mai probabil joi ma opereaza. Acum sunt super agitata, tre sa fac bagajul, sa vad cum aranjam pentru Alex, cine va sta cu el, asa ca nu stiu daca mai intru asta seara...va pup pe toate si data viitoare cand intru, voi fi cu acte in regula la scutece!!!
Naty, daca te rog, imi trimiti si mie nr tau pe PM? Ca nu stiu sigur daca Zoze va putea intra sa va anunte..eu o sa-i trimit si ei oricum mesaj.
Va pup si va iubesc pe toate.
Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AMR 13 ZILE !!!
natynic spune:
Simo-e super ciudat! Am primit PM-ul tau, m-am dus sa fac corectura (desi sunt sigura ca nu gresisem!) si ce sa vezi, era bine cum aparea! Ma rog, nu-s singura care umbla la listuta...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Deea, s-a facut! . Majoretele la incalzire!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
Iulia mea
VALENTINA C spune:
Hehehe!! Greu ma mai tin de voi!!!Vad ca scrieti destul de mult, cu toate ca bebeii din dotare va solicita tot timpul .
MAmi papatot, cum adica ai inceput serviciul ? Atat de repede?
De cateva zile ma uit la lista de pe prima pagina si nu-mi ies la numaratoare puiutii: acolo scrie 74 de mamici cu 75 de copii. Avem gemeni?? Sau sunt eu obosita si nu am vazut bine??
Numeioana, am vazut zilele trecute ca te plangeai de secretia lui David de la ochi. I-a trecut? Te intreb pt ca si MAtei s-a nascut cu asa ceva. La iesirea din spital, mi-au zis sa-i dau cu kanamicina, de 3 ori pe zi. I-am dat 2 saptamani si degeaba. Apoi, mi-am adus aminte ca medicul de familie mi-a zis sa-i pun lapte de la san. Ii pun lapte de 3 zile si la un ochisor nu mai are deloc, la altul ii trece vazand cu ochii. Sper sa nu mai dureze mult si sa scape de chestia asta, mai ales ca facem o luna in curand.
In fiecare noapte, in timp ce il alaptez, observ ca e ud pe body si il schimb. Voua vi se intampla?? M-am gandit ca e de la pampers, am trecut la nr 2, dar degeaba. I-l prind cum trebuie, il verific...si tot se intampla. Si asa se frichine...ca mi-e mila de el...
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV